Tere: Kaalu juurdesaamine?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Tere: Kaalu juurdesaamine?
- This topic has 23 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
rinaldo.
-
AutorPostitused
-
aprill 14, 2009 at 7:24 p.l. #15674
Soonik
MemberTere,
olen 20aastane. Ma olen 197cm pikk ning kaalun kõigest 65kg. On plaan hakata käima jõusaalis, aga kuna jõudu kui sellist pole, siis sooviksin teada, et mida ma enne teadma peaksin? Ning mida sööma tuleks hakata, et üldse mingisugust kaalu juurde tulema hakkaks? Mainiks ära ka selle, et pole Eestist pärit ning toodete(neid mis Eestis müüakse) kättesaamine on raskem variant. Ning samas on ka söögiisu puudumine üks probleem, millest ei saa üle ega ümber. Kas on mingeid tähtsamaid toite(vms), mis tõstataksid söögiisu ja muud sarnast?
Aitäh.
aprill 14, 2009 at 7:25 p.l. #191182Amarillo
Membersöö ja söö siis tuleb kaal ja jõud – nii lihtne see ongi, pole vaja mingeid lisasi algul
aprill 14, 2009 at 7:31 p.l. #191184rinaldo
MemberAlguses pead lihtsalt õgima, et isu suurendada. Õnneks harjub keha uute kogustega suhteliselt kiirelt.
aprill 14, 2009 at 7:36 p.l. #191185MWEchamp
MemberVaata siin foormis ringi, leiad palju asju mida tasuks süüa. Klaasikaliselt kohupiim, kodujuust, jogurtid jne jne jne. Sellist toitu küll ei ole mis otseselt söögiisu tõstaks. “rinaldo” ei mõtle õgimise all muidugi laus söömist ja enda nuumamist, vaid ikka tervisliku ja valgurikast toitu tuleb sul palju süüa.
aprill 14, 2009 at 7:39 p.l. #191189Soonik
MemberMuidu kerge on öelda, et söö ja söö. Kuid kui isu pole, siis kuidas see võimalik on. Söö nagu paberit, vot selline tunne on. Ning kas peakski alguses hakkama jõusaalis käima või mitte?
Ning mis on need valgurikkamad? Siin Itaalias sink ka selline, et vaevu on liha küljes.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2009 at 7:41 p.l. #191190whitesox
MemberTere,olen 20aastane. Ma olen 197cm pikk ning kaalun kõigest 65kg. On plaan hakata käima jõusaalis, aga kuna jõudu kui sellist pole, siis sooviksin teada, et mida ma enne teadma peaksin? Ning mida sööma tuleks hakata, et üldse mingisugust kaalu juurde tulema hakkaks? Mainiks ära ka selle, et pole Eestist pärit ning toodete(neid mis Eestis müüakse) kättesaamine on raskem variant. Ning samas on ka söögiisu puudumine üks probleem, millest ei saa üle ega ümber. Kas on mingeid tähtsamaid toite(vms), mis tõstataksid söögiisu ja muud sarnast?
Aitäh.
Võta siit algajate kava ja hakka jõukohaste raskustega end treenima. Lisaks on sul massi kõvasti juurde vaja. Selleks tee üks massiperiood (artikkel). Hiljem hakkab kaal tasapisi kogunema ja suureneb ka lihasmass ning jõud. Kui sa hakkad näiteks 4 korda nädalas jõusaalis käima, siis sul tekib isu iseenesest, sest energiavajadus on suurem ja keha vajab rohkem toitu, et taastuda treeningutest.
Kuna sa oled kehatüübilt arvatavasti ektomorf, siis on juurdevõtmine kiire ainevahetuse tõttu keerulisem kui on seda aeglase ainevahetusega tegelastel.
Loe: artikkel
aprill 14, 2009 at 7:41 p.l. #191191rinaldo
MemberVaata siin foormis ringi, leiad palju asju mida tasuks süüa. Klaasikaliselt kohupiim, kodujuust, jogurtid jne jne jne. Sellist toitu küll ei ole mis otseselt söögiisu tõstaks. “rinaldo” ei mõtle õgimise all muidugi laus söömist ja enda nuumamist, vaid ikka tervisliku ja valgurikast toitu tuleb sul palju süüa.Tegelikult ma mõtlesin nuumamist, kuid seda tasakaalustatud menüüd silmas pidades.
aprill 14, 2009 at 7:43 p.l. #191194MWEchamp
Memberno mõtetult palju süsivesikuid ei ole ju tal ka tarvis sisse ajada?
aprill 14, 2009 at 7:45 p.l. #191195rinaldo
MemberMuidu kerge on öelda, et söö ja söö. Kuid kui isu pole, siis kuidas see võimalik on. Söö nagu paberit, vot selline tunne on. Ning kas peakski alguses hakkama jõusaalis käima või mitte?Ning mis on need valgurikkamad? Siin Itaalias sink ka selline, et vaevu on liha küljes.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head valgurikkad toidud on kohupiim, kodujuust, munad, liha, sojaoad (ei soovita eriti, sest enamus on geneetiliselt muundatud).
aprill 14, 2009 at 7:49 p.l. #191198R.T
MemberSelliseid teemasid on siin suht palju juba olnud.
aprill 14, 2009 at 7:50 p.l. #191199rinaldo
Memberno mõtetult palju süsivesikuid ei ole ju tal ka tarvis sisse ajada?Mõttetult palju süsivesikuid on tal hetkel raske sisse ajada, sest isu on väike. Kui rasva hakkab kehale palju kogunema, siis tuleb süsivesikute ja rasvadega veidi tagasi tõmmata. Praeguse kaalu juures lähevad need kalorid kenasti asja ette.
aprill 14, 2009 at 7:51 p.l. #191201timo116
MemberSüües kasvab isu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2009 at 8:25 p.l. #191203MikroToitaine
Membersüüa võimalikult palju sooja sööki kui tahad kaalu tõsta kuna kui sööd kohupiima,kodujuust hapukoorega vms siis keha vajab lisa energiat ,et see toit kõigepealt keha temperatuurini soojendada ja see vajab kcal. kui suitsetad siis jäta maha …
aprill 14, 2009 at 8:33 p.l. #191205Alexander Andrusenko
Moderatorsüüa võimalikult palju sooja sööki kui tahad kaalu tõsta kuna kui sööd kohupiima,kodujuust hapukoorega vms siis keha vajab lisa energiat ,et see toit kõigepealt keha temperatuurini soojendada ja see vajab kcal. kui suitsetad siis jäta maha …Jaa, see on küll ilgelt suur kalorite hulk, mis “toidu soojendamisele” kulub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lihtsam on 1 amps rohkem teha ja mitte jälgida, et söök kindlasti 36.6C oleks. Leidsid küll panacea kõhnuse vastu. Söök tuleb soojalt süüa ja teie mured on lahendatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2009 at 8:35 p.l. #191206Tohman
MemberLihtsalt õgi nagu loom, nii palju kui sisse mahub, olgu kõht kogu aeg täis..
Küll see kaal ka tuleb, olenevalt, mida sa sisse ajad..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.