Hm, kui ülekaalu pole, ei aita see söömine midagi. Kui asi on figuuritüübis, nagu nt mul. Muidu, kui oled normaalkaalus ja hakkad siis alla võtma, ise ainult ühele piirkonnale keskendudes, siis ei pane lõpuks tähelegi, et teisest piirkonnast, mis enne normaalne oli, turritavad kondid välja… mul on nii, et kui jalad normaalseks saan, siis ribid ja rangluud on täitsa teravalt väljas. Üldiselt ainuke asi, mis võib aidata, on aeroobne trenn (jooksmine, ratas vms) ja siis harjutused vastavatele kehapiirkondadele. Ma olen kuulnud, et sangade vastu pidi hularõngas aitama, mitte laste oma, vaid korralik metallist raske rõngas. Siuke, mis esimestel kordadel sinised plekid järele jätab
Ja mul on sangadele mingi oma harjutus, mida ma eriti kuskil pole kohanud: külili, jalad 90 kraadi kõverad nii puusast kui põlvest, ülemine käsi pea taga, alumine üle rinna ja siis keretõsted otse küljele (põranda suhtes üles) nii, et tood samal ajal ka veidi puusa õlale lähemale. Ise tunnetad, et pingutad just küljelihaseid. Ma arvan, et seda harjutust pole sellepärast eriti kasutusel, et selle mõju läheb osaliselt ka seljapainutajatesse (õige nimi vist selgroosirgestajad). Jalgadele need tavalised: pikali, jalad üleval ja kääri, käpuli jalatõsted taha (vaata et seljast läbi ei vaju) jne.