Tere.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Tere.
- This topic has 17 replies, 6 voices, and was last updated 17 years, 6 months tagasi by
daemonium.
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2008 at 7:56 p.l. #14401
Aury
MemberTere. Mul on selline veits mõttetu küsimus võib-olla, aga mul oleks soov teada, et kui palju on abi sellest kui 10 km päevas jalgrattaga sõita?
Teen seda suhteliselt iga päev. Millal võiks tulemusi näha? Kaalun 50 kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Palju oleks minu kaalulisel normaalne päevas kõhulihaseid teha? Ma loodan et vastate, kui oskate kuidagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2008 at 7:59 p.l. #161797Arkta
MemberAbi mille jaoks? Ehk see tähendab, mida sa saavutada tahad? Ning kui pikk sa oled, selline info aitab ka vastata…
juuli 29, 2008 at 8:04 p.l. #161798Annika Pärtel
MemberJah abi ületreeningu saavutamiseks ikka võib olla, arvestades et teed seda suht igapäev. Mis eesmärk tegelikult on?
juuli 29, 2008 at 8:06 p.l. #161799stumpa
MemberMida soovid saada? 10 km on ca 20-30 min. sõitu, sõltub su tempost, seda on väga vähe, kui oled jalgrattur, või tahad arendada üldist vastupidavust.
juuli 29, 2008 at 8:08 p.l. #161800Annika Pärtel
MemberMida soovid saada? 10 km on ca 20-30 min. sõitu, seda on väga vähe.Vähe mille jaoks??
juuli 29, 2008 at 8:19 p.l. #161802stumpa
MemberVähe mille jaoks??Just nimelt, mille jaoks!
loomulikult on see parem, kui mitte midagi, kuid kui see kogu inimese füüsiline tegevus, on seda vähe.
Bodybuilderid võivad küll tagajalgadele tõusta, et ei maksa oma lihaseid aeroobsega lõhkuda, kuid inimese postitusest ei selgu kas ta tahab kasvatada lihaseid, võtta kaalus alla (mõni 50 kg inimene on ka oma arvates jube paks), parandada oma üldist vastupidavust või tervist et lihtsalt jõuda rohkem.
juuli 29, 2008 at 8:19 p.l. #161803Aury
MemberOlen umbes 160 cm, sooviks on arendada üldist vastupidamist ja kaalu langetada natukene.
juuli 29, 2008 at 8:22 p.l. #161804Annika Pärtel
MemberOlen umbes 160 cm, sooviks on arendada üldist vastupidamist ja kaalu langetada natukene.Siinkohal küsiks kohe et MIKS langetada? Põhjenda ära. Lisa pilt.
juuli 29, 2008 at 8:24 p.l. #161805Amarillo
MemberOlen umbes 160 cm, sooviks on arendada üldist vastupidamist ja kaalu langetada natukene.vastupidavust, mkm , lase 30-50km korraga, vbl siis hakkab vastupidavus rolli mängima. Kaalu võid alla küll edukalt võtta koos TOITUMISEGA. Sääre saad lihaseliseks, ise tead kas tahad , pärast raske vabaneda
juuli 29, 2008 at 8:25 p.l. #161806Amarillo
MemberSiinkohal küsiks kohe et MIKS langetada? Põhjenda ära. Lisa pilt.jälle vana teema , 160cm pikk ja 50kg? blabla alakaal – ei , iga inimene ise otsustab kui palju tal rasva on ja kui sale olla tahab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2008 at 8:27 p.l. #161807Aury
MemberMa küsiks parema küsimuse siis, et mis harjutusi teha et kõhtu trimmi saada ja kas jalgrattasõidust on abi ja kõhulihastest kui neid mõlemaid samal päeval teha? Suht nohik olen sellel alal et mida teha et kõhtu trimmi saada. Kaaluga iseenesest probleeme ei olegi, aga alati võiks parem olla. Vahepeal tegin oma 2000 kõhulihast nädalas. Enesetunne oli hea ja kõht oli lamedamaks läinud, kuid siis jäi see katki, sest ei teadnud kas see on ikka nii tõhus vahend. Tahaksingi teada mis mulle oleks kõige parem kuna olen lühike ja normaalkaalus.
juuli 29, 2008 at 8:34 p.l. #161808stumpa
MemberRattasõit on aeroobne treening, selle käigus põletad rasva üleüldiselt ja treenid oma põhivastupidavust.
Kõhulihaste harjutused on lihastrening, nendega arendad kõhulihaseid. Oled põhimõtteliselt õigel teel. kui treenid kõhulihaseid, treeni alati ka alaseljalihaseid, et säiliks lihastasakaal.
Nüüd tuleb soovitus: lisaks kõhu- ja alaseljalihastele treeni hoopis läbi kõik lihasgrupid. Suurte lihaste kasvamist pole tarvis karta- need ei kasva kergelt.
Kindlasti jälgi ka toitumist, et sest trennidega suureneb ka söögiisu ja kui tahad põletada rasvu, siis oht et sööd selle põletatud koguse tagasi.
juuli 29, 2008 at 8:41 p.l. #161809Aury
MemberAitäh põhjaliku vastuse eest, sain palju targemaks. Aga milline harjutus oleks hea alaseljale kui oskate soovitada ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2008 at 8:46 p.l. #161810Annika Pärtel
Memberjälle vana teema , 160cm pikk ja 50kg? blabla alakaal – ei , iga inimene ise otsustab kui palju tal rasva on ja kui sale olla tahab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus oli mainitud alakaalu? Kui inimene ise otsustab, siis otsustabki kas sööb või ei- ega siin nõuandjaid vaja ei ole.
Seepärast uurisingi pilti, no kui näha et inimene selle kaalu juures totaalselt vormist väljas, siis loomulikult võiks midagi ette võtta. See ei tähenda kohe, et peaks soovitama tal päevade viisi maratoni sõita. Kõik algab ikka väljanähemise hindamisest- ERAPOOLETUST hindamisest. Enamus inimesi muide peab end tüsedamateks kui nad seda tegelikult on…
Hea kõhu PEAMISEKS ALUSEKS ON ÕIGE TOIT, alles siis tulevad trennid ja muu värk. Rasvakiht peal, ei ole sellest lihasest seal all midagi näha. Tunda küll jah, aga ma saan aru et küsijale on veidi tähtsam ikkagi visuaalne efekt.
juuli 29, 2008 at 8:53 p.l. #161812Aury
MemberJust. Ma toitun üpriski normaalselt ( enda arvates , kuid alati võiks paremini olla.Hakkan siin sirvima et paremaks saada.Sügisest uuesti jõusaali nagu eelmine aastagi, siis jäi veits lühikeseks)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nii… Tahangi just moodust kuidas rasva veidi rohkem põletada (et kas 10 km päevas rattaga on kaheks kuuks alustuseks normaalne?!) ja siis hakata alles kõhulihaseid tegema? -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.