tervist tahtsin sellist asja küsida.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » tervist tahtsin sellist asja küsida.
- This topic has 32 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Tuki.
-
AutorPostitused
-
märts 5, 2008 at 8:09 p.l. #144246
peugeot
Membervanus ei määra mingit rolli, sa võid 20 ka olla ja 20kg rinnalt suruda, midagi ebanormaalset pole, igal ühel oma keha.kuidas see siis ebanormaalne pole kui 20 a lükkab vaid 20 kilo. normaalne ju pole siis on inimene alaarenend või haige, alatoitund. kehalisekasvatuse tunniski on omad normatiivid, kui teatud norme ei täida siis rahuldavat hinnet ei saa ju, ja see ju pole normaalne. tead mis normaalne tähendab? normaalne on umbes keskmine või see mida on enamus inimesi ja millega enamik hakkama saab…
märts 5, 2008 at 8:24 p.l. #144248eriktoom
MemberHirmutasite teemaalataja nii ära et ta ei julge midagi üteldagi:D
märts 5, 2008 at 8:24 p.l. #144249Amarillo
Memberkuidas see siis ebanormaalne pole kui 20 a lükkab vaid 20 kilo. normaalne ju pole siis on inimene alaarenend või haige, alatoitund. kehalisekasvatuse tunniski on omad normatiivid, kui teatud norme ei täida siis rahuldavat hinnet ei saa ju, ja see ju pole normaalne. tead mis normaalne tähendab? normaalne on umbes keskmine või see mida on enamus inimesi ja millega enamik hakkama saab…arvan et ta ei mõtelnud seda otse, mõtte sisu on et kõik on võrdsed vahet pole palju keegi surub, vähemalt mina sain nii aru
märts 5, 2008 at 8:25 p.l. #144250MuskulaarKobras
Memberkuidas see siis ebanormaalne pole kui 20 a lükkab vaid 20 kilo. normaalne ju pole siis on inimene alaarenend või haige, alatoitund. kehalisekasvatuse tunniski on omad normatiivid, kui teatud norme ei täida siis rahuldavat hinnet ei saa ju, ja see ju pole normaalne. tead mis normaalne tähendab? normaalne on umbes keskmine või see mida on enamus inimesi ja millega enamik hakkama saab…Pean sinuga nõustuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 5, 2008 at 9:02 p.l. #144260peugeot
Memberarvan et ta ei mõtelnud seda otse, mõtte sisu on et kõik on võrdsed vahet pole palju keegi surub, vähemalt mina sain nii aruaga ka nii pole kõik võrdsed. jõusaalis on parem see kes on suurem ja tugevam ja endast suuremat ja tugevamat ja ka vanemat peab austama. tänapäeva noori vist enam nii ei kasvatata paraku!?
mina austan endast suuremaid, tugevamaid, targemaid ja vanemaid, vaatan alt üles.
märts 5, 2008 at 9:24 p.l. #144263Tuki
Membersoh, teil kehalises surutakse kangi?
Ja kuule ole nüüd, on olemas ka väikseid inimesi, eelkõige tüdrukuid, kes suruvad 20 kilo rinnalt. Sa oled ise alaarenenud, kui sa arvad, et neid pole olemas. Proovi mõelda laiemalt, kui sina ja su sõpradering. Ükskõik kui palju keegi surub, on normaalne tema jaoks, igaüks on erinev. Selle kohapealt ära haugu palun, eks!
märts 5, 2008 at 9:30 p.l. #144265LB
MemberKas te keegi selle peale mõtlesite et inimesed kes alustavad jõukas käimist ei tea palju see kang kaalub ja siis nagu ütlevad 20 nagu umbes et mis ketas peal on vms et äkki on 20sed kettad peal vms või mingi kümpased ma ei tea….eks loomulikult asi oleneb ka sellest kui vana ta on ja mis soost jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see oleks minumeelest üsna loogiline seletusmärts 5, 2008 at 10:02 p.l. #144269Amarillo
Memberaga ka nii pole kõik võrdsed. jõusaalis on parem see kes on suurem ja tugevam ja endast suuremat ja tugevamat ja ka vanemat peab austama. tänapäeva noori vist enam nii ei kasvatata paraku!?mina austan endast suuremaid, tugevamaid, targemaid ja vanemaid, vaatan alt üles.
loogiline, viisakas inimene, kui ta muidugi seda mõtles, päriselus muidugi teised prinsiibid
märts 5, 2008 at 10:46 p.l. #144271maza
Membersoh, teil kehalises surutakse kangi?Ja kuule ole nüüd, on olemas ka väikseid inimesi, eelkõige tüdrukuid, kes suruvad 20 kilo rinnalt. Sa oled ise alaarenenud, kui sa arvad, et neid pole olemas. Proovi mõelda laiemalt, kui sina ja su sõpradering. Ükskõik kui palju keegi surub, on normaalne tema jaoks, igaüks on erinev. Selle kohapealt ära haugu palun, eks!
Esimesele küsimusele vastuseks,et surutakse küll jah,isegi hinde peale on asi olnud.
Oma kehakaal ja sellest mingi protsent,mida suruma peab.
Vastasin tegelikult oma kooli eest,tema kooli ma ei tea.(sry)
märts 5, 2008 at 10:46 p.l. #144272jõud12
Memberigasuguseid on olemas jah, kõver kang ja biitsa, triica kang… aga põhiline tavaline standard kang surumis pingil on 20, see mida surutakse ja ka kükk ja tõmme…et siis mingi pisikese käe kangiga teghakse ka rinda ???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> isegi mu väike kõhn naine teeb tyhja 20 kilosega + vidinad pealegikle ma ei tea palju see kang kaalub no 20kg ja mul on seal otsas veel 40kg kokku siis 60kg ,Ja ma ei usu et su naine seda jõuab suruda või jõuab:D
Kui milleski aru ei saanud küsinud mitte sellist lolli juttu suust välja ajada.KUI keegi ei osaka midagi targa öelda siis olgu parem vait ,
.See ei ole mingi üksteisele ära panemise koht siin.
märts 5, 2008 at 11:36 p.l. #144273arrow
MemberSa ju ütlesid, et surud 20, mitte 60?
märts 6, 2008 at 5:59 e.l. #144274LB
MemberKas te keegi selle peale mõtlesite et inimesed kes alustavad jõukas käimist ei tea palju see kang kaalub ja siis nagu ütlevad 20 nagu umbes et mis ketas peal on vms et äkki on 20sed kettad peal vms või mingi kümpased ma ei tea….eks loomulikult asi oleneb ka sellest kui vana ta on ja mis soost jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see oleks minumeelest üsna loogiline seletusnjaa mis tõestab mu pointi:D aga jah kui praegu sellise raskusega teed siis ma soovitan kui jõuad vaikselt kasvõi need 1,25sed veel otsa visata ja nii iga 2 või kolme nädala tagant pisikesi raskusi juurde panema siis peaks jõuid üles minema sest on ju suuremad raskused mängus
märts 6, 2008 at 7:26 e.l. #144280Alexander Andrusenko
ModeratorNo ja kui ta isegi suruks 20kg 12-aastaselt, mis siis? Hull lugu küll. Kui mina 14-aastaselt jõusaali esimest korda läksin, siis surusin ka tühja kangi. Mis ma pean nüüd häbenema või?
Teema algatajale: arusaamatuste vältimiseks, kui sa ütled mingeid raskusi, siis ütle, palju kang kokku kaalub. Ehk siis: kang (20kg) + mõlemalt poolt 20kg kettad = 60kg. Siis tulebki öelda, et surud 60kg.
märts 6, 2008 at 10:04 e.l. #144300Totenkopf
Memberkle ma ei tea palju see kang kaalub no 20kg ja mul on seal otsas veel 40kg kokku siis 60kg ,Ja ma ei usu et su naine seda jõuab suruda või jõuab:DKui milleski aru ei saanud küsinud mitte sellist lolli juttu suust välja ajada.KUI keegi ei osaka midagi targa öelda siis olgu parem vait ,
.See ei ole mingi üksteisele ära panemise koht siin.
Ei ole mõtet toriseda kui ise ennast arusaamatult väljendasid, eks.
märts 6, 2008 at 10:06 e.l. #144302Totenkopf
aga see oleks minumeelest üsna loogiline seletusJummel kui segane tekst
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kasuta kirjavahemärke ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.