Skip to main content

Tere trapets

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Tere trapets

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    jaanussoome
    Member

Ootan soovitusi kuidas ehitada korralik trapets… just mõtlen seda ülemist trapetsi osa kaela ümber:p …..Olen teadlik õlgade kehitusest , kas on veel mõni tõhus harjutus… Kui pikad tuleks seeriad teha?

aitäh..

Vilps
    Member
    taliindrek
    Member

Õla kehitused kangiga nt-.

asdfghjkl
    Member

Trapetsi ülaosa põhiharjutuseks on siiski õlakehitused.

Selle harjutusega saab alati ja alati lihase valusaks, ja kui teha 1X nädalas seda harjutust ja mõned kuud, siis peaks kindlasti tulemust nägema.

Kui sul selle arjutusega lihast valusaks ei saa, siis teed halvasti seda harjutust.

Ise sain trapetsi korralikult valusaks pärast nädalast treeningpausi trenniga (rind+õlg), seal need harjutused trapetsile koormuse ka andsid põhiliselt:

* seadmel õla keskosa jaoks õlavarre tõsted kõrvale.

* clean and jerk

Nimetatud esimene harjutus ma arvan mõjutabki trapetsi ülaosa hästi, seal lihtsalt asjaolu selles vist, et kui natuke kõrgemale tõsta soorituse lõpus õlavarred, siis ilmselt töötabki trapets hästi.

jrx
    Member

minu trapetsi pani kasvama ülesmäge karukõnd. korralikult käega haarata-tõmmata:)

Jalale ja anaeroobsele võhmale ka päris hea.

jaanussoome
    Member

tänud asjalike vastuste eest … sain targemaks , eriti see artikkel mis soovitati … on väga hea meel ,et on inimesi kes on nõus sõna sekka öelma teiste hüvanguks oma enda väärtuslikust ajast. aitäh…

Sakurai
    Member

Õlakehitused on tõesti väga abivalmid. Enda puhul võin kinnitada et töötavad. Ise teen kangiga, kuid olen näinud ka hantlitega inimesi neid tegemas, ei oska kommenteerida mis nende vahe on, kui üldse on

Sir
    Member

minu trapetsi pani kasvama ülesmäge karukõnd. korralikult käega haarata-tõmmata:)

Jalale ja anaeroobsele võhmale ka päris hea.

Mismoodi see karukõnd veel käib?

Xero
    Member

emmimees
    Member

Jõutõmbel trapetsi pingutamine annab ka tulemust

Veel tõhusam on kui õlakehituste sooritamisel hoida pinget harjutuse lõppfaasis,um 3sek.seejärel uus kordus.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.