Tervise kymme k2sku.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Tervise kymme k2sku.
- This topic has 20 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Aile.
-
AutorPostitused
-
september 11, 2009 at 1:06 p.l. #18433
Aile
Member1. Address your emotional traumas and manage your stress
2. Get optimal exposure to sunlight
3. Drink plenty of clean water
4. Limit your exposure to toxins (ka alkohol on toksiline…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )5. Consume healthy fat
6. Eat a healthy diet that’s right for your nutritional type (paying very careful attention to keeping your insulin levels down)
7. Eat plenty of raw food
8. Optimize your insulin and leptin levels
9. Exercise
10. Get plenty of good sleep
september 11, 2009 at 1:20 p.l. #219027savi_
MemberPõhimõtteliselt eksib tavaline inimene (loe: mitte spordist ja tervislikust toitumisest huvitatu) vist kõigi nende reeglite vastu – mõned vähem, teised rohkem.
september 11, 2009 at 1:51 p.l. #219030Aile
MemberPõhimõtteliselt eksib tavaline inimene (loe: mitte spordist ja tervislikust toitumisest huvitatu) vist kõigi nende reeglite vastu – mõned vähem, teised rohkem.Olen n6us…isegi huvi olemasolu ei v2lista eksimusi.
Selleks ongi neid hea aeg ajalt meelde tuletada.
september 11, 2009 at 2:53 p.l. #219048asdfghjkl
MemberPunkti nr 7 kohta ilmselt võib tuua selgitusi, mis selle vastu käivad. Oskab keegi nimetada mõnda ?, hetkel endal ei meenu.
september 11, 2009 at 2:58 p.l. #219049Aile
MemberPunkti nr 7 kohta ilmselt võib tuua selgitusi, mis selle vastu käivad. Oskab keegi nimetada mõnda ?, hetkel endal ei meenu.Ma usun, et plenty…on vajalik s6na. Isegi, kui ma yritan, yle poole ei tule kuidagist.
…ja see on luule, et toores ja kylm on synonyymid. K6ik, mis on kuni 45 kraadi C ja p6rnas6bralik, l2heb ikka veel kategooriasse toores.
september 11, 2009 at 3:02 p.l. #219051asdfghjkl
MemberMa usun, et plenty…on vajalik s6na. Isegi, kui ma yritan, yle poole ei tule kuidagist.…ja see on luule, et toores ja kylm on synonyymid. K6ik, mis on kuni 45 kraadi C ja p6rnas6bralik, l2heb ikka veel kategooriasse toores.
Selge. Aga,
kas osad juurikad keetmata-hautamata mitte mürgised pole?
september 11, 2009 at 3:11 p.l. #219057asdfghjkl
Memberrohelised oad on nagu ainukene mis mürgine on..Äkki on oa kaunad mürgised, uba ise mite?
Re: Kas värsked oad on mürgised?Postitanud: sinisilm – 19. august, 2006 17:05
Lilian Issako raamatus”Köögiviljad ja maitsetaimed”kirjutab:
Aedoa tooreid kaunu süüa ei tohi,sest neis sisalduva glükosiid fasiini toimel punased verelibled käkruvad.Keetmisel ja hapendamisel fasiin laguneb.
Põldubade kohta mingit kahjulikku toimet ei mainita.Ju ta siis vähem kahjulik kui aeduba.
http://www.kodukauniks.ee/index.php?option…=read,15,114779
Selle “kauna” all mõeldakse seda asja, mille sees 5 uba pesitsevad nagu ma aru saan eksole, mitte aga oa koort.
Äkki on muid mürgiseid asju ka ikka, kui kõigest oad on, siis kahju küll teada võtta
september 11, 2009 at 3:18 p.l. #219059Madis232
Memberrohelised oad on nagu ainukene mis mürgine on..Lillkapsast ma üritasin pooltoorelt süüa (natuke kuumutasin, et maitse paremaks läheks), vintske on, aga kui närida viitsid on hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kamoon lillkapsas toorena on jumalast hea ju. või olen ma ainuke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?september 11, 2009 at 3:22 p.l. #219062Aile
MemberSelge. Aga,kas osad juurikad keetmata-hautamata mitte mürgised pole?
Lillkapsast sa vist mainisid kunagi. Mulle see toorelt v2ga meeldib…eriti mingi tipikastmega.
N8 naturaalsed pestitsiidid ( oh, ei ole uurinud, mida keetmine teeb…)on ysna paljudes rohelistes. Erinevad on need puu ja juurviljad, mis peaksidki meelitama ennast paljunemise eesm2rgil s88ma.
september 11, 2009 at 3:32 p.l. #219066asdfghjkl
MemberKuidas punkti 8 mõista?
Insuliin on enamikele inimestele tundmatu asi ma arvan, aga need kes ka kuulnud sellest on, need ma arvan, ei tea, mis seda insuliini tegevust mõjutab, ja, need kes ka teavad mis mõjutab seda, kuidas need vähesed siis peaksid seda punkti 8 täitma?
Kas nii, et nn kiireid süsivesikuid vähem tarbida igapäeva elu juures või? Või mismoodi nad selle talitlust optimiseerida hästi saaksid?
Mulle tundub, et enamik inimesi ei oska seda optimiseerimise-ohjamise soovitust mõista ja täita, kuidas siis seda teha, oskab keegi valgustada?
—
Teine pool soovitusest on lipidide ohjamise kohta, mis selel all mõeldakse seda, et saiakesi vähem söödaks või?
september 11, 2009 at 3:34 p.l. #219067Aile
MemberÄkki on oa kaunad mürgised, uba ise mite?http://www.kodukauniks.ee/index.php?option…=read,15,114779
Selle “kauna” all mõeldakse seda asja, mille sees 5 uba pesitsevad nagu ma aru saan eksole, mitte aga oa koort.
Äkki on muid mürgiseid asju ka ikka, kui kõigest oad on, siis kahju küll teada võtta
Otsige teie p6ldoa kohta… Mina teda ikkagi keedaks…mulle muidu ei maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2009 at 3:40 p.l. #219070asdfghjkl
MemberAeduba e tyrgi ubaOtsige teie p6ldoa kohta… Mina teda ikkagi keedaks…mulle muidu ei maitse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sealt lingi alt siis oluline tsitaat:
NB! Aedube ei tohi süüa toorelt, sest need sisaldavad mürgiseid ühendeid (valkaine fasiin), mille toime keetmisel ja hapendamisel kaob.Ma arvan, et kõik oad käivad selle mürgise klausli alla, idud ja herned ka äkki, otsin põlduba siis.
—
Põldoa kohta ma ei jõudnud leida midagi mürgisuse aspekti kohta, pole täna rohkem aega kahjuks, keegi võiks vaadata üle, nimetus oal selline nagu seal toodud nimistus muidu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vicia_faba
Kahju, et tööandja tööjuures keelas siia saidile ligipääsu omal ajal, nüüd õhtul pole mul aega enam, et siin lugeda asju.
september 11, 2009 at 3:54 p.l. #219074Aile
MemberSealt lingi alt siis oluline tsitaat:Ma arvan, et kõik oad käivad selle mürgise klausli alla, idud ja herned ka äkki, otsin põlduba siis.
Tomati roheline osa on myrgine…hernes, ma loodan, et ei ole.
september 12, 2009 at 10:55 e.l. #219187Aile
MemberLisaks siia ende kogemuste p6hjal, millised aedviljad on t6esti head toorena:
1. K6rvits (k6rvitsad on v2ga eriva maitsega, aastaid olen seda s88nud peamiselt toorelt ja alati maitsen enne, kui ostma hakkan).
2. Punapeet…seda v6ib ka toorelt riivida ja siis teha kaste..hmm oliivi6li+balsami22dikas+kyyslauk+meresool jne jne
3. Suhkruherneid s88vad vist k6ik toorelt?
4. Kapsas riivida…tehke kastmeks ise majonees
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>5. Suvik6rvitsad…
Te v6ite ka omi kogemusi jagada
september 12, 2009 at 11:59 e.l. #219211Aile
Member-riivitud kaalikas +küüslauk+hapukoor või majonees.-tomat-värske kurk+hapukoor+must pipar
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vat seda suvikõrvitsat ja kõrvitsat olen poes iga kord vaadanud, liusad aga ei oska neid valmistada. Lihtsalt riivin ära ja ongi valmis.

Majoneesi tehke kindlasti ise. T88stuslik ei ole s88dav…
See on nii lihtne.
1 munakollane
1 tl dijon sinepit (kontrollige, et sinep oleks s88dava koostisega…)
Segate kokku vispliga ja siis hakkate v2hehaaval mingit head 6li lisama, samal ajal vispeldades
6li v6ite lisada 300-500 g
soola ja maitse j2rgi sidrunimahla…v6i yrte…v6i kyyslauku
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.