Skip to main content

Tere Kiivikas

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 94 total)
  • Autor
    Postitused
    kaiv
    Member

http://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=7369&hl=

Selles teemas näitab ka matu124 oma teadmisi treeningust.

pacman
    Member

kui sa midagi ei tea siis ära plöksi pede

Mingisugune äraeksinud pubekas valab oma viha ja lollust välja

Strong
    Member

kui sa midagi ei tea siis ära plöksi pede

Mingisugune äraeksinud pubekas valab oma viha ja lollust välja

matu124
    Member

kuulge pinda käivad sellised ütlejad ,kes asjade tagaplaani ei tea

kaiv
    Member

Kummardame kõik matut, tema on kunn!!!!

Treener rääkis ja nii on. Kui ma käsin sul pea ahju pista, pistad ka?? Sinu puhul täitsa võimalik !

kame
    Moderator

kuulge kövad pökud siin käige ###### kenasti,huvitav kas ma pean mingi imelaps olema ,et oma arvamust välja öelda? Vaadake noorkulturistide taset ja nende tüüpide taset,näete isegi ,et neil pole mötet kuskile lavale ronida.

siin näitad ikka erilist ebapädevust foorumis sõnavõtmiseks!

noorkulturistide keha pole välja arenenud ja tegelikus elus on noormehed väga hes vormis , lihase kuivatamine vähendab ka mõõte märgatavalt!

triitsepsi 24 h taastumis aeg on tipp mis ma olen lugenud – aga ma oskan seda vaadelda kui lihtsalt absurdi – kuid osad vb olla tõena!

mine parem väiksele puhkusele ja tee endale põhitõed selgeks – siis vb olla saad midagi pädevat ka kirja panna – peale kriitika!

matu124
    Member

jaaa see olen mina küll seal piltidel jaaa,tegelikult ka mul on jumala suva mis te ise arvate ja kui te kuulete eesti parimalt treenerilt midagi siis te ei usu seda kohe we?

kaiv
    Member

jaaa see olen mina küll seal piltidel jaaa,tegelikult ka mul on jumala suva mis te ise arvate ja kui te kuulete eesti parimalt treenerilt midagi siis te ei usu seda kohe we?

Ma kuulen Salu Jaanist küll esimest korda.

Vahue
    Member

Ei, Jaan Salu täiesti reaalselt olemas treener.

jrx
    Member

Ma küsiks uuesti Kalmuse esitatud küsimuse, et kes Salu Jaanile selle eesti parima treeneri tiitli andis? Sina?

matu124
    Member

mis mina,saigi endale 2005 aasta parima treeneri,tiitli vist! (SK Jõumees)

theONE1
    Member

nu jah kui meie treeneri kõik sellised on, siis pole vast enam mõtet neid litsentse ja asju üldse välja anda!

pacman
    Member

Kahtlen,et ta sulle seda triitsepsi igapäev treenimisjuttu või sinu sõpradele rääkinud on.

Ilmselt olete midagi lihtsalt tema jutust valesti aru saanud!

matu124
    Member

no ammendatud teema ammmmu juba,oli jah natuke valesti aru saadud.Aga see pole siiski ei öige ei vale…

Rihostern
    Member

Mace peace not war !

Arvamusi on erinevaid , meeldigu see või mitte !

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 94 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.