Tervist ! ootan teie arvamusi.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Tervist ! ootan teie arvamusi.
- This topic has 106 replies, 22 voices, and was last updated 11 years, 12 months tagasi by
eigo17.
-
AutorPostitused
-
veebruar 7, 2014 at 10:59 p.l. #359084
Lefty
MemberKui 2 aastat tihedalt tegelenud siis ootaks tõesti natuke enamat. Kuid samas ma ei tea milline nö before pilt oli ja teiseks mis on üldse kavatsused? Kui ise rahul oled siis ongi ju kõik hästi. Seljal pole iseenesest nagu viga ja võiks tõesti rahul olla. Tegelikult oleks huvitav näha treeningkava mille järgi praegu teed.
veebruar 8, 2014 at 8:27 e.l. #359093kame
ModeratorEi tahaks laupäeva hommikul teravana kõlada, aga alusta sellest, et jäta kaks trenni ära ja loe siin foorumis avaldatud kirjandust – nagu hetkel paistab, siis sellega midagi ajaliselt ei kaotaks.
Korraks ka põhjendan, miks see on oluline, et teada mida sa teed. Toon näiteks müügiettevõtte, kus on 5 töötajat. Kõik 5 käivad iga päev tööl ja seda juba kaks aastat. Nende tasu sõltub nende tulemustest ja reaalselt ongi nende teenistuste vahe ligi neljakordne. Sama kehtib saalis – mõni mees on iga päev 3 tundi jõusaalis juba viimased 10 aastat aga kahjuks tulemustes see ei kajastu.
PS. Kindlasti saavad su tulevased küsimused vastatud, kui oled endale alustalad selgeks teinud, kuid kuna olen ise sunnitud hetkel trenni minema, siis jäävad minupoolt need viis a4 lehekülge kirjutamatta.
Jõudu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2014 at 9:18 e.l. #359097Sarge
MemberKäid koolis 3x söömas… krt mis kool see selline on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma sain ka gümnaasiumis 3x süüa. Enda söögi vahetund oli kolmas, aga kui esimesel kahel sööki üle jäi, võisime sööma minna. ^^
Püstitatud teemasse ka. Arvan seda, et see teema on Sügiskülvi järjekordne seemnete külvamine.
veebruar 8, 2014 at 9:24 e.l. #359099martinkink
MemberPüstitatud teemasse ka. Arvan seda, et see teema on Sügiskülvi järjekordne seemnete külvamine.
Ma vaatan, et üle ühe teema arvatakese, et kõikide postituste taga on üks suur Külvimees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga minu poolt teemasse. Nagu juba küsiti, mitu pealthaardega lõuga tõmbad? Selja keskosas pole vigagi, aga laiust tahaks nagu juurde
veebruar 8, 2014 at 9:43 e.l. #359101Sarge
Member- Palju vanust on?
Mis saalis on pilt tehtud?
Palju kükid?
Palju jõutõmme on?
veebruar 8, 2014 at 9:55 e.l. #359102MariusL
Member- Palju vanust on?
- Mis saalis on pilt tehtud?
- Palju kükid?
- Palju jõutõmme on?
Palju rinnalt surud? – kõige tähtsam ikkagi ju?!
veebruar 8, 2014 at 11:15 e.l. #359109eigo17
Member- Palju vanust on?
- Mis saalis on pilt tehtud?
- Palju kükid?
- Palju jõutõmme on?
vanus. sain hiljuti 17 .
pilt tehtud: Jõgeva Põhikooli jõusaalis
kükid:50kg 3×10
jõutõmme rekord 62kg, tavaliselt treenin 50kg 2x 8
veebruar 8, 2014 at 11:17 e.l. #359110eigo17
MemberPalju rinnalt surud? – kõige tähtsam ikkagi ju?!
rinnalt läheb üles 67.5 siht on saada varsti 70kg üles. ise kaalun 58.5kg ,pikkus mul 162cm. mis arvate?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2014 at 11:19 e.l. #359111Kang08
Membervanus. sain hiljuti 17 .
pilt tehtud: Jõgeva Põhikooli jõusaalis
kükid:50kg 3×10
jõutõmme rekord 62kg, tavaliselt treenin 50kg 2x 8
Hmm,peale kahte aastat treenimist on veidike väiksevõitu need numbrid….ja paistab,et rõhk on rinnalt surumisel,nagu enamusel noortel treenijatel.
Kaalu ka vähevõitu….Ega siin muud polegi,hakka sööma korralikult.Ja alakeha tahab ilmselt järeleaitamist,kui jõutõmbe-küki nr on väiksemad kui rinnalt surumisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2014 at 11:22 e.l. #359112martinkink
MemberMilline on su treeningkava (natuke lähemalt kui ülakeha 3* ja alakeha 1*) ?
Kui sa sööd tohutult palju nagu sa räägid ja treenid nii agaralt siis need numbrid on tõesti pisut väikesed.
Kas 2 aastat tagasi surusid rinnalt ainult tühja kangi ja kükk jaksasid ainult hantlitega teha ? ja mitu lõuga sa tõmbad?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2014 at 11:54 e.l. #359113Ak_47
MemberHmm,peale kahte aastat treenimist on veidike väiksevõitu need numbrid….ja paistab,et rõhk on rinnalt surumisel,nagu enamusel noortel treenijatel.
Kaalu ka vähevõitu….Ega siin muud polegi,hakka sööma korralikult.Ja alakeha tahab ilmselt järeleaitamist,kui jõutõmbe-küki nr on väiksemad kui rinnalt surumisel.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rinnalt surumist on lihtsalt lihtsam õppida, võrreldes korraliku kükitehnikaga. Pealegi on enamusel alguses jalad (kakspealihas, hüppeliiges jne) nii kinni, et see vajaks veel omakorda ettevalmistusperioodi.
veebruar 8, 2014 at 12:35 p.l. #359116Kang08
MemberRinnalt surumist on lihtsalt lihtsam õppida, võrreldes korraliku kükitehnikaga. Pealegi on enamusel alguses jalad (kakspealihas, hüppeliiges jne) nii kinni, et see vajaks veel omakorda ettevalmistusperioodi.
Ma ei saa hetkel pihta,mida sa sellega nüüd öelda tahad?Et las kõik “noored ja rohelised” keskenduvad rohkem surumisele (mida suur osa juba nagunii teeb)?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ma isiklikult ei saa küll öelda,et enamus noori just ideaalse tehnikaga isegi surumist teeks saalis.Pigem on valus vaadata kohati.Eks tehnika lihvimine võtab aega kõigi harjutuste puhul.Teemaalgataja puhul on 2 aastat staazi.Selle ajaga peaks küki-tõmbe tehnika selgeks saama küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2014 at 1:16 p.l. #359118eigo17
MemberMa ei saa hetkel pihta,mida sa sellega nüüd öelda tahad?Et las kõik “noored ja rohelised” keskenduvad rohkem surumisele (mida suur osa juba nagunii teeb)?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ma isiklikult ei saa küll öelda,et enamus noori just ideaalse tehnikaga isegi surumist teeks saalis.Pigem on valus vaadata kohati.Eks tehnika lihvimine võtab aega kõigi harjutuste puhul.Teemaalgataja puhul on 2 aastat staazi.Selle ajaga peaks küki-tõmbe tehnika selgeks saama küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga toon selle välja ka et treenin end üksi ja individuaalselt,alustasin jõusaaliga ss uurisin ise siit fitnessi foorumist kavasid ja toitumis kavasid,kõrval ei ole eriti kogenud jõmmi kutti võtta kes õpetaks seega ma arvan et kui mõni kogenenum jõusaalis käija nõu mulle annab ss oleks selle kahe aastaga kõvasti arengut ka . jätsin mainimata et olen ka korvpalliga tegelenud 5aastat ja jõusaali tuli kõrvale sest oma vabast tahtest hakkasin käima, aga nüüd kaldun rohkem jõusaali kui , kossu mängima. muidu mu üldine treeningkava on nädalas sellinne esmasp-jõusaal
teisip-korvpall
kolmap-jõusaal
neljap-koss
reede-jõusaal
laup-jõusaal.
osad ütlevad et mul sellise koormusega suur trenn et pingutan üle. mis arvate? aga siiani ple mul ühtegi vigastust olnud. kas jätkata nii edasi v muuta kava?mõtlesin,et teen kossuga lõpu ja tegelen tõsiselt jõusaaliga. andek nõu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2014 at 1:45 p.l. #359120Sarge
Memberaga toon selle välja ka et treenin end üksi ja individuaalselt,alustasin jõusaaliga ss uurisin ise siit fitnessi foorumist kavasid ja toitumis kavasid,kõrval ei ole eriti kogenud jõmmi kutti võtta kes õpetaks seega ma arvan et kui mõni kogenenum jõusaalis käija nõu mulle annab ss oleks selle kahe aastaga kõvasti arengut ka . jätsin mainimata et olen ka korvpalliga tegelenud 5aastat ja jõusaali tuli kõrvale sest oma vabast tahtest hakkasin käima, aga nüüd kaldun rohkem jõusaali kui , kossu mängima. muidu mu üldine treeningkava on nädalas sellinne esmasp-jõusaal
teisip-korvpall
kolmap-jõusaal
neljap-koss
reede-jõusaal
laup-jõusaal.
osad ütlevad et mul sellise koormusega suur trenn et pingutan üle. mis arvate? aga siiani ple mul ühtegi vigastust olnud. kas jätkata nii edasi v muuta kava?mõtlesin,et teen kossuga lõpu ja tegelen tõsiselt jõusaaliga. andek nõu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sa abi ei ole siis küsinud?
Palju muidu päevane kaloraaž on?
veebruar 8, 2014 at 2:47 p.l. #359122Kang08
Member…osad ütlevad et mul sellise koormusega suur trenn et pingutan üle. mis arvate? aga siiani ple mul ühtegi vigastust olnud. kas jätkata nii edasi v muuta kava?mõtlesin,et teen kossuga lõpu ja tegelen tõsiselt jõusaaliga. andek nõu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin ei saa ühest vastust anda sulle,et “tee”,või “ära tee”.Kui tunned,et jõuad ja taastud ära kenasti,siis miks mitte.See on individuaalne.Kaloraazi võiksid küll suurendada,hetkel tundub,et liiga vähe kütust……
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.