Skip to main content

tere olen algaja tahax nõu…

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » tere olen algaja tahax nõu…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    erik182
    Member

kas on mõtet jõusaalis jalgu trennida kui ma olen juba 5aasta jooksul 1xnädlas jooksnud mõni nädal isegi 5päeva alati vähemalt 6km

Mr.Y
    Member

Tubli, kas su jalad on juba sellised? Kui ei ole veel, siis aga hakka treenima neid, st et on mõtet küll

IMG_9066.jpg

mark85
    Member

Tee kükki siis kasvad :ph34r:

Vägivaldur
    Member

Arvad, et kõik tahaksid endale selliseid jalgu või? :ph34r:

theONE1
    Member

no jooksmine ja jõusaalis jalgade treening on kaks suhteliselt erinevat asja!Jooksjad teevad ka ju jõusaalis jalgadele erinevaid harjutusi! Mõtle sellele!

erik182
    Member

Tubli, kas su jalad on juba sellised? Kui ei ole veel, siis aga hakka treenima neid, st et on mõtet küll

IMG_9066.jpg

ei sellised kyll ei ole aga kui mul siuksed jalad on kas püksid lähevad jalga?

Metalstorm
    Member

Mina olen kuulnud sellist asja, et kui oled jooksumees (pikemad distantsid) siis ei ole soovitav kangiga kükke teha, pidi jala nö. kinni panema. Võibolla on see loll jutt aga noh…? :ph34r:

theONE1
    Member

Mina olen kuulnud sellist asja, et kui oled jooksumees (pikemad distantsid) siis ei ole soovitav kangiga kükke teha, pidi jala nö. kinni panema. Võibolla on see loll jutt aga noh…? :ph34r:

No kõike tuleb teha ikka mõistuse ja vajaduse piires, ega jõusaalis ei saa lolliks minna :lol:

Creek
    Member

kas on mõtet jõusaalis jalgu trennida kui ma olen juba 5aasta jooksul 1xnädlas jooksnud mõni nädal isegi 5päeva alati vähemalt 6km

Jalgu tuleb ikka treenida, piksad jooksud annavad sulle vastupidavust aga jõudu niipalju ei tule.

Mr.Y
    Member

Arvad, et kõik tahaksid endale selliseid jalgu või? :ph34r:

Point oli see, et nagunii tal ei ole selliseid jalgu ehk ta peaks jalgu treenima. Eesmärgiks võib ta need ka võtta, kuid see jääbki siis ainult eesmärgiks, sest vaevalt, et keegi Eestis üldse sellised jalad endale kasvatab.

Püksid lähevad jalga küll kui on piisavalt suured. Arvatvasti su praegused püksid ei lähe, aga saad lasta eritellimusel teha endale sellised püksid. Ning aluspesu pead ka uue ostma, sest neid ei õnnestu sul üle reite muidu tõmmata.

Ning isegi kui selliseid jalgu ei taha, siis võiksid neid ikka treenida natuke.

jrx
    Member

Püksid lähevad jalga küll kui on piisavalt suured. Arvatvasti su praegused püksid ei lähe, aga saad lasta eritellimusel teha endale sellised püksid. Ning aluspesu pead ka uue ostma, sest neid ei õnnestu sul üle reite muidu tõmmata.

Kas mina olen pime või miks sa järsku lambist pükstest rääkima hakkasid? Niiväga oli hinge peal?

Mr.Y
    Member

Kas mina olen pime või miks sa järsku lambist pükstest rääkima hakkasid? Niiväga oli hinge peal?

Ei, teda ennast huvitas ju see :ph34r:

ei sellised kyll ei ole aga kui mul siuksed jalad on kas püksid lähevad jalga?

redemption
    Member

Pikamaa kohta ei oska öelda aga jalgu treenides minu 100 meetri aeg paranes 1 sekund, kuigi ma pole mingi 3 aastat eriti jooksnud. Jalga tasub kindlalt treenida.

skileta
    Member

IMG_9066.jpg

igasugune liialdamine on tegelikult haiglaslik. samamoodi nagu meie oleme endale sellised lihasmäed eeskujuks seadnud, näljutavad ennast anorektikud <_<“>

Mr.Y
    Member

Ma olen 100% kindel, et enamus Eesti jõusaalis käijaid ei taha olla sellised. Võibolla seda raha ja kuulsust, et olla parim Mr.Olympial, kuid ma ei usu, et see on keha, millest enamus unistab.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.