Tervist ! ootan teie arvamusi.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Tervist ! ootan teie arvamusi.
- This topic has 106 replies, 22 voices, and was last updated 11 years, 12 months tagasi by
eigo17.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2014 at 10:26 p.l. #359200
Kang08
Membermida asja sa ajad? Vaata peeglisse ss tead kus troll on. Mis troll? Hästi paned !
Sulle on siin põhimõtteliselt asi iga nurga alt ära seletatud,soovitatud artikleid lugeda,juhatatud tee kavade ja kalkulaatoriteni…….ja sina küsid seepeale midagi sellist… “Aga kuidas kiiremini ja lihtsamalt massi juurde saad? kui ple massi lihas ka ei kasva”….Kiiresti ja lihtsalt need asjad ei toimi,selle viimase jupi mõte ei jõudnud kohale…..enivei,tundub,et sa ei viitsi süveneda või ma ei tea mis su probleem on,aga meenutad küll kergelt trolli….
veebruar 8, 2014 at 10:34 p.l. #203338eigo17
MemberVaata mu signatuuri – seal olen 2 aastat trenni teinud ja mõned päevad peale või mõned päevad vähem. Nüüd võta väike mõttepaus ja küsi uuesti, kas oled piisavalt vaeva näinud selle 2 aasta jooksul?
Okei… ma olen veidi vanem. Aga näiteks siin foorumis vaata Marius Lemmingu blogisse, kes on sinuga sama vana ja sama kaua treeninud.
Blogi saad lugeda siit: http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/37385-marius-lemming-team-musclecore/
ei ole kõvasti vaeva näinud aga seda annab parandada, see 2013aasta sygisel hakkasin tõsisemalt tegelema, ja tahtejõudu on kõvasti. Lemmingul on juu treener kõrval mis on kõva boonus aga ma treenin end yksi ja nii palju kui oskan selleprast ei ole näitajaid suured.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2014 at 10:38 p.l. #359201Aleks144
MemberKui tahtejõudu on kõvasti, siis tee nagu sulle sada korda siin juba soovitatud on: HARI END, loe asjalikke artikkleid vii end toitumise ja treeninguga krussi…vajadusel filmi oma tehnikat(nt kükk,jõutõmme) ja postita siia…väheke targemad saavad üle vaadata
edu igaljuhul
veebruar 8, 2014 at 10:42 p.l. #359202Sarge
Memberei ole kõvasti vaeva näinud aga seda annab parandada, see 2013aasta sygisel hakkasin tõsisemalt tegelema, ja tahtejõudu on kõvasti. Lemmingul on juu treener kõrval mis on kõva boonus aga ma treenin end yksi ja nii palju kui oskan selleprast ei ole näitajaid suured.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega treener sinu eest trenni ei tee – ikka ise teed!
veebruar 8, 2014 at 10:46 p.l. #359203eigo17
MemberEga treener sinu eest trenni ei tee – ikka ise teed!
ei tee jhm aga vähemalt on selle ala kogenum tegija kõrval kes nõu annab sulle ja juhendab sind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seega on treeneriga trenn poole tõhusam kui yksi teha v eksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2014 at 10:59 p.l. #359205kristofeles1
MemberEksid. Pane veel vormikaid endast siia pls.
veebruar 9, 2014 at 3:12 e.l. #359206daemonium
MemberAga kuidas kiiremini ja lihtsamalt massi juurde saad? kui ple massi lihas ka ei kasva
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hakka plogi pidama,
veebruar 9, 2014 at 8:53 e.l. #359207MariusL
Memberei tee jhm aga vähemalt on selle ala kogenum tegija kõrval kes nõu annab sulle ja juhendab sind
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> seega on treeneriga trenn poole tõhusam kui yksi teha v eksin?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Treener ehitab vundamendi, seinad ehitad ikka ise püsti. Ega treener sinu eest trenni ära ei tee..
Ma teen trenni oma treeneriga kord kuus.
Foorum on paksult nõuandeid, kavasid ja selliseid teemasid täis, otsi natuke.
“Cutt sa prgu bluffid.”
Kirjutamisoskust oleks ka natuke lihvida vaja, jubedalt häirib selline kirjastiil..
veebruar 9, 2014 at 8:55 e.l. #359208Sarge
MemberTreener ehitab vundamendi, seinad ehitad ikka ise püsti. Ega treener sinu eest trenni ära ei tee..
Ma teen trenni oma treeneriga kord kuus.
Foorum on paksult nõuandeid, kavasid ja selliseid teemasid täis, otsi natuke.
“Cutt sa prgu bluffid.”
Kirjutamisoskust oleks ka natuke lihvida vaja, jubedalt häirib selline kirjastiil..
Pigem treener annab maja projekti ja õpilane ehitab selle järgi maja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2014 at 9:24 e.l. #359209martinkink
Member“Cutt sa prgu bluffid.”
Kusjuures seda teemat lugedes, on selline kirjastiil tõesti raskelt häirima hakanud. Noored võiksid NATUKENEGI rõhku panna kirjavigadele või puhtusele. Pikalt niimoodi kirjutades hakkavad sellised sõnad kirjanditesse ka sisenema ja siis on juba kuri karjas. Kurb mõelda, et kui asjad niimoodi jätkuvad, siis mis saab noortest 5-10 aasta pärast.

Ma saaks aru kui üks-kaks viga või sellist “cutt” oleks kuskil, aga praktiliselt iga postitus on täis selliseid riukaid. Natuke võiks ka kirjutamisele rõhku panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2014 at 10:01 e.l. #359210biggereveryday
MemberMina arvan, et kas teema algataja on kõvasti noorem, kui kirjutas, suvekynd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, või tõesti ztota nie etoveebruar 9, 2014 at 10:10 e.l. #359211ProteiiniMees
Memberta on tegija, vaadake mis mürakas ta selg on
veebruar 9, 2014 at 10:18 e.l. #359212Estcoy
MemberMa vaatan ,et see teema hakkab siin juba vaikselt käest ära minema.Teemaalgatajale nii palju ,et toitumine ja trenn korda ning ka puhkuseks peab piisavalt aega olema.Vaata foorumis ringi, neid KKK teemasi on siin päris palju.Jõudu ja kannatust sellel teel, midagi ei juhtu üleöö.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (KKK = korduma kippuvad küsimused)veebruar 9, 2014 at 1:49 p.l. #359227kame
ModeratorSiinkohal julgen väita, et võta endale 1-2 personaal treeningut – parem investeering kui valgupulber, sest valgud saad ikka täis süüa.
Tahad tunnustust? Jah oled väga tubli et jõusaalis käid!
Aga… muuda seda mida sa seal jõusaalis teed ja aasta pärast saad peeglisse vaadates mõttest aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2014 at 3:02 p.l. #359231eigo17
MemberSiinkohal julgen väita, et võta endale 1-2 personaal treeningut – parem investeering kui valgupulber, sest valgud saad ikka täis süüa.
Tahad tunnustust? Jah oled väga tubli et jõusaalis käid!
Aga… muuda seda mida sa seal jõusaalis teed ja aasta pärast saad peeglisse vaadates mõttest aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>okei selge
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.