Tere Kiivikas
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Tere Kiivikas
- This topic has 93 replies, 33 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
ranger.
-
AutorPostitused
-
aprill 7, 2006 at 5:41 p.l. #79168
Churka
Membernoobie: t6de on valus, mis?
aprill 7, 2006 at 5:44 p.l. #79169kossar2
Memberhttp://www.album.ee/?o=291398170
panin siia siis oma selja pildi ka
aprill 7, 2006 at 6:00 p.l. #79173kaiv
MemberKossaril päris jõhker selg oma vanuse kohta!
aprill 7, 2006 at 6:14 p.l. #79175kossar2
MemberKossaril päris jõhker selg oma vanuse kohta!tänud….
aprill 7, 2006 at 6:23 p.l. #79180matu124
Memberminu arvates on köik siia pandud pildid suhteliselt tavalised kondikubud…..
Aga pane äkki oma pildid siia, saame kõik sind imetleda..
Seniks kuni sa pole seda teinud, jätad lihtsalt lambi-tondi mulje, kes ajab mõttetut illi suust välja.
kui keegi siin lambi-tont on siis ei ole see igatahes mina.Ma ei saa sellest aru kuidas saavad üldse sellised tiltsid kellegile nöu anda kuidas toituda ja trenni teha kui endal on praktiliselt keha ümmargune 0!?!?PS! Kui keegi ennast puudutatuna tundis andge teada..
aprill 7, 2006 at 6:28 p.l. #79182-aron-
MemberPane enda pildid üles vaatame kui suur sina oled
aprill 7, 2006 at 6:34 p.l. #79183matu124
Membermillega ma seda pilti teen,hetkel on ainult tavaline fotokas.
aprill 7, 2006 at 6:34 p.l. #79184pacman
Memberminu arvates on köik siia pandud pildid suhteliselt tavalised kondikubud…..
Aga pane äkki oma pildid siia, saame kõik sind imetleda..
Seniks kuni sa pole seda teinud, jätad lihtsalt lambi-tondi mulje, kes ajab mõttetut illi suust välja.
kui keegi siin lambi-tont on siis ei ole see igatahes mina.Ma ei saa sellest aru kuidas saavad üldse sellised tiltsid kellegile nöu anda kuidas toituda ja trenni teha kui endal on praktiliselt keha ümmargune 0!?!?PS! Kui keegi ennast puudutatuna tundis andge teada..
Kas hea treener peab just olema ise samal alal tipus,et nõu anda?
Ja ootame sinu pilte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2006 at 6:50 p.l. #79189jrx
Membermatu ma ütleks, et ümmargune 0 on küll nüüd väike liialdus.
Sa ei saa ühte patta panna kõiki pilte postitanuid sellepärast, et nad olid erinevad. Minu eesmärgiks näiteks polegi hüpertroofia. Praegune vorm on lihtsalt kaasnev nähe muu treeningu juures.
Kui suur ja tark sina siis 16-aastaselt oled või mis tulemused sul on, et neid niimoodi hindad?
aprill 7, 2006 at 6:54 p.l. #79191matu124
Memberno see on minu arvamus igatahes,köik siin vötavad kuidagi eriti südamesse seda.Ja enda tulemused on minu jaoks vähemalt väga normaalsed..
aprill 7, 2006 at 6:59 p.l. #79192Vahue
MemberJah, kui öeldakse matule, et ta paneks pildid ülesse, siis läheb keerutamiseks. Pole fotokat jne… Lase mõnel sõbral teha. Või tahad öelda, et ühelgi su klassikaaslasel pole digikat?
Vähemalt seniste postituste põhjal võib küll öelda, et oled loll kui lauajalg. Aktsepteeri seda. Või kui tahad, et sinusse mõistvalt suhtutaks, siis paluks korrigeerida oma suhtumist.
Ja ootan jätkuvalt pilte. Mees kes kõiki maha teeb, peab ju ise kõva mees olema. Nii, et pildid bitte.
aprill 7, 2006 at 7:14 p.l. #79195jrx
MemberSüdamesse võtan ma seda, et tuleb mees metsast ja hakkab lahmima ilma millegagi oma lahmimist põhjendamata.
aprill 7, 2006 at 9:59 p.l. #79213matu124
Memberpöhjendan sellega ,et kui midagi endal pole siis ärge toppige ennast igale poole!Ja ma ei keeruta midagi siin,nii et hoia suu kinni kui sa midagi ise ei tea… Mul on tegelikult suhteliselt suva mis arvate,ega see mind halvemaks ei muuda,kui kedagi möjutab siis ainult teid ennast!
aprill 7, 2006 at 10:08 p.l. #79216Churka
MemberOffTopic aga ikkagi
noobie, kui sa t6esti ei oska oma arvamust v2ljendada viisakalt kirjalikul viisil, siis parem hoia oma s6nad suus.
suuremal osal inimestel kellel t6mbad siin lati natuke maha (loe: ytled otse v2lja kuidas on) akkavad roppused ja ylbused p2ris kiiresti tulema, kas siis sellest, et k6ik te 14-16 aastased olete “autoriteedid”? Kuid ei, see tuleneb vist sellest, et k2ite palju loomaaias l6vipeeru nuusutamas, et julgete nii l6ugu lahmida.
v6iks vabalt kasv6i teema algatajalt 6ppida, kuidas suhelda.
aga OnTopic
teema algataja v6iks imo kevadel mitte minna v6istlema, sest:
1.poseerimisoskust sul nagu ytled ei ole
2.vabakava sul arvatavasti ka ei ole
3.liiga pehme oled, et v6istelda
4.”t2nu” neile eelmistele punktidele v6id endale margi maha teha (nagu eelmine kevad yks Planet`i poiss tegi) ja selle t6ttu ei julge enam v6istlema kunagi minna
just my 2 cents
aprill 7, 2006 at 10:21 p.l. #79217