tere olen algaja tahax nõu…
- This topic has 16 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
icebrker.
-
AutorPostitused
-
juuni 29, 2006 at 11:34 e.l. #7961
erik182
Memberkas on mõtet jõusaalis jalgu trennida kui ma olen juba 5aasta jooksul 1xnädlas jooksnud mõni nädal isegi 5päeva alati vähemalt 6km
juuni 29, 2006 at 11:59 e.l. #86896Mr.Y
MemberTubli, kas su jalad on juba sellised? Kui ei ole veel, siis aga hakka treenima neid, st et on mõtet küll
juuni 29, 2006 at 12:17 p.l. #86901mark85
MemberTee kükki siis kasvad
juuni 29, 2006 at 12:19 p.l. #86902Vägivaldur
MemberArvad, et kõik tahaksid endale selliseid jalgu või?
juuni 29, 2006 at 12:53 p.l. #86907theONE1
Memberno jooksmine ja jõusaalis jalgade treening on kaks suhteliselt erinevat asja!Jooksjad teevad ka ju jõusaalis jalgadele erinevaid harjutusi! Mõtle sellele!
juuni 29, 2006 at 1:52 p.l. #86913erik182
MemberTubli, kas su jalad on juba sellised? Kui ei ole veel, siis aga hakka treenima neid, st et on mõtet küll
ei sellised kyll ei ole aga kui mul siuksed jalad on kas püksid lähevad jalga?
juuni 29, 2006 at 1:54 p.l. #86914Metalstorm
MemberMina olen kuulnud sellist asja, et kui oled jooksumees (pikemad distantsid) siis ei ole soovitav kangiga kükke teha, pidi jala nö. kinni panema. Võibolla on see loll jutt aga noh…?
juuni 29, 2006 at 2:17 p.l. #86918theONE1
MemberMina olen kuulnud sellist asja, et kui oled jooksumees (pikemad distantsid) siis ei ole soovitav kangiga kükke teha, pidi jala nö. kinni panema. Võibolla on see loll jutt aga noh…?
No kõike tuleb teha ikka mõistuse ja vajaduse piires, ega jõusaalis ei saa lolliks minna
juuni 29, 2006 at 2:22 p.l. #86922Creek
Memberkas on mõtet jõusaalis jalgu trennida kui ma olen juba 5aasta jooksul 1xnädlas jooksnud mõni nädal isegi 5päeva alati vähemalt 6kmJalgu tuleb ikka treenida, piksad jooksud annavad sulle vastupidavust aga jõudu niipalju ei tule.
juuni 29, 2006 at 2:24 p.l. #86924Mr.Y
MemberArvad, et kõik tahaksid endale selliseid jalgu või?
Point oli see, et nagunii tal ei ole selliseid jalgu ehk ta peaks jalgu treenima. Eesmärgiks võib ta need ka võtta, kuid see jääbki siis ainult eesmärgiks, sest vaevalt, et keegi Eestis üldse sellised jalad endale kasvatab.
Püksid lähevad jalga küll kui on piisavalt suured. Arvatvasti su praegused püksid ei lähe, aga saad lasta eritellimusel teha endale sellised püksid. Ning aluspesu pead ka uue ostma, sest neid ei õnnestu sul üle reite muidu tõmmata.
Ning isegi kui selliseid jalgu ei taha, siis võiksid neid ikka treenida natuke.
juuni 29, 2006 at 2:41 p.l. #86930jrx
MemberPüksid lähevad jalga küll kui on piisavalt suured. Arvatvasti su praegused püksid ei lähe, aga saad lasta eritellimusel teha endale sellised püksid. Ning aluspesu pead ka uue ostma, sest neid ei õnnestu sul üle reite muidu tõmmata.Kas mina olen pime või miks sa järsku lambist pükstest rääkima hakkasid? Niiväga oli hinge peal?
juuni 29, 2006 at 2:56 p.l. #86933Mr.Y
MemberKas mina olen pime või miks sa järsku lambist pükstest rääkima hakkasid? Niiväga oli hinge peal?Ei, teda ennast huvitas ju see
ei sellised kyll ei ole aga kui mul siuksed jalad on kas püksid lähevad jalga?juuni 29, 2006 at 6:50 p.l. #86941redemption
Pikamaa kohta ei oska öelda aga jalgu treenides minu 100 meetri aeg paranes 1 sekund, kuigi ma pole mingi 3 aastat eriti jooksnud. Jalga tasub kindlalt treenida.
juuli 9, 2006 at 8:02 e.l. #87323skileta
igasugune liialdamine on tegelikult haiglaslik. samamoodi nagu meie oleme endale sellised lihasmäed eeskujuks seadnud, näljutavad ennast anorektikud
“>juuli 9, 2006 at 8:24 e.l. #87325Mr.Y
MemberMa olen 100% kindel, et enamus Eesti jõusaalis käijaid ei taha olla sellised. Võibolla seda raha ja kuulsust, et olla parim Mr.Olympial, kuid ma ei usu, et see on keha, millest enamus unistab.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.