Skip to main content

Tere , paar küsimust .

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Tere , paar küsimust .

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • Autor
    Postitused
    asdfghjkl
    Member

Mina olen aru saanud nii, et noorukite puhul sedalaadik üsimused taanduvad selleks, kas küsimuse all olev asi mõjutab kasvuhormonni või mitte. Näiteks, kas jõusaali treening mõjutab keha pikkust või mitte. Palju räägitakse, et mõjutab negatiivselt. Kas valgupulbrid mõjutavad kasvuhormooni. Minuteada mitte. Seega valgupulbri söömisest ma ei näe midagi halba, see on sama ohutu nagu ka saia söömine.

veikot
    Member

Endal probleem sellega et jõudu eriti ei tule juurde aga kehakaal langeb päris hea tempoga eesmärgiks siis rasvapõletus.

Huvitav milles asi võib olla

Rookie21
    Member

Seda küll jah aga kui kaal langeb rasva arvelt ning kui alustada jõusaalis käimist rasva põletusest siis peaks ikka stabiilselt jõudu natukese haaval juurde tulema ju..

Kui võrrelda jõusaaliga alustamist ja neid raskusi mida kasutasin siis ikka raskused ikka on suurenenud aga viimasel ajal eriti ei ole suutnud raskusi juurde väänata..

Tere , olen käinud nüüd umbes 1,5 kuud jõusaalis ja tunnen

et jõudu hakkab tulema aga ei kasva eriti . Et küsimus selles, et

kas 14 aastane tohib üldse valgupulbreid juua ja kas see aitaks kasvada ?

Söön väga normaalselt , ja jõusaalis käin 3 korda nädalas .

Bye .

tervitused. kõigepealt tore, et oled hakanud trenni tegema või siis alustasid jõusaalitreeningutega. kasvu lootus esimese 6 nädalaga on siinkohal vast natuke vara oodata, keha hakkab alles harjuma.

minu soovitus oleks siiski esmalt vaadata, mis kava järgi töötad, kui algajate kava siit lehelt, siis võiksid sellega veel jätkata mõned ajad. teine asi on tavapärane toitumine üle vaadata ning silmas pidada, et saaks täis vajamineva koguse päevast valku ning toidust saaks ka piisavalt energiat.

nüüd siis valgupulbri juurde – ohtlik see pole, kuid ma ei soovitaks nii noorele inimesele hakata valgupulbrit tarbima. söö korralikult ning sinu enda keha hormoonid töötavad sinu kasuks piisavalt, et ei peaks muretsema, kas taastumisprotsess onkiire või mitte. antud vanuses on keha loomulik testosterooni tootmise tase ja kasvuhormooni tootmise tase kõrgel võrreldes täiskasvanud organismiga, et tavatoidust saadavate toitainetega suudad normaalselt kasvada, kui vaid piisavalt sööd, mõistusega treenid ning annad enda kehale aega treeningutest taastuda. trennijärgse kokteili asemel võiskid süüa ühe banaani ja kohupiima, et tastumisprotsess käima lükata.

edu.

Seda küll jah aga kui kaal langeb rasva arvelt ning kui alustada jõusaalis käimist rasva põletusest siis peaks ikka stabiilselt jõudu natukese haaval juurde tulema ju..

Kui võrrelda jõusaaliga alustamist ja neid raskusi mida kasutasin siis ikka raskused ikka on suurenenud aga viimasel ajal eriti ei ole suutnud raskusi juurde väänata..

koos rasvaga kaotad sa paraku lihasmassi ka ikka pisut

jõuents
    Member

koos rasvaga kaotad sa paraku lihasmassi ka ikka pisut

me võime rääkida igasugustest lisanditest, kuid teemaalgataj on vaid 14-aastane. tema keha normaalne hormoonide tasakaal on juba selline, mis väga ei lasegi minna kataboolsesse seisundisse. ma ei tea, mina ei laseks oma lapsel 14-aastasena toidulisandeid tarvitada. sinnani on küll veel 5,5 aastat aega, kui ta nii vanaks saab.

Viewing 7 posts - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.