TEGIJATE TREENING – Marek Liiva: biitseps, selg
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING – Marek Liiva: biitseps, selg
- This topic has 115 replies, 70 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
masterofceremony.
-
AutorPostitused
-
oktoober 2, 2006 at 1:10 p.l. #91712
Arnold
MemberSellina mail saabus, ma loodan, et Mesi loeb seda postitust.
selline küsimus siis nüüd, kuidas ma saaks kontakti Hr. Mesi’ga kelle treening- video on Teil kodukal- selleine armas maapoiss, mesilaste ja nõgestega
sooviks talle koostöö pakkumist teha
ette tänades,
Sigrid
oktoober 2, 2006 at 6:36 p.l. #91743joey
MemberNagu juba mainitud, siis Jokeri viimane postitus ei olnud kahjuks nali:(mis siis täpselt juhtus. kas küüslauguhaisu pärast ei lasta jõusaali või konkreetne video ei meeldinud kellelegi?
oktoober 2, 2006 at 6:52 p.l. #91747Levron
MemberKes utles, et Marek kaotas tood
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta ei saa nuud tasuta teha trenni Revalis ja saada valku!
Aga tood temale pole vaja otsida, ta on kova mees ja ei viitsi toole kaia

Kellegagi ei meeldinud see video, ja see pabistas, et Marek ei saanud edasi teha korralikult trenni!
Aga nagu nii Marek kunagi voidab ABS Eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2006 at 8:29 p.l. #91759Mr.Mesi
MemberKas ta enne siis ei olnud töötu nagu ta videos ütles? Ja see kõik oli siis kokku lavastatud suur nali see video? See klubi oli ju selline, kes lubas kaameraga filmida, Ader oli vähemalt videos positiivne selle lõhna jm pärast, mis pärast nüüd klubitu siis?mingit lavastust siin ei olnud, töötu olin enne juba, vahe selles, et video pärast mind klubi enam ei toeta.
oktoober 2, 2006 at 8:53 p.l. #91761SHOXi
Memberei mõista, mis neile siis vastukarva oli … ;/
oktoober 2, 2006 at 8:56 p.l. #91762Mr.Mesi
Memberei mõista, mis neile siis vastukarva oli … ;/et ma olen halvaks eeskujuks teistele, eriti noortele
oktoober 2, 2006 at 9:44 p.l. #91764Corrosion
Memberet ma olen halvaks eeskujuks teistele, eriti noorteleMassist erinemisel on alati hind, olgugi siis et kõrge. Aga hea vaheldus tüüpilistele igavatele treeningvideotele.
oktoober 2, 2006 at 10:03 p.l. #91766gmaster
Memberhalvaks eeskujuks noortele:P?
kui 2 pudelit õlut välja arvata ja biitsepsisse süstimine siis väga uuenduslik ja tervislik lähenemine:D
oktoober 3, 2006 at 7:20 e.l. #91779greenu
Memberma polnud ka enne selle video vaatamist mõelnud loodusest abi otsimisele … kuid see astelpaju marjad ja pärm jne oli hea vihje … sorry et klubiga siis nii läks kuid iga lõpp on millegi algus …
oktoober 3, 2006 at 8:48 p.l. #91836Mr.Mesi
Memberinimesed, nõgesed on kohe otsas, nälg majas, aidake
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>marek liiva, hansapank-1105927977
oktoober 3, 2006 at 8:59 p.l. #91837maza
MemberHea teenimis vahend oleks ka sinu puhul see sama looma jaht,
liha s66d 2ra tuleb j6udu ja nahad myyd maha vms p6dra sarved
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 3, 2006 at 9:11 p.l. #91838iwanna fakya
MemberLooduslik l2henemine on ok ja ka 6lu on hea p2rast trenni, aga p2rm…olen seda kunagi s**nud, oksele ajab…jube asi. M6tlesin, et kyll harjun, aga ei midagi…iga korraga muutus aina vastikumaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 3, 2006 at 9:17 p.l. #91840Mr.Mesi
MemberHea teenimis vahend oleks ka sinu puhul see sama looma jaht,liha s66d 2ra tuleb j6udu ja nahad myyd maha vms p6dra sarved
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul ei ole laskemoona enam, kirvega siga kätte metsast ei saa
Looduslik l2henemine on ok ja ka 6lu on hea p2rast trenni, aga p2rm…olen seda kunagi s**nud, oksele ajab…jube asi. M6tlesin, et kyll harjun, aga ei midagi…iga korraga muutus aina vastikumaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pärmi võta kohviga, seguneb hästi
oktoober 4, 2006 at 3:49 p.l. #91886Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo kurat küll, kas Mr. Mesi on siis juba täitsa püksata ja nälgimas? Ma kuulsin ka eile sellest värgist. Kahju sust.
Loodetavasti leiad siis mõne teise klubi, kus treenida saad.
Aga ma ei saa ikkagi aru, kuda jõusaalist lahkumine su rahalist seisu mõjutab?Välja arvatud see, et pead vb nüüd kuskil jõusaali eest maksma ja ise valku ostma.
Ja lapsed, ärge seda kodus mitte mingil juhul järgi tehke!
oktoober 4, 2006 at 4:25 p.l. #91890kronik
MemberNeed inimesed kes nägid selles videos ohtu noortele on rumalad või on neil midagi muud viga.Kui leidub mõni noor kes oma elu selle video pärast ***** peaks keerama siis selline inimene nii või naa kaugele ei jõuaks.Mees erineb teistest ja ma ei näe selles midagi halba,kui igasse töökohta üks selline mees panna või mõni muu koomik siis on tavaliselt poole vähem stressi seal aga mis ma ikka räägin.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.