Skip to main content

Tellimus ei jõua kohale :(

Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Tellimus ei jõua kohale :(

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    maximus89
    Member

Ma olen nüüd 4 päeva oma pakki oodanud, iga päev postkontoris käinud ja ei midagi.Poes on kirjas, et suuremates linnades 2-3 päeva, ma elan Tallinnas, aga pole veel tulnud, kas mul on põhjust muretsemiseks, et ei saagi nüüd kätte või on ennegi taolisi viivitusi ette tulnud?Ei oska arvatagi kus nüüd viga on, kas eesti postis või fitness.ee-s, postkontorist kontrolliti üle, et kui pakk tuleb kohale, siis kindlalt sinna postkontorisse.Raha on kontolt maha läinud ja poes näitab ka, et tellimus on teele saadetud.Ma unustasin küll ennem oma profiili korterinumbri märkida, aga kõik muu oli korras ja postkontorist öeldi ka, et see ei ole oluline.

ristos
    Member

Palun kontakteeru Fitness.ee poega telefon: 672 12 13, saad kindlasti abi.

Ott Kiivikas
    Member

NB! Kõigile kellel on küsimusi toodete või tellimuste kohta, palun sellest teavitada maili aadressil info@fitness.ee või tel.6721213 , pole vaja selleks teha eraldi teemat foorumi, me saame need probleemid sedapidi kiiremini lahendatud ja kui on kahtlusi, et pakk ei ole tulnud, siis ei ole mõtet lasta oodata nädal või mõningatel juhudel ka kauem, võtke meiega kontakti ja lahendame asjad kiiresti.

Tänan tähelepanu eest.

maximus89
    Member

Okay nüüd on asi korras, pean kannatlikum olema lihtsalt järgmine kord.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.