Skip to main content

Tere

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Tere

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Tarantula
    Member

Tere ma mõtlesin et ikka hakkata kasutama mingisugust massilisajat olen 15 aastane kaalun 52 kilo ja 171 cm pikk . Kuna arvan et peaksin kasutama sellepärast kuna ma söön teen trenni ma ei võta midagi juurde mitte kui grammigii ja siis veel et ma ei jäksa nii palju süüa ka n2iteks mõnikord pole hommikuti söögi isu ,lõuna aeg võin süüa kuigi siis eriti õhtul ka ei taha midagi ma olen igasuguseid asju proovinud aga ma ei saa mitte midagi juurde äkki keegi soovitaks mulle mingisugust väga head massi lisajat mis mulle võiks sobida 400 kr max

Aitäh

Goleteral
    Member

Tere ma mõtlesin et ikka hakkata kasutama mingisugust massilisajat olen 15 aastane kaalun 52 kilo ja 171 cm pikk . Kuna arvan et peaksin kasutama sellepärast kuna ma söön teen trenni ma ei võta midagi juurde mitte kui grammigii ja siis veel et ma ei jäksa nii palju süüa ka n2iteks mõnikord pole hommikuti söögi isu ,lõuna aeg võin süüa kuigi siis eriti õhtul ka ei taha midagi ma olen igasuguseid asju proovinud aga ma ei saa mitte midagi juurde äkki keegi soovitaks mulle mingisugust väga head massi lisajat mis mulle võiks sobida 400 kr max

Aitäh

Kui massi ei tule siis järelikult ei söö õigesti, võid ju arvata et praegused toidukorrad on meeletu toiduhulk kuid tegelikkus on tiba teine, et kasvada pead ka loomamoodi sööma.. see et hommikuti söögiisu pole on täiesti tavaline nähtus, sellest veast saab jagu kergelt – tuleb ennast sundida. Massi lisajad tulevad mängu alles siis kui toitumine on perfektselt korras ning treeningkava toimib, muidu loobid selle raha lihtsalt õhku..

Kõige targem oleks sul tellida toidukava(500.-), sellega saad sa kordades parema tulemuse kui massilisajaga või mõne muu pulbriga..

PS. Söögiisu kadumine on üks märk ületreeningust, mitu korda nädalas treenid ja mis lihaseid?

“Sööd, teed trenni, aga ei võta juurde?”. Kehvasti sööd siis. Ise ka kirjutasid, et hommikul pole isu, päeval VÕID süüa (raudselt mingi valguvaene koolilõuna) ja õhtul ei ole ka isu. No sellise söömisega ei võta sa grammigi juurde mitte kunagi. Need 400 krooni kuluta normaalsele söögile parem.

Õigekirja võiksid sa ka õppida muuseas.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.