Skip to main content

Tere, jõud ja toitumine

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Tere, jõud ja toitumine

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    ROtter
    Member

vbh tõesti … ma pole siiani kasutanud toidulisandeid, kui tõesti neid võtta ehk tuleb odavam …. aag kus kohast sa selle Fit Whey endale sebisid ja sellise hinnaga?

Aga kuidas siis sportlased toitusid kui toidulisanditest polnud keegi veel undki näinud?

Kui raha vähe – siis hernepuder sealiha ja hapukoorega, praetud räimed, heeringas hapukoorega.

LaizeN
    Member

Aga kuidas siis sportlased toitusid kui toidulisanditest polnud keegi veel undki näinud?

Kui raha vähe – siis hernepuder sealiha ja hapukoorega, praetud räimed, heeringas hapukoorega.

Amen !

Minu arvates on see toidulisandite tähtsus liialt üle puhutud – enne peaks ikka trenniga vundamendi alla saama

argoll
    Member

Kui sa oled ikka noor mees, siis tuleb seda muskulit ka ilma toidulisanditeta.Kui ma ennast liigutama hakkasin, siis jõin peale trenni

1L piima ja sõin kurguauguni täis

jrx
    Member

I <3 söök.

Mmm… heeringas. Kuigi ega see krt ka enam odav pole. Aga loomset kraami normaalse hinnaga saab küll kui otsida ja ise kokata viitsida. Turg abiks.

Goleteral
    Member

Siin on vastakaid arvamusi. Mina soovitan sul jällegi kohupiimale ja kodujuustule panustada. Ma ei usu, et valgušheik odavam tuleks. See imendub nii kiiresti ka ära, et kõht läheb kohe jälle tühjaks.

Hera80 maitsestatud + Trauben = Umbes ~35g valku + ~70g süsikaid läheb ~18-20.- maksma

Tip-top kui kaloraaž muutub nii suureks et nn ‘raskeks’ läheb..

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.