Teie seksuaalne orientatsioon?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Küsitlused » Teie seksuaalne orientatsioon?
- This topic has 231 replies, 100 voices, and was last updated 17 years tagasi by
raino6.
-
AutorPostitused
-
oktoober 4, 2007 at 4:48 p.l. #126932
alr89
MemberMa arvan, et haridustase ja tolerantsus pedede suhtes ei pea küll olema ja ka ei ole võrdelises seoses.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
See oli küll hea lõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>palju sul vanust on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?oktoober 4, 2007 at 5:09 p.l. #126934veinikaarija
MemberMa arvan, et haridustase ja tolerantsus pedede suhtes ei pea küll olema ja ka ei ole võrdelises seoses.
See oli küll hea lõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hmm…millegipärast peetakse tolerantsust omasemaks just haritud inimestele.
oktoober 4, 2007 at 5:10 p.l. #126938alr89
MemberHmm…millegipärast peetakse tolerantsust omasemaks just haritud inimestele.ja nii on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2007 at 6:24 p.l. #126945daemonium
Memberhuvitav kas selle lapse vaba valik seksuaalse orientatsiooni osas säilib või ei
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. suure tõenäosusega kasvatavad 2 homost vanemat ka lapsest homo
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ehk siis,sinu järgi ei ole homosid üldse olema:homost vanemad kasvatavad homo,heterovanemad hetero,homoabielupaare meil senini ei ole – ja loodetavasti ka ei tule – seega,homosid ei meil kah ei ole,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2007 at 6:49 p.l. #126946Alexander Andrusenko
Moderator(9) Või te ei tea, et ülekohtused ei päri Jumala riiki? Ärge
eksige: ei kõlvatud ega ebajumalateenijad, ei abielurikkujad ega
lõbupoisid ega meestepilastajad,
(10) ei vargad ega ahned, ei joodikud ega pilkajad ega
riisujad päri Jumala riiki!
1. Kor. 6:9-10.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2007 at 7:06 p.l. #126952Hellboy
MemberPraegult mõtlen tõsiselt järgi, et miks ma ültse vaevusin terve teema läbi lugeda, midagi uut teada ei saanud ja kokkuvõttes järgmine teema, mis midagi juurde ei anna ega inimeste arvamusi ei muuda….
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ise olen suht tolerantne selliste asjade suhtes nii kaua kuni mind see ei häiri või ei sega.oktoober 4, 2007 at 7:11 p.l. #126954eintsius
Memberjrx: mis sa arvad, kui palju on siin foorumis HARITUD inimesi nagu sina?Loll ju ei tunnista, et ta loll on!?
Samas leiab siit foorumist palju inimesi, keda sa erialaselt analüüsida saaks – häireid tundub paljudel olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Anyway, don’t waste your breath…..lihtsam oleks kuldkalale selgeks teha, et misasi on internet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks siia foorumisse uue küsimuse esitama – “Mis on sinu haridustase?”
Paljude kasutajate hoiakut saaks võrrelda tegelastega fimist “Tulnukas”. Tsiteerin: “Mäletad kui Raido tellingutelt alla kukkus? Enne ei saanud mõistust pähe kui korralikult keppi sai; nüüd on normaalne mees – müüb metsa ja peksab pedesid raudlatiga.”
Njah, eks haridusel ja haritusel on ka vahe sees, niiet päris üks ühele ei ütle see haridus midagi.
oktoober 4, 2007 at 7:37 p.l. #126959Capricorn
Memberpalju sul vanust on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Rohkem kui sul, aga ma arvan, et see pole antud juhul tähtis.
Räägi parem kas pedede klubis turvamehena töötamine on teinud sind nende (pedede) suhtes sallivamaks või on nad ja nende “elustiil” sulle nö. lausa meelidma hakanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2007 at 7:48 p.l. #126961alr89
MemberRohkem kui sul, aga ma arvan, et see pole antud juhul tähtis.Räägi parem kas pedede klubis turvamehena töötamine on teinud sind nende (pedede) suhtes sallivamaks või on nad ja nende “elustiil” sulle nö. lausa meelidma hakanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nagu ma nägin töötasid paljud öö klubides ja üritasin nalja teha ju siis ei tulnud välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>millest sa seda järeldad et mulle homode elustiil meeldima on hakanud
ma ühes eelmises postituses mainisin mis mind häirib
mainin veel mind häirib see tobe ebatolerantsus ja mingite stereotüüpide loomine
ja teatud eelarvamused
oktoober 4, 2007 at 7:52 p.l. #126962asdfghjkl
MemberVaga rumal teemakasitlus!
Kas teate mida tahendab jaapani keelne sona “hentai“?
Ei tea, eskole?
Aga, kas olete minuga nous sel juhul, et teie koik olete harimata sel juhul, ja see kes teab, on haritud?
No vot, ei saa minuarvates kasutada nii primitiivset elukasitlust selle kohta, kes on harjatud ja kes mitte.
On olemas palju rohkemaid vaateid kui see binaarne “+-” vark (et “–” ja “++” on homod siis), et on olemas palju keerukamaidki maomente, uks minu tookaaslane tegeles hentai/manga teemaga, no seda plussikese ,ega ka miinusega ei defineeri, laheb vaja teist sumbolit!
No ja mida siis arvata temast, voi kilpkonnast, kes sunnib kahe peaga, nagu delfi paevapildis viimati naha oli, no ei ole miskit tarka kindlat peale hakata.
Ja miks? Aga seetottu minuarvates, et maailm on loplikult defineerimata, ei saa defineerida koike viimase algosakeseni, lopuks ikka jaab see algosaka vms korrektselt defineerimata (mina kui matemaatik oppisin noorena, et ring on punktide kogum, aga punkt ku iselline definitsionoi ei saanud ,see sai aktsioomi nimelt, eh ksiis sellise “as is” seletuse, ehk siis lihtsalt eelduse, et se enii on, me ei teagi miks). No vo tnii sobrad,. Et tahtsin oelda ,et hariduse suhtes arge kraagelge ,kuna see (teadus)maailm on loplikult moistetamatau meile koigile. vot seline spontaanne mottekaik, vabnadan kirjavigade parast.
oktoober 4, 2007 at 8:01 p.l. #126966Capricorn
Membernagu ma nägin töötasid paljud öö klubides ja üritasin nalja teha ju siis ei tulnud välja
millest sa seda järeldad et mulle homode elustiil meeldima on hakanud
ma ühes eelmises postituses mainisin mis mind häirib
mainin veel mind häirib see tobe ebatolerantsus ja mingite stereotüüpide loomine
ja teatud eelarvamused
See, et päevas 3 korda juukseid pesed ja 2 korda föönitad oli ka nali?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2007 at 8:03 p.l. #126968alr89
MemberSee, et päevas 3 korda juukseid pesed ja 2 korda föönitad oli ka nali?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2007 at 8:10 p.l. #126971Capricorn
MemberSiis sa oled meil küll siin üks kõva naljamees.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga ok, ma arvan et meile kummalegi on juba selged teineteise arvamused ja see eriti midagi ei anna kui neid mitmeid kordi ja läbi mitmete postituste siin foorumis korrata. Sina oled pedede suhtes tolerantne, aga mulle meeldiks kui neid raudlatiga pekstakse ja soosse uputatakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu poolt vist selle teema kohta kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2007 at 8:11 p.l. #126972alr89
MemberSiis sa oled meil küll siin üks kõva naljamees.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga ok, ma arvan et meile kummalegi on juba selged teineteise arvamused ja see eriti midagi ei anna kui neid mitmeid kordi ja läbi mitmete postituste siin foorumis korrata. Sina oled pedede suhtes tolerantne, aga mulle meeldiks kui neid raudlatiga pekstakse ja soosse uputatakse.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu poolt vist selle teema kohta kõik.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>minu poolt samuti kõik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2007 at 10:48 e.l. #127013smack
Memberjrx: mis sa arvad, kui palju on siin foorumis HARITUD inimesi nagu sina?Loll ju ei tunnista, et ta loll on!?
Samas leiab siit foorumist palju inimesi, keda sa erialaselt analüüsida saaks – häireid tundub paljudel olevat
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Anyway, don’t waste your breath…..lihtsam oleks kuldkalale selgeks teha, et misasi on internet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peaks siia foorumisse uue küsimuse esitama – “Mis on sinu haridustase?”
Paljude kasutajate hoiakut saaks võrrelda tegelastega fimist “Tulnukas”. Tsiteerin: “Mäletad kui Raido tellingutelt alla kukkus? Enne ei saanud mõistust pähe kui korralikult keppi sai; nüüd on normaalne mees – müüb metsa ja peksab pedesid raudlatiga.”
Ma olen täheldanud, et enamusel oma soo ihaldajatel on kõrge intelligents!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.