tellimine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » tellimine
- This topic has 17 replies, 9 voices, and was last updated 21 years tagasi by
bacardi.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2005 at 7:27 p.l. #45290
Vinsanity
MemberMul isiklikult USAst tellimise kogemust midagi kaks või poolteist aastat ja see 1. Mai 2004 oli jah päris suur tagasilöök
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga suuresti oleneb see asi sellest, kelle käest ostad, riiete ja tossudega on selline lugu, et kui ostad eraisiku käest, kes müüb endale mittemeeldinud tossud oksjoniportaalis ebay.com odavamalt maha, temalt ostmise puhul on Eesti riigil õigus võtta tolli midagi 48£ või mingi selline summa oli. Ehk siis kusagil 710.- oli see eekides, seda mäletan selgesti. Kuid, kui osta näiteks suurema registreeritud company käest, ehk siis suurmüüjalt, kellel on nimes Inc vms mis neil seal on, siis lubab riik suurmüüjatelt tükkmaad odavamaid asju osta, mingi ja 22£ vms nagu see summa oli 343.- mille juba hugo boss ära mainis ülevalpool. + veel väga naljakas on see, et POSTIKULU ARVESTATAKSE SUURMÜÜJATELT TELLIDES KA TOLLIMAKSU ALLA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ehk siis nagu erilist mõtet nagu polegi ju, kui tahad ntx Austraaliast tuttava käest jõulude puhul postkaarti kätte saada, pead ka tollimaksu maksma varsti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> rahaülekannetega on nii, et Eesti pankadest ( Haknsapank, Ühispank jt ) saab ülekandeid teha USA mandrile ja teenustasu tuleb 360.- per ülekanne, summast see teenustasu ei olene. Ise tegutsesin nõnda, et lasin USA tuttaval sellises toredas kohas nagu PayPal.com teha konto ning selle kaudu ebay-s ja eastaby-s maksta. Kuna minu tellimisteemas on summad küllalt suured, siis teen nagu suurtemate kogustega USAsse makseid, kasum küll veidike kannatab, kuid midagi traagilist sellest pole, mitme tellimuse peale üks suurema summa ülekanne sinna Ameerikasse. Selle postikuluga on ka nii, et seal ebay-s nad ei taha üle 4lbs-i kaaluvaid tooteid saata siia, alla selle saadavad kenasti. Ma ise pole USAst ühtki pulbrit ega midagi toidulisanditega seonduvat siiani veel ostnud, kuid plaanin monohydraadi ja isolaat proteiini kohe-kohe ära osta ja kuuriga pihta hakata, siis kui asi korda läheb, võin mõnele siit veel tellida kes soovib, kuid seda tulevikus alles ja mitte väga massiliselt. Hinna kujunemist ei oska hetkel prognoosidagi mitte, sest pole ju ühtki sellelaadset tellimust sealt teinud, eks siis, kui mul asjad kodus lauapeal, siis kirjutan siia teemasse ka lõpptulemuse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loomulikult mida kergem ja väiksema mahuga toode, seda odavam tuleb post. Ise olen tollimaksu ka ikka paar korda maksnud, siin iga kord midagi 300 eeki tuuris. Seal tolliametis arvestatakse algul kauba maksumus ja siis juhul kui on tellitud ka suurmüüjalt, siis ka postikulu kokku, võetakse sellest summast 18% käibemaksu ja siis vastavalt tootele ka tollimaksu mingi protsent. Siiski on need tädid seal suht mõistlikud ja alati otsivad väikseima tollimaksu, näiteks tossudega oli nii, et oli valida kas nahkpealsetega vms jalatsid või üldspordijalatsid, esimese puhul oli tollimäär 4% summast aga teise puhul midagi 17,5% summast, arvake siis ära milline oleks meeldivam olnud
, nad seal omaltpoolt pigistavad ka silma kinni ja lasevad odavamaga, kuid ikkagi ilma tollimaksuta on asi mõnusam
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vaatan et päris mahukas tekst tuli, no offence
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2005 at 10:26 p.l. #45532fitnesswoman
Member…hmmm… et paned kõike mis liigub … aga ei tea kuidas maksta….Visa ja Mastercard(Maestro) rulez enivei igalpool ju, kas seda eip teagi sa veel?
jaanuar 16, 2005 at 10:44 p.l. #45533bacardi
Membertäna sain teada, ma mõtsin et äkki saab ka hansa panga kaardiga maksta
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.