Teie igapäevane toitumine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Teie igapäevane toitumine
- This topic has 60 replies, 40 voices, and was last updated 16 years, 12 months tagasi by
AlBundy.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2009 at 5:03 p.l. #178189
hehee
MemberHommikul tavaliselt kas tatrapuder hapukoorega või kaks viilu koorikleiba, mille peale praen kaks muna (kollase jätan vedelaks). Rohelisest materjalist söön hommikuti enamasti ühe suure pirni. Toidu kõrvale joon tassi musta teed mee ja sidruniga.
Töö juurde võtan söögi kaasa ja selleks on tavaliselt kas mõni supp, ühepajatoit, kapsahautis või kana poolkoivad toorsalatiga. Täna oli näiteks lillkapsa-avokaadosupp toorjuustu ja kookoshelvestega.
Järgmine lõunasöök on kodus pärast tööd. Viimasel ajal istub selleks eriti hästi maitsestamata kohupiim hapukoore, mugulsibula, tilli ja soolaga. Või redise ja porruga vms. Kõrvale eelistan võtta sooja juurviljasalatit.
Viimane söök on pärast õhtust trenni ja et see jääb aega vahetult enne magamajäämist, siis olen avastanud, et tunnen end vähemalt hetkel kõige paremini, st et ka magan hästi, kui joon keefiri, millesse segan linajahu ning söön jällegi sooja juurviljasalatit, mis mulle väga maitseb. Mulle üldse meeldib, kui toit on soe.
jaanuar 6, 2009 at 5:20 p.l. #178191ants16
MemberHommik 07.00 : 2-3 praemuna, puder, mahl
Koolis 12:00 – praad/supp
Kodu 16:00 – kanaliha/sealiha koos kartulite ja piimaga
Kodu 21:00 – pelmeenid või kohupiim
Trennipäevadel joon ka kreatiini/süsivesikute/valgu segu HTR
jaanuar 6, 2009 at 8:08 p.l. #178231poweroravake
MemberHetkel on mul kestvusaladega seotud väikesed eesmärgid ja trennid, mistõttu süsivesikute hulk ehk minu menüüs suurem kui teistel vastajatel. Eeskujuks ei sea, aga lugemiseks/võrdlemiseks kirja võin üldjoontes panna.
07:00 hommikusöök: paar viilu röstitud terasaia/leiba või näkileiba või/juustu/tomatiga või meega; teraviljahelbed/müsli piimaga või klaas jogurtit või paar kohukest või tops kohupiima; kiivi või banaan; kaks tassi kohvi koorega
12:00 lõuna: praad (riis või kartul või makaronid koos mingi lihaasjaga+kodujuust +erinevat värsket salatit)+mahl või keefir+leib võiga
15:00 kohvipaus: kohv koorega+midagi magusat või õun/banaan
17:00 enne trenni: paar näkileiba või ja juustuga või banaan/õun/kiivi või jogurt või nende kombinatsioon
20:00 õhtusöök: õhtuti erinevalt, kas praad (riis või kartul või makaronid koos mingi lihaasjaga+kodujuust +värsket salatit) või puder koos võileibade ja rohelisega või paar taldrikutäit suppi võileibadega + tee või keefir või piim sõltuvalt toidust
22:00 unesnäkk: tee+kohuke või midagi magusat, õun/kiivi
Vett joon söögikordade vahele ja trennis. Trennipäeval üle liitri. Eelistan lihatoitudest neid alati, kus köögivilja sees. Söön nii kana-, sea-, kui veiseliha. Kala ka. Toidulisandeid ei söö ja multivitamiini võtmise jätsin ka maha. Hakkasin mõnda aega tagasi idusid sööma, mis on päris maitsvad. Paar lusikatäit mett ka iga päev. Küüslauku ja sibulat ei põlga. Kohvi joon liiga palju. Putru söön hommiku asemel tavaliselt õhtul, sest mulle lihtsalt meeldib nii:)
jaanuar 7, 2009 at 6:15 e.l. #178259Kevin de puta madre
MemberHommik 7.00 : Kodujuust, leib, piim, kohv, õun’
Lõuna : Kanafilee, riis , tomati-kurgi salat hapukoorega, piim
Õhtul:Tuunikala , spagetid, hapukoor, piim
Vahepeal näksin pähkleid / juustu.
jaanuar 7, 2009 at 8:13 e.l. #178269leinekas
Memberenda päevasel toitumisel kindlat ajakava ei ole
kui ärkan siis keedan kaerahelbeputri piimaga ning hiljem lisan veel mustikamoosi
Vahepeal veel klaasike betaalaniini
Siis tunni kahe pärast trenn-kui võimalik
(Enne trenni ACC ja BCAA-alles hakkasin testima)
Peale trenni lisaks veel BCAA d
Siis umbes 45-60 minuti pärast korralik söök ,milles peaks leiduma umbes 600g-700g liha-lisan juurde natukene kodujuustu ja tomatit ning kaks saiaviilu-süsivesik.
Vahepeal võtan veel betaalaniini ning ka glutamiini-viimane mõjub ka siis hästi kui on alkoholi tarbitud-kasutatakse alkoholiravil-maksataastaja.Muidugi alkoholist üritan hoiduda,kuid vahel naudin head kokteili minagi

Õhtul veel liha ,samas koguses ,mis lõunal -liha valin tujude alusel looma,sea-kana.Põhiliselt õhtu ja lõunasõõk samad.
Kuid kui väga ausalt rääkida ,siis on ka nn öiseid “nõrkushetki” ,kus antakse soovidele vabavoli ning minnakse ja tellitakse suur pizza või hiinatoitu jne….
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 9, 2009 at 2:41 p.l. #178768Kaevur
MemberEi hakka uut teemat tegema, aga olen lugenud, et kodujuust ja kohupiim on toitumisel väga hea. Nimelt ei olegi ma varem kodujuustu söönud ja nüüd hakkasin sööma aga tekkisid küsimused – palju ühesöögikorra juures seda tuleb umbes süüa? Tervet potsikust ju ära ei söö ja kas seda süüakse paljalt või pannakse näiteks kuhugi peale ka vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Alma tavaline kodujuust on.
jaanuar 9, 2009 at 3:00 p.l. #178780Annika Pärtel
MemberVahepeal veel klaasike betaalaniiniKlaasike????
jaanuar 9, 2009 at 3:02 p.l. #178781Annika Pärtel
MemberEi hakka uut teemat tegema, aga olen lugenud, et kodujuust ja kohupiim on toitumisel väga hea. Nimelt ei olegi ma varem kodujuustu söönud ja nüüd hakkasin sööma aga tekkisid küsimused – palju ühesöögikorra juures seda tuleb umbes süüa? Tervet potsikust ju ära ei söö ja kas seda süüakse paljalt või pannakse näiteks kuhugi peale ka vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?
Alma tavaline kodujuust on.
150-200 gr ju normaalne ära süüa. Lisa nt juur-ja köögivilju (tomat, kurk jne), veidike ehk ketsupit, maitsesta, kuidas endale meeldib.
jaanuar 9, 2009 at 3:25 p.l. #178791Kaevur
MemberOlgu, aitäh sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))jaanuar 9, 2009 at 3:28 p.l. #178792OMG_WTF
Memberenda päevasel toitumisel kindlat ajakava ei olekui ärkan siis keedan kaerahelbeputri piimaga ning hiljem lisan veel mustikamoosi
Vahepeal veel klaasike betaalaniini
Siis tunni kahe pärast trenn-kui võimalik
(Enne trenni ACC ja BCAA-alles hakkasin testima)
Peale trenni lisaks veel BCAA d
Siis umbes 45-60 minuti pärast korralik söök ,milles peaks leiduma umbes 600g-700g liha-lisan juurde natukene kodujuustu ja tomatit ning kaks saiaviilu-süsivesik.
Vahepeal võtan veel betaalaniini ning ka glutamiini-viimane mõjub ka siis hästi kui on alkoholi tarbitud-kasutatakse alkoholiravil-maksataastaja.Muidugi alkoholist üritan hoiduda,kuid vahel naudin head kokteili minagi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtul veel liha ,samas koguses ,mis lõunal -liha valin tujude alusel looma,sea-kana.Põhiliselt õhtu ja lõunasõõk samad.
Kuid kui väga ausalt rääkida ,siis on ka nn öiseid “nõrkushetki” ,kus antakse soovidele vabavoli ning minnakse ja tellitakse suur pizza või hiinatoitu jne….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav menüü sul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 10, 2009 at 1:15 p.l. #178928PokerFace
MemberMis te kommi ei söögi w
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?jaanuar 10, 2009 at 1:39 p.l. #178932jrx
MemberMis te kommi ei söögi w
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Üldiselt ei. viimati vist 2 nädalat tagasi…
jaanuar 10, 2009 at 2:44 p.l. #178940kepikõndija
MemberSelle kava järgi oled sa kas treener või töötu:)
jaanuar 10, 2009 at 3:23 p.l. #178950vanatomm
Membermiks keegi suppi ei söö
jaanuar 10, 2009 at 3:46 p.l. #178957hehee
Membermiks keegi suppi ei sööMina söön.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.