tere.. kas keegi oskaks soovitada?
- This topic has 14 replies, 9 voices, and was last updated 14 years, 9 months tagasi by
mees1234.
-
AutorPostitused
-
mai 6, 2011 at 6:51 p.l. #22619
mees1234
Memberma siis räägin enda loo ma olin kunagi suhteliselt trullakas (hetkel ka väga rahul pole) kunagi käisin siis jooksmas ja kaotasin umbes 10 kilo ma olin vist 15 kui selle kaalukaotuse tegin nüüd saan varsti 17 ning olen 170 cm ja 69 kilo
asja juurde:
ma käin igapäev tund aega sörkimas või siis kauem isegi aga dieeti ei pea ega ka rämpsu vägapalju ei söö ja olen paar nädalat jooksmas käinud ja tulemusi pole eriti näha peale selle et vastupidavus suurenenud ja dieeti ei tahaks ma ka alustada ja peale jooksu olen tavaliselt kõhulihaseid pool tundi teinud ja kätekõverdusi ja muud sellist
oskab keegi soovitada kuidas saaksin siis pisut kaalu veel langetada?
aa ja.. kas peale jooksu on üldse tark mõte kätekõverdusi kõhulihaseid ja muud sellist teha? või võiks neid hommikul teha ja õhtul joosta?
kui kellegil oleks aega siis kas võiksite palun nõu anda kuidas oleks mul veel võimalik keha ilusamaks muuta?…
ma loodan et teema ei olnud väga segane ise kasutan esimest korda seda foorumit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 6, 2011 at 7:00 p.l. #301083MikroToitaine
Memberpeale jooksu olen tavaliselt kõhulihaseid pool tundi teinud ja kätekõverdusi ja muud sellistmilleks pool tundi kõhulihaseid, kätekõverdusi ? isegi kui üritad kaalu langetada..
võiksid sisestada otsingusse kaalu langetamine vms ja saad tohutult vastuseid..
ma ütleks ainult, et lõõ enda päevane kaloraaž kokku ja saad oma vastuse.
mai 7, 2011 at 10:17 e.l. #301139Kevin de puta madre
Memberma siis räägin enda loo ma olin kunagi suhteliselt trullakas (hetkel ka väga rahul pole) kunagi käisin siis jooksmas ja kaotasin umbes 10 kilo ma olin vist 15 kui selle kaalukaotuse tegin nüüd saan varsti 17 ning olen 170 cm ja 69 kiloasja juurde:
ma käin igapäev tund aega sörkimas või siis kauem isegi aga dieeti ei pea ega ka rämpsu vägapalju ei söö ja olen paar nädalat jooksmas käinud ja tulemusi pole eriti näha peale selle et vastupidavus suurenenud ja dieeti ei tahaks ma ka alustada ja peale jooksu olen tavaliselt kõhulihaseid pool tundi teinud ja kätekõverdusi ja muud sellist
aa ja.. kas peale jooksu on üldse tark mõte kätekõverdusi kõhulihaseid ja muud sellist teha? või võiks neid hommikul teha ja õhtul joosta?
kui kellegil oleks aega siis kas võiksite palun nõu anda kuidas oleks mul veel võimalik keha ilusamaks muuta?…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dieeti ei peagi pidama. Tervislikud eluviisid peavad saama igapäevaseks lihtsalt.
mai 7, 2011 at 5:14 p.l. #301203Bulletproof
MemberVaata oma toitumine üle. Rämps, magus menüüst välja ja ära joo kaloreid sisse.
mai 7, 2011 at 5:25 p.l. #301204mees1234
MemberVaata oma toitumine üle. Rämps, magus menüüst välja ja ära joo kaloreid sisse.kaloreid ma ei joo sisse aga jah kookidega läheb ja veidi liiale
aga siiski kas on üldse mõtet kätekõverdusi teha et kasvõi natukene lihaseid suurendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?mai 7, 2011 at 6:46 p.l. #301212Archangel
Memberkaloreid ma ei joo sisse aga jah kookidega läheb ja veidi liialeaga siiski kas on üldse mõtet kätekõverdusi teha et kasvõi natukene lihaseid suurendada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Trenni on mõtet alati teha.
Point lihtsalt selles, et kehva toitumise puhul on trenni kasutegur tunduvalt väikem. Ehk lihased on visad arenema, kui ei sa ei oska oma keha õige toiduga, õigel ajal ja õigetes kogustes varustada.
Aga igal juhul võid neid kätekõverdusi ja kõhulihaseid teha. Kindlasti parem kui mitte midagi. Küll aga loeb siin ka viis kuidas neid teha. Niisama lahmides ei pruugi ka kasu olla optimaalne.
Edu!
mai 7, 2011 at 7:38 p.l. #301218mees1234
MemberTrenni on mõtet alati teha.Point lihtsalt selles, et kehva toitumise puhul on trenni kasutegur tunduvalt väikem. Ehk lihased on visad arenema, kui ei sa ei oska oma keha õige toiduga, õigel ajal ja õigetes kogustes varustada.
Aga igal juhul võid neid kätekõverdusi ja kõhulihaseid teha. Kindlasti parem kui mitte midagi. Küll aga loeb siin ka viis kuidas neid teha. Niisama lahmides ei pruugi ka kasu olla optimaalne.
Edu!
toitumisest niipalju et hommikul süsivesikud ja muu selline ning õhtupoole valgud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga mis vahepeal?mis toiduained näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja noh kätekõverdustest on nati kasu olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kaalu tahangi langetada ainult seepärast et kõhult natuke maha saada ..
tänan
mai 7, 2011 at 7:41 p.l. #301219mees1234
Membersöögi kohapealt: paljud räägivad et ei tohi peale kella 7 süüa…
aga ma käin kell 8 jooksmas siis umbes 9 läbi lõpetan
ja siis räägitakse et peaks peale jooksu kindlasti midagi näksima
mis siis teha sellekohapealt?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2011 at 6:10 e.l. #301233Kevin de puta madre
MemberPeale õhtust jooksu kindlasti söök. Kohupiim ja pisut süsivesikuid, kasvõi mõne lusika moosi näol.
mai 8, 2011 at 6:41 e.l. #301245joonast
Membersöögi kohapealt: paljud räägivad et ei tohi peale kella 7 süüa…aga ma käin kell 8 jooksmas siis umbes 9 läbi lõpetan
ja siis räägitakse et peaks peale jooksu kindlasti midagi näksima
mis siis teha sellekohapealt?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See peale seitset mittesöömine on üldse jama.
mai 8, 2011 at 6:54 e.l. #301247jrx
MemberJa ära keskendu numbrile… ma olen 169 cm ja 74 kg hetkel, vaevalt, et keegi minu kohta arvaks, et ma paks olen:)
mai 8, 2011 at 4:58 p.l. #301284mees1234
MemberJa ära keskendu numbrile… ma olen 169 cm ja 74 kg hetkel, vaevalt, et keegi minu kohta arvaks, et ma paks olen:)ma ka ei arva et väga paks olen aga kõhupealt tahaks ära saada selle jama mis mul veel veits on ja peeglist ka tulemusi pole eriti näha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2011 at 6:13 p.l. #301288naksitrall
Membertere.
Kui sa soovid nähtavat tulemust nüüd ja kohe, siis teed arvatavasti omale liiga, või saavutad mittepüsiva tulemuse.
Esimene ja vajalik samm on olukorra äratundmine ja astumine suunas, kuhu tahaksid välja jõuda. Seepärast õnnitlen, raskeim osa on läbitud.
Teine samm on Elustiil. Rahulolu ning hea visuaalse pildi saavutad sa läbi aastate pikkuse töö. Samas kui sa hakkad nägema tulemusi, muutub see “Töö”
palju meeldivamaks. Kujunda omale Harjumus elada sportlikku elu. Ka mulle meeldivad koogikesed ja mõned magusamad suutäied, kuid neid ei maksa keelata.
Peaasi, et muu söömine, treening ning puhkus oleks kõik tasakaalus. Kujunda omale harjumus pingutada ning seejuures nihutada oma seniseid piire.
Kui sa tunned, et areng võiks olla parem, siis vaata kõige pealt üle oma toit,trenn,puhkus – Loe ja hari ennast nii palju kui vähegi suudad.
Kujunda elustiil tahtega enda kallal töötada ning harjuta see omale sisse nagu hammaste pesemine, siis ei peagi sa ennast nii palju enam sundima –
süsteem toimib sinu kasuks.
Aastad…..
jõudu
mai 10, 2011 at 4:16 e.l. #301530MoloM
Memberma siis räägin enda loo ma olin kunagi suhteliselt trullakas (hetkel ka väga rahul pole) kunagi käisin siis jooksmas ja kaotasin umbes 10 kilo ma olin vist 15 kui selle kaalukaotuse tegin nüüd saan varsti 17 ning olen 170 cm ja 69 kiloasja juurde:
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenni on alati mõtete teha, kusjuures tavalisele inimesele (nagu ma isegi) on väga hea ülakehatreening kätekõverdused ja lõuatõmbed aga se selleks. Tahtsin öelda, et trenni tehes korralikult saad heasse vormi aga ilma korraliku toitumiseta ei ole seda silmaga näha lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2011 at 9:37 e.l. #301584mees1234
Memberolen jooksnud igapäev ja teinud füüsilist tööd ning toitunud soovituste järgi ja kaal 66.5 hetkel …..suht üllatav endalegi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>igatahes jätkan kätekõverduste ja muude asjade tegemisega ossin toidulisandeid ka ma ei tea kas see oli tark idee aga ma siiski proovin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.