Teie rinnahoidja suurus.
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Teie rinnahoidja suurus.
- This topic has 28 replies, 15 voices, and was last updated 17 years tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 28, 2009 at 8:39 p.l. #181746
Raivo Piiber
MemberVat pole selliseid kogemusi, ju pole siis veel nii vana. Õige elu pidi alles peale 40 hakkama. Eks näeb, mõni aasta veel seda varsa-iga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek – pärast 40-eluaastat on elu lahe!
Mina tean!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2009 at 8:49 p.l. #181750Bonsuna
MemberMarek – pärast 40-eluaastat on elu lahe!
Mina tean!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et see pole irooniamaiguline “lahe elu”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga minu mõõdud siis siin, “puust ja punane” + võrdlus kah kõrval.
jaanuar 28, 2009 at 9:02 p.l. #181754scubamonkey
MemberLoodan, et see pole irooniamaiguline “lahe elu”
Ükskord käisin ööklubis nimega priveeee. Ja oh üllatust, sellel tädil seal pildil, sedapuhku oli ta laval, värviti hemisfääre.
Koheselt kangastus silme ette pilt, just see sama fitness portaalist nähtu ja ma mõtlesin erinevaid asju.
jaanuar 29, 2009 at 6:29 e.l. #181780masterofceremony
MemberOleneb käest, aga piisavalt suur- ja mis peamine-vormis. Ilma kunstvahenditeta.Ja endal?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jokeri avalehel näha jah, et kui vormis sul on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul enamvähem nii, nagu footeris kiri, et “Under construction”. Ei ole veel päris valmis, eks 10-15 aasta pärast vormi näha ole

Oot Bonsuna, kumb sa seal pildil oled? Blond, või see natuke brünetim?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2009 at 7:00 e.l. #181786Aile
MemberMarek – pärast 40-eluaastat on elu lahe!
Mina tean!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>K6lab nagu suur saladus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui 40 juba nii tore on, mis siis veel saab, kui vanust veel lisandub
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2009 at 7:21 e.l. #181789Annika Pärtel
MemberJokeri avalehel näha jah, et kui vormis sul on
jaanuar 29, 2009 at 8:50 e.l. #181796Heix89
MemberTead, Marek, mul tekkis siiras küsimus, et kas selle tädi rinnapartii, kellega ühel pildil oled, on looduse poolt nii hästi säilitatud või on appi võetud naistesõber silikoon? Ta peaks ju 30+ olema, selle aja peale hakkab nii mõnegi tädi tiss juba ära vajuma…
jaanuar 29, 2009 at 8:57 e.l. #181798Annika Pärtel
MemberTead, Marek, mul tekkis siiras küsimus, et kas selle tädi rinnapartii, kellega ühel pildil oled, on looduse poolt nii hästi säilitatud või on appi võetud naistesõber silikoon? Ta peaks ju 30+ olema, selle aja peale hakkab nii mõnegi tädi tiss juba ära vajuma…
No Marekil oli pildistamise hetkel küll silmi aint tissi jaoks- ei temal olnud aega süveneda ega uurida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mis sa ise arvad? Oled mõnd SELLISES vormis naturaalset tissi näinud?
Praegu on trendikas panna näiteks peale lapsesaamist uued tissid, eriti karm on asi meelelahutusmaailmas…ja why not panna? Peaasi et ei ripuks midagi. Tühi sokk on kordi hullem.
jaanuar 29, 2009 at 8:58 e.l. #181799Bonsuna
Vat ei ole naisteteemaga kursis, on seal silikoon või poroloon, minul on seal metaan nagu kõik teavad.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2009 at 9:13 e.l. #181800masterofceremony
MemberJajah, Marek nii metaangaase täis, et nõelaga ei tasu lähedale minna
jaanuar 29, 2009 at 9:23 e.l. #181802Heix89
MemberNo Marekil oli pildistamise hetkel küll silmi aint tissi jaoks- ei temal olnud aega süveneda ega uurida
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga mis sa ise arvad? Oled mõnd SELLISES vormis naturaalset tissi näinud?
Praegu on trendikas panna näiteks peale lapsesaamist uued tissid, eriti karm on asi meelelahutusmaailmas…ja why not panna? Peaasi et ei ripuks midagi. Tühi sokk on kordi hullem.
Kusjuures olen, ausõna olen. Aga muidugi natuke noorema naise küljes (kuigi esineb ka vanemaid hästisäilinud isendeid!). Ja tihti on suht raske aru saada, kas tegu on implantaadi või naturaalse tissiga – kui naine on selili, vajub loomulik tiss natuke külje peale ära, silikoon aga vaatab rõõmsalt otse taeva suunas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kahjuks ei õnnestu aga enamikke naisi selili lamamas näha, nii et jääb vaid oletada, kas ilus tiss on päris või mitte.
Enivei – mina pooldaks pigem natuke lontis tissi kui silikooni, kuidagi vastik on mõelda, et seal sees on mingi võõrkeha. Õnneks olen ise nooremapoolne ja lävin ka nooremate naistega, st et sellised probleemid on veel üsna võõrad – kes teab, v-o kunagi kuldses keskeas või pensionipõlves, kui mind ümbritsevad naised, kes kõhtu pestes viskavad tissid üle õla, kiidan silikooni heaks…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Marek, lohuta end sellega, et sul pole vähemalt operatsiooniarme ja pole ohtu, et implantaat lõhkeb, samuti ei pea sa neid õhtuti masseerima, et nad oma pehmuse säilitaksid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2009 at 9:29 e.l. #181805Annika Pärtel
Member… samuti ei pea sa neid õhtuti masseerima, et nad oma pehmuse säilitaksid.
Kusjuures olen, ausõna olen. Aga muidugi natuke noorema naise küljes (kuigi esineb ka vanemaid hästisäilinud isendeid!)Natuke noorema sünnitanud-imetanud naise küljes? Siinkohal tahaks küll siis kangesti võrdluspilti küsida…
jaanuar 29, 2009 at 9:37 e.l. #181806Heix89
MemberAustatud Aktivist, mul on miskipärast tunne, et ma olen teid kuidagi riivanud…

Massaažis iseenesest polegi midagi halba, lihtsalt mina, kui ma naine oleksin, ei kujutaks küll ette, et peaksin igal õhtul oma tisse “sügama”, selleks et nad normaalse pehmuse säilitaksid… Mis nooremat sünnitanud-imetanud naist puudutab, siis nägin seda isegi oma venna endise peal (20ndates neiu) – kahjuks temast sääraseid pilte pole õnnestunud saada..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igastahes, see pole vaidlemise koht – igale indiviidile oma arvamus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2009 at 2:22 p.l. #181826Annika Pärtel
MemberAustatud Aktivist, mul on miskipärast tunne, et ma olen teid kuidagi riivanud…
Massaažis iseenesest polegi midagi halba, lihtsalt mina, kui ma naine oleksin, ei kujutaks küll ette, et peaksin igal õhtul oma tisse “sügama”, selleks et nad normaalse pehmuse säilitaksid… Mis nooremat sünnitanud-imetanud naist puudutab, siis nägin seda isegi oma venna endise peal (20ndates neiu) – kahjuks temast sääraseid pilte pole õnnestunud saada..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igastahes, see pole vaidlemise koht – igale indiviidile oma arvamus.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Riivanud?? Mh, ega me minu silikoonidest hetkel ei räägi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.