Teie seksuaalne orientatsioon?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Teie seksuaalne orientatsioon?
- This topic has 231 replies, 100 voices, and was last updated 17 years tagasi by
raino6.
-
AutorPostitused
-
juuni 25, 2006 at 3:10 p.l. #86653
jasmiini
MemberNalja teed Xip ve?Ma arvan jällegi võibolla, et sanitaarlask oleks ainus lahendus selliste inimvihkajate suhtes nagu sina?
Tõesti, mis siis saaks? Ma arvan, et saaks inimesed, kes on lihtsalt homode vastu tolerantsemad kui mõned siin. Muud ei midagi. Kasvada peres, kus vanemad hoolivad üksteisest ja lastest on kõige olulisem ja see kui need vanemad on samast soost, on igatahes etem, kui kasvada peres, kus isa peksab ema ja lapsi ja ainus mure on, et kust viina- või süsti jaoks raha saada.
Absoluutselt nõus!
Hindan tolerantsi, mõtlevaid ja arutlevaid inimesi.
juuni 25, 2006 at 5:53 p.l. #86666Hummer
Membermeie seas on 2 homoseksuaali…ma ei julge enam trennis dushi alla minna…Ei ole probleemi… vaatad kui kellelgi dussi all kõvaks läheb ja lisaks veel kahtlast juttu ajab… sõida molli…
juuni 26, 2006 at 7:57 e.l. #86682greenu
MemberHmm… statistiliselt pidi arenenud maades oleme iga viies mees homo…. seega ettevaatlik tasub olla … homol ja homol on muidugi suur vahe ka … paadunud homosid on maailmas suht vähe võrreldes “sotsiaalsete homodega” need on siis need kes on homod sest nii on popp …. ehk siis inimesed kelle sõbrad on homod ja siis on nemad ka jne … paadunud homod ei kuuluta seda nagu see paarike kes kroonikas aasta tagasi figureeris
homosid olen näinud ka …. olin stokis turva kui sisse astusid 2 homo…. läksid eskalaatori peale ja üks ajas teisele käe püksi … siis nad suudlesid …. ja selle peale teatasin turvakeskust…. need erilised mehed sai välja eskorditud … seega stokk peaks olema homovaba tsoon

” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jõusaalis pole ma ühtegi näinud kuid firmas kus ma töötan on 1400 töötaja kohta vähemalt 7 homot … näinud olen neid kõiki ja nohh ütleme nii et homo tunneb ikka suht kaugelt ära küll … halvasti ma neile ei ütle niikaua kui asi piirdub normaalse suhtlemisega …..
seega mina ei ületa piire kui tema ei ületa…
juuni 26, 2006 at 9:36 e.l. #86693Savage
Memberpaistab et see teema rohkem naljaks

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2006 at 9:53 e.l. #86694Hummer
MemberNojah… kuuldavasti on olemas ka autopeded ja ratepeded jms. popid peded
juuli 6, 2006 at 9:56 p.l. #87266halfbeer
MemberKaks pedet jooksevad voodi poole. Üks pede teisele: “Kes ees see mees”
oktoober 2, 2007 at 3:15 p.l. #126627Aile
MemberDelfis oli artikkel et “homo pingviine ei õnnestunud pöörata” Pingud olid loomaaias adopteerinud kivi mida soendasid ja kui emas pingviine sebiti kuskilt siis nad ei tahtnud neid.Ega see ei t2henda veel, et pingu homo on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2007 at 3:25 p.l. #126629alr89
Memberväga naljakas on lugeda kuidas väga paljud enda rumalust siin välja näitavad
mulle tundub et hoopis sul andreaz on väärareng sul on tõsiselt väärastunud mõtteviis
oktoober 2, 2007 at 4:19 p.l. #126639foggy01
MemberMind tõmbavad hea painduvusega kleenukesed mehed,samas ei ütle ära ka mõnusast anoreksikust naisest.
Selline põnev fetish siis.
oktoober 2, 2007 at 4:20 p.l. #126640veinikaarija
MemberIse olen hetero
Homode vastu pole mul midagi, senikaua, kuni nad ennast peale ei suru ehk ei soorita lähenemisakti, kellegile, kes nendest huvitatud pole. “Normaalsed” homod on siiski suhteliselt taktitundelised ja passiivsed nende lähenimiskatsete sooritamises, sest nii nagu heterod, mõistavad ka nemad, et inimesed soovivad rahulikult elada.
Tglt jah, rohkem tolerantsust- endal ja teistel elu lihtsam, sest neid homosi ei ole kuhugi ära kaotada.
oktoober 2, 2007 at 4:43 p.l. #126650daemonium
Memberei soorita lähenemisaktiPalun tõlgi.
oktoober 2, 2007 at 5:03 p.l. #126652alr89
MemberPalun tõlgi.sa said kindlasti aru
oktoober 2, 2007 at 7:14 p.l. #126673Kirsti
MemberMinu seisukoht on väga ideaalselt väljendatud järgmises mõtteteras:
“I think everyone’s bisexual to some degree or another; it’s just a question of whether or not you choose to recognize it and embrace it. Personally, I think choosing between men and women is like choosing between cake and ice cream. You’d be daft not to try both when there are so many different flavours.” /Björk/
P.S: Olen üllatunud ja pettunud, et siin foorumis nii kitsarinnalised inimesed käivad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2007 at 8:01 p.l. #126681Capricorn
MemberValisin esimese vastusevariandi.
Üldiselt mõne muu variandi valinud võivad ennast põlema panna, kui väga vaja siis võin bensiini ja tikke laenata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2007 at 8:06 p.l. #126682alr89
MemberValisin esimese vastusevariandi.Üldiselt mõne muu variandi valinud võivad ennast põlema panna, kui väga vaja siis võin bensiini ja tikke laenata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kahju sinust
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mitte et ma esimest ei oleks valinud vaid kahju on sellest et sa nii ebatolerantne oled
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.