tere…paluksin küsimustele vastuseid :)
- This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 14 years, 7 months tagasi by
vrsm.
-
AutorPostitused
-
juuni 26, 2011 at 5:20 p.l. #21562
mees1234
Membernii tere…ma olen omalkäel mõnda aega trenni teinud ja asi läheb paremuse poole
kuid siiski mul on tekkinud küsimusi mille vastuseid pole siit leidnud…
või siis pole osanud.. äkki keegi teist viitsiks vastata:)
1)õhtul pole soovitatav banaani süüa kuna ladestab suhkruid olen kuulnud..
aga samas olen kuskilt lugenud et peale trenni peaks suhkruid tarvitama
siis kella 8 paiku õhtul ma ei tohiks enam banaani süüa ?kui ei kas oskate
soovitada mõnda puuvilja mida võiks suhkrute saamiseks kasutada ja siis õhtul
oleks vanilje kohupiima süüa? see sisaldab ka muidu suhkruid ja valku(nagu isegi teate)
2)miks rapsiõli pole hea ja oliiviõli on? ise kasutan juurviljade praadimiseks oliivi oma nüüd..
3)kui tahan vähendada keha rasva % siis peaksin sööma vähem süsivesikuid? ja rasvad ja valgud samaks jätma
ja kas oliiviõli ning pähkli rasvad ohutud?(vb loll küsimus)
a ja see ka … kui ma teen mingi 1 tund trenni umbes… Hiiti 30-40 min siis lõpetan tavaliselt kell 8..õhtul kas on mõtet siis süüa kohupiima segatud hapukoore ja rosinatega… ?mulle endale maitseb aga vb pean mõne komponendi asendama või ära jätma?rosinad süsivesikud ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>4) lähen varsti reisile kümneks päevaks..ja ei taha vormi ega toitumist halvemaks muuta…
mida ma peale pähklite rosinate ja puuviljade võiksin veel süüa rongis..ja ilmselt seal
kohapeal ka midagi tervislikku ei saa mida võiks kaasa võtta? mis säilib kaua..
5) peale Hiiti kui väga väsinud on üldse mõtet kätekõverdusi teha ja muud sellist? või see lihtsalt koormab keha üle?
või siin kehtib selline asi et mida raskem seda kiiremini tulemused tulevad
loodan et saite aru mida ma küsimuste all mõtlen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise olen 170 pikk 16 ning 64 kilo aasta algues olin 68.5
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (nagu see kedagi huvitaks ) ja trennideks nimetan igasugust aeroobset asja Hiiti hüppenöör ujumist ja kõike sellist teen erinevaid asju ka kehakaaluga trenni igasuguseid tõsteid ja asju
juuni 26, 2011 at 5:55 p.l. #306481mees1234
Membera ja 1 asi veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui lõpetan trenni kell 8 õhtul siis kas on mõtet süüa pakk kohupiima (200g) vanilje või vahest 0.1 % oma hapukoorega segatult ja rosinatega?
või peaks ehk midagi muud viimase toidukorrana sööma?
või peaks hapukoore või midagi ära jätma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2011 at 6:07 p.l. #306483vrsm
Member1)õhtul pole soovitatav banaani süüa kuna ladestab suhkruid olen kuulnud..
aga samas olen kuskilt lugenud et peale trenni peaks suhkruid tarvitama
siis kella 8 paiku õhtul ma ei tohiks enam banaani süüa ?kui ei kas oskate
soovitada mõnda puuvilja mida võiks suhkrute saamiseks kasutada ja siis õhtul
oleks vanilje kohupiima süüa? see sisaldab ka muidu suhkruid ja valku(nagu isegi teate)
peale trenni võid rahuga süüa oma banaani ära, see ei tee midagi halba. pigem vastupidi ikka.
2)miks rapsiõli pole hea ja oliiviõli on? ise kasutan juurviljade praadimiseks oliivi oma nüüd..
vot tahaks ise ka teada.
3)kui tahan vähendada keha rasva % siis peaksin sööma vähem süsivesikuid? ja rasvad ja valgud samaks jätma
ja kas oliiviõli ning pähkli rasvad ohutud?(vb loll küsimus)
jah, soovitan süsivesikuid piirata. pähklid ja extra virgin oliiviõli on head valikud.
a ja see ka … kui ma teen mingi 1 tund trenni umbes… Hiiti 30-40 min siis lõpetan tavaliselt kell 8..õhtul kas on mõtet siis süüa kohupiima segatud hapukoore ja rosinatega… ?mulle endale maitseb aga vb pean mõne komponendi asendama või ära jätma?rosinad süsivesikud ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui on maitsestamata kohupiim, on rosinad õigustatud. hapukoor jäta aga sel hetkel rahuga ära.
4) lähen varsti reisile kümneks päevaks..ja ei taha vormi ega toitumist halvemaks muuta…
mida ma peale pähklite rosinate ja puuviljade võiksin veel süüa rongis..ja ilmselt seal
kohapeal ka midagi tervislikku ei saa mida võiks kaasa võtta? mis säilib kaua..
igasugu rosinaid ja kuivataud vilju väga ei soovita näost sisse ajada. pähkleid pigem. kuivatatud kalmaar, minid kanasnäkid, beef jerky on nood kõige mugavamad valguallikad mis kaasa võtta. aga no nii hull asi ju ei tohiks olla, miskit ikka leiab…
5) peale Hiiti kui väga väsinud on üldse mõtet kätekõverdusi teha ja muud sellist? või see lihtsalt koormab keha üle?
või siin kehtib selline asi et mida raskem seda kiiremini tulemused tulevad
loodan et saite aru mida ma küsimuste all mõtlen
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pigem lüüa lahku need kaks asja. saad harjutustele paremini keskenduda ja energiat ka rohkem.
juuni 26, 2011 at 7:53 p.l. #306490mees1234
Membertänan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga kui nüüd vähem süsivesikuid sööma hakkan kuidas selle hommikuga siis jääb?
asendan oma pudru mingikohupiima või asja vastu ? või söön siis hommikul endiselt süsivesikuid kuna trenn alles õhtul..
1asi on hea kohupiima ma suudan lõpmatuseni süüa kuigi ma siiski ei tee seda …kalorid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2011 at 11:33 p.l. #306496AlanBStard
Moderatorkuid siiski mul on tekkinud küsimusi mille vastuseid pole siit leidnud…Sa oled küll siis väga oskuslikult asjalikke teemasid vältinud, need on üsna põhilised aruteluteemad siin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 27, 2011 at 5:10 e.l. #306503vrsm
Membertänan
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga kui nüüd vähem süsivesikuid sööma hakkan kuidas selle hommikuga siis jääb?
asendan oma pudru mingikohupiima või asja vastu ? või söön siis hommikul endiselt süsivesikuid kuna trenn alles õhtul..
1asi on hea kohupiima ma suudan lõpmatuseni süüa kuigi ma siiski ei tee seda …kalorid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>üks võimalus on teha nt nii, et hoida süsivesikute osakaal läbi päeva pigem tagasihoidlik, kuid enne ja pärast trenni lüüa nende osak üles. ning rasvade osak alla.
kohupiima kütan ise kilode kaupa. ning rasvata maitsestamata kohupiima kalorid – 79/100g – pole just teab mis palju. vähem kui väike klaas piima, vähem kui kaks viilu leiba, vähem kui suur muna…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.