tervislik “ajutoit”?!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » tervislik “ajutoit”?!
- This topic has 24 replies, 20 voices, and was last updated 16 years, 10 months tagasi by
whitesox.
-
AutorPostitused
-
aprill 8, 2005 at 7:55 p.l. #51852
Kurupt
Memberno kle eksamiskomisjon on raudselt oma aastate jooksul igasugu kilde n2ha. meil koolis yks ahv m2ngin siiamaani gentlemani ja paneb termosest kohvi ilusti tassi sisse and shiet..
aprill 8, 2005 at 7:58 p.l. #51853Kurupt
Memberaa ja muideks k6ik te eksami tegijad kui tahate et selleks ?oksi s88misest yldse mingit kasu oleks siis tark oleks syya seda ka vahetult enne eksamit, vastasel juhul on see lihtsalt ?okolaadi s88mine.
aprill 8, 2005 at 8:41 p.l. #51856erxs11
Membermul eksamid tulekul .. andke aga tuld … siis tean mida näiteks kirjandile kaasa võtta
Eksamile ?hokolaadi ja võimaluse korral mingit kuuma jooki – tee, kakao, kohv
Teed gymn. lõpueksamit matas! Mida küll hindamiskomisjon võib mõelda kui sa termose, kruusi ja saiakestega kohale jalutad??? icc
??:”>kui natuke mõistust peas on siis organiseerige see grupiviisiliselt…meie tegime nii…rääkisime enne kokku ja ühel hetkel serveeriti meile siis teed….naljavennad siin…pead tööle
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 8, 2009 at 12:38 p.l. #188781whitesox
MemberUuendaks teemat. Endal ka eksamid tulekul ja tahaks teada mida tasuks süüa enne või eksami ajal. Kas või toidulisandeid. Kas tauriin ja kofeiin ergutaks ja paneks aju paremini tööle? Hommikune valjukoks tuleks kasuks vist kasuks? Ühesõnaga pakkuge igasugu variante – teeks ajurünnaku sel teemal
“> .aprill 8, 2009 at 12:47 p.l. #187986Mercy
MemberMeil tegid härrased koolis lõpukirjandit toogades, mis see termos ja saiakesed sinna kõrvale ära ole.
Eksamite koha pealt olen ise jäänud shokolaadi ja vee austajaks. Samas lühemate (paaritunniste) ajugümnastika ettevõtmiste jaoks ei ole midagi tavaliselt kaasa võtnud. Hommikuti olen tarbinud mõnda energiat andvat leemet, mis pärast pikka õppimisperioodi on silmad pähe teinud eksami ajaks.
Õppimise ajal niisama näksimiseks on siiani porgandiviilud, tee ja banaanid aitanud, kui just ei ole enesehävitajaslikke perioode peal, kus suur Fazeri shokolaad koos konspektidega lauapinda jagab. :] Mu figuuril on siiani ‘helgeid’ mälestusi abituuriumi lõpueksamiteks õppimise perioodist.
Samuti on magus kohvi-lurr positiivne ergutaja, näiteks Nescafe 3-in-1 kombinatsioonid.
aprill 8, 2009 at 1:21 p.l. #186908jrx
MemberEnneeksamit magus tõmbab vbla insuliini üles ja selleks ajaks kui mõtlema pead on korralik kooma peal…
aprill 8, 2009 at 1:40 p.l. #186910Madis232
Memberteadlased uurisid, et kohvi juues automaatselt aju vereringe on häiritud /halveneb ~15 %
ei tea, minupuhul aitab, lühiajaliselt
“>aprill 8, 2009 at 1:50 p.l. #186911jrx
Memberteadlased uurisid, et kohvi juues automaatselt aju vereringe on häiritud /halveneb ~15 %ei tea, minupuhul aitab, lühiajaliselt
“>Haha. Sellisel juhul peaks automaatselt peale kohvi joomist teadvuse kaotama. Esimest korda kuulen sellist asja ja suht bollocks tundub.
aprill 8, 2009 at 1:58 p.l. #186664Aile
MemberEesm2rk on hoida insuliinitase (ja veresuhkur…) normis. Mitte hakata teda k6igutama mingi kr2piga.
Kui mul oli eksamiks vaja 6ppida, siis parim asi oli kergelt soolakas vesi (siis oli selleks v2rska originaal, millest enne lasin gaasi v2lja…, kuid nyyd tundub ta mulle v2he soolane…) v2ikeste lonksude haaval, mis hoidis m6tte erksa.
K6ht ei tohi suisa tyhi olla, kuid “t2is k6ht ei 6pi” on vana tarkus.
Aeglased sysivesikud parajal hulgal.
aprill 8, 2009 at 6:19 p.l. #130428Riho.
MemberRed Bull !
“>,Ütleks nii palju,et mõte pani küll paremini jooksma,palju paremini aga miinused on see et eksami lõpuks pole enam effekti ehk see on lühiajaline ning ajab kusele.Aga muidu täitsa töötas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.