Tere kaalust juurde
- This topic has 18 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
Infinity.
-
AutorPostitused
-
juuli 4, 2009 at 9:38 e.l. #205474
navigaator
MemberEndal oli umbes 5 kuud tagasi sama plaan. Kaalusin 73 kg olles 181 cm pikk. Varasem toitumine oli küll üsna korralik, kuid ei olnud vist eriti piisav, et tagada treeningul piisavat progressi. Ja siis hakkasin lammutama, 5 korda päevas kelaajalist söömist. sõin kõvasti putrusid, kanaliha, munasid(koos kollasega), jogurteid, kohupiima, pelmeene,sealiha, kodujuustu, juustnu, lahendasin sheike jne. Hoidsin päevase valgukoguse suhteliselt kõrgel, kuid eriti ei viitsinud “light” toodedele keskenduda. Alguses tõusis kaal korralikult ja keha harjus uute kogustega, kõht läks enne iga toidukorda tühjaks. Loomulikult tõusis rasvaprotsent tükk maad, kuid lihast tuli ka mõnusalt järgi(peale viite kuud on kaal stabiilselt 82-83 peal, ehk siis +10 lisakilo). Tehes ülesöönuna trenni, võis iga nädal kangile üha rohkem kettaid laduda. Ainuke asi, mis ei arenenud eriti kiiresti oli rind. Kükk ja jõutõmme läksid ikka suhteliselt hästi, kui võrrelda varasemaid treeninguid. 5 kuuga tuli küki maksimumile juurde 40 kg(125;165), jõutõmbele 45 kg(140;185), rinnale 10kg(95;105). Kõhul varem rasva ei olnud, nüüd on ikka natuke kogunenud, kuid mitte midagi hullu. Endale meeldibki praegune keha rohkem, sest näen mõttetuna omada väikeseid reljeefseid lihaseid, kui saan väikese rasvakihi arvelt poole kiiremini areneda. Nüüd tehes trenni on kohe tunda, kui eelmine päev kehvalt söödud või hommikul lahja lobi peal oldud, siis trennis ka kohe kehvem. Ja riiete kohapealt on nii, et vanad püksid võin kõik maha kanda, särginumber on L-ilt sujuvalt XL-ile üle kolinud. Jooksmisega on nii, et varasemalt olin pikamaajookmisel üsna hea, kuid kaalutõus on asja halvemaks teinud. Leem tuleb kiiremini lahti, tunned, et keha on kuidagi puisem,kuid ei ütleks, et midagi traagilist. Kui tegeleda jõutõstmisega, siis vist ei saagi pikemas plaanis seda jooksmisega kõrvutada. Ise peab valima, kas tahad edasi välejalg olla või tõsta üha suuremaid raskusi. Igatahes mulle andis kaalutõusu programm küll kõvasti motivatsiooni ning ei heiduta see, et sixpäkk nii särav ei ole. Vajaduse korral saan oma sixpäki alati välja tuua,kuid tean, et tegelikult on see väikse rasvakihi või õlleka all endisest suurem. Need olid minu mõningad mõtted, soovin sulle edu treeningutel.
juuli 4, 2009 at 9:46 e.l. #205477Goleteral
MemberEndal oli umbes 5 kuud tagasi sama plaan. Kaalusin 73 kg olles 181 cm pikk. Varasem toitumine oli küll üsna korralik, kuid ei olnud vist eriti piisav, et tagada treeningul piisavat progressi. Ja siis hakkasin lammutama, 5 korda päevas kelaajalist söömist. sõin kõvasti putrusid, kanaliha, munasid(koos kollasega), jogurteid, kohupiima, pelmeene,sealiha, kodujuustu, juustnu, lahendasin sheike jne. Hoidsin päevase valgukoguse suhteliselt kõrgel, kuid eriti ei viitsinud “light” toodedele keskenduda. Alguses tõusis kaal korralikult ja keha harjus uute kogustega, kõht läks enne iga toidukorda tühjaks. Loomulikult tõusis rasvaprotsent tükk maad, kuid lihast tuli ka mõnusalt järgi(peale viite kuud on kaal stabiilselt 82-83 peal, ehk siis +10 lisakilo). Tehes ülesöönuna trenni, võis iga nädal kangile üha rohkem kettaid laduda. Ainuke asi, mis ei arenenud eriti kiiresti oli rind. Kükk ja jõutõmme läksid ikka suhteliselt hästi, kui võrrelda varasemaid treeninguid. 5 kuuga tuli küki maksimumile juurde 40 kg(125;165), jõutõmbele 45 kg(140;185), rinnale 10kg(95;105). Kõhul varem rasva ei olnud, nüüd on ikka natuke kogunenud, kuid mitte midagi hullu. Endale meeldibki praegune keha rohkem, sest näen mõttetuna omada väikeseid reljeefseid lihaseid, kui saan väikese rasvakihi arvelt poole kiiremini areneda. Nüüd tehes trenni on kohe tunda, kui eelmine päev kehvalt söödud või hommikul lahja lobi peal oldud, siis trennis ka kohe kehvem. Ja riiete kohapealt on nii, et vanad püksid võin kõik maha kanda, särginumber on L-ilt sujuvalt XL-ile üle kolinud. Jooksmisega on nii, et varasemalt olin pikamaajookmisel üsna hea, kuid kaalutõus on asja halvemaks teinud. Leem tuleb kiiremini lahti, tunned, et keha on kuidagi puisem,kuid ei ütleks, et midagi traagilist. Kui tegeleda jõutõstmisega, siis vist ei saagi pikemas plaanis seda jooksmisega kõrvutada. Ise peab valima, kas tahad edasi välejalg olla või tõsta üha suuremaid raskusi. Igatahes mulle andis kaalutõusu programm küll kõvasti motivatsiooni ning ei heiduta see, et sixpäkk nii särav ei ole. Vajaduse korral saan oma sixpäki alati välja tuua,kuid tean, et tegelikult on see väikse rasvakihi või õlleka all endisest suurem. Need olid minu mõningad mõtted, soovin sulle edu treeningutel.Heh, tuttav tunne, kunagine ‘tahan sixpacki’ on praegu asendunud ‘põrgu see kõht, tahaks rohkem tõsta’ mentaliteediga..
Samas usun et LIIGNE kaalu tõus ei ole kah just kõige parem lahendus, kui ikka poole juurdekasvust moodustab rasv on aeg natukene toitumist korrigeerida, ise tegin selle vea ning mõnevõrra nüüd kahetsen, olgugi et väike ’dieet’ selle üleliigse kaotamiseks ei ole midagi üleloomulikult rasket mõjutab see siiski mõnevõrra motivatsiooni, üsna raske on kaalu langetades tõsta oma jõunäitajaid ning sellega kipub ka motivatsioon langema..
Seega toituda tuleb targalt, üleliigselt ‘räpast’ toitu ei tasu ikkagi endale lubada ning asjale tuleb kaine mõistusega läheneda..
juuli 8, 2009 at 12:38 p.l. #206279jaanussoome
Memberaitäh navigaator , väga sisukas vastus, kui ehk viitsid räägi täpsemalt mis toitu tarbisid. Olen täpsemalt samal arusaamal sinuga. Muide teen ise ka jõutõstmist.
juuli 8, 2009 at 6:53 p.l. #206333Infinity
MemberEndal oli umbes 5 kuud tagasi sama plaan. Kaalusin 73 kg olles 181 cm pikk. Varasem toitumine oli küll üsna korralik, kuid ei olnud vist eriti piisav, et tagada treeningul piisavat progressi. Ja siis hakkasin lammutama, 5 korda päevas kelaajalist söömist. sõin kõvasti putrusid, kanaliha, munasid(koos kollasega), jogurteid, kohupiima, pelmeene,sealiha, kodujuustu, juustnu, lahendasin sheike jne. Hoidsin päevase valgukoguse suhteliselt kõrgel, kuid eriti ei viitsinud “light” toodedele keskenduda. Alguses tõusis kaal korralikult ja keha harjus uute kogustega, kõht läks enne iga toidukorda tühjaks. Loomulikult tõusis rasvaprotsent tükk maad, kuid lihast tuli ka mõnusalt järgi(peale viite kuud on kaal stabiilselt 82-83 peal, ehk siis +10 lisakilo). Tehes ülesöönuna trenni, võis iga nädal kangile üha rohkem kettaid laduda. Ainuke asi, mis ei arenenud eriti kiiresti oli rind. Kükk ja jõutõmme läksid ikka suhteliselt hästi, kui võrrelda varasemaid treeninguid. 5 kuuga tuli küki maksimumile juurde 40 kg(125;165), jõutõmbele 45 kg(140;185), rinnale 10kg(95;105). Kõhul varem rasva ei olnud, nüüd on ikka natuke kogunenud, kuid mitte midagi hullu. Endale meeldibki praegune keha rohkem, sest näen mõttetuna omada väikeseid reljeefseid lihaseid, kui saan väikese rasvakihi arvelt poole kiiremini areneda. Nüüd tehes trenni on kohe tunda, kui eelmine päev kehvalt söödud või hommikul lahja lobi peal oldud, siis trennis ka kohe kehvem. Ja riiete kohapealt on nii, et vanad püksid võin kõik maha kanda, särginumber on L-ilt sujuvalt XL-ile üle kolinud. Jooksmisega on nii, et varasemalt olin pikamaajookmisel üsna hea, kuid kaalutõus on asja halvemaks teinud. Leem tuleb kiiremini lahti, tunned, et keha on kuidagi puisem,kuid ei ütleks, et midagi traagilist. Kui tegeleda jõutõstmisega, siis vist ei saagi pikemas plaanis seda jooksmisega kõrvutada. Ise peab valima, kas tahad edasi välejalg olla või tõsta üha suuremaid raskusi. Igatahes mulle andis kaalutõusu programm küll kõvasti motivatsiooni ning ei heiduta see, et sixpäkk nii särav ei ole. Vajaduse korral saan oma sixpäki alati välja tuua,kuid tean, et tegelikult on see väikse rasvakihi või õlleka all endisest suurem. Need olid minu mõningad mõtted, soovin sulle edu treeningutel.Võtsin kah suht kiiresti juurde p2ris palju, sügisest uue aasta algusesse 13kg juurde. Ja samamoodi rind ei arene v6i ma ei tundnud et ta areneks. Ainuke lihas mille arengust puudu tundsin. Samas püksid ei l2ind enam kah jalga h2sti ja s2rgidki j2id kitsamaks. Varem tahtsin suureks saada hullu moodi, nüüd rohkem tahaks keskmine kehatüüp olla kes jõuaks ka natuke joosta, kuid oleks v2he paksem kui tavaline eestlane.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja enda areng oli suht aeglane, ja p6hjus v2ga lihtne, s6in rohkesti süsivesikuid nt kartul jne.. valku suht v2he. kuid v6in 6elda et kui hakkasin rohkem valku s66ma arenesin u 2kuuga paremini kui 6 kuuga. p2ikest ! -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.