Skip to main content

Tere Kiivikas

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 94 total)
  • Autor
    Postitused
    TANK
    Member

no see on minu arvamus igatahes,köik siin vötavad kuidagi eriti südamesse seda.Ja enda tulemused on minu jaoks vähemalt väga normaalsed..

no mitte et mina ennast nüüd kõvaks tegijaks peaks…

aga kaldun pigem nõustuma sinuga…

siiski kui fotikat pole võiksid poistele vähemalt oma jõunäitajad öelda…

taks
    Member

jõunäitajad ja igasugu ümbermõõdud, kaal

matu124
    Member

surumist teen 90ga 8sed seeriad,maxi pole proovinud ja kaalun 74

taks
    Member

ega ma ei usu et su 74kg ka midagi erilist on

Vahue
    Member

Ei, kui inimene nimetab ka täiesti arvestatava välimusega treenijaid 0-ks, siis peab ta ju neist kõvasti üle olema. Ja mida me nende jõunäitajatega peale hakkame? Sa pane parem pildid üles ja rahu majas.

PT London
    Member

nii on hea poose jalad maas ja käed ka maas ja püksid ka maas
    jrx
    Member

Kuulge olge nüüd! Küsiti ju jõunäitajaid ja nüüd mölisete kui ta midagi kirjutas.

Aga jah 74 kg ma ei usu, et see mäekõrguselt siinsetest pildipostitajatest väga üle saab olla.

noobie
    Member

Eelpool poisid olid kõik miski 65kg ja eriti madala rasvaprotsendiga, kuna sa ennast kondiks ei nimeta ja oled 74kg, siis tõesti.. vaevalt, et sa mingi arnie nr 2 oled.. over and out.

matu124
    Member

kuulge kövad pökud siin käige ###### kenasti,huvitav kas ma pean mingi imelaps olema ,et oma arvamust välja öelda? Vaadake noorkulturistide taset ja nende tüüpide taset,näete isegi ,et neil pole mötet kuskile lavale ronida.

taks
    Member

täitsa lõpp kõva mees karista ennast

Rihostern
    Member

kuulge kövad pökud siin käige ###### kenasti,huvitav kas ma pean mingi imelaps olema ,et oma arvamust välja öelda? Vaadake noorkulturistide taset ja nende tüüpide taset,näete isegi ,et neil pole mötet kuskile lavale ronida.

Milline huvitav siis meie noorkulturistide tase on !? Ja keda nimelt sa mõtled !??!

matu124
    Member

vaata siit samast galeriist…mingi 2005 telgitagused

killu88
    Member

Üsna hea võrrelda ennast tolle killu’ga. Ma olen kusagil 3kg raskem.. jalad ei ole absoluutselt nii vormis kui sinul. Aga selg tundub nõksa suurem.. jällegi mitte nii kuiv. Pilt ka : http://www.picfury.com/e/SELG-1.html

Ise pole küll eriti lavale ronimisele mõelnud.. aga räägi, palju sul biitsa ümbermõõt ka?

Biitsa ümbermõõt on väike ilma täis pumpamata on ainult 36,2 cm:S

Aga järgmine kord pumpan trennis täis siis ütlen palju täis pumbatult on.

Rihostern
    Member

matu124
    Member

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 94 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.