Skip to main content

Tegijate treening: Marek Kalmus – selg ja trapets

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Tegijate treening: Marek Kalmus – selg ja trapets

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 53 total)
  • Autor
    Postitused
    Marek Kalmus
    Member

Tegelt oleks selline küsimus, et, Marek, kaua sul trennid kestavad, vähemalt nii keskmiselt?

Oleneb lihasgrupist, 50 min. kuni 1,5h. pluss siis 30 min aeroobset.

Creek
    Member

Tänan <_<“>

seda küünarnukkide nippi kasutan isegi paar aastat ja väga hästi mõjub. Rinnalt surumisel teen ka vahel sellise tehnikaga.

jrx
    Member

Miks eelistad täielikult ploki tõmbeid (raskusega) lõuatõmmete erinevatele variatsioonidele (erinevad haarded, raskuse erineva paigutamine jne)?

Marek Kalmus
    Member

Miks eelistad täielikult ploki tõmbeid (raskusega) lõuatõmmete erinevatele variatsioonidele (erinevad haarded, raskuse erineva paigutamine jne)?

Ega ei eelistagi, see trenn oli lihtsalt sellina nagu ta oli. Teen vahel ikka ka rippes nii kitsa haardega lõuatõmbeid (lõpetuseks) kui ka alguses laialt ette tõmbeid. Ega seal vähet ei ole kas teed harjutust plokil või rippes, peamiseks peab jääma ikkagi lihase tunnetus. Vahelduse mõttes võib igasugu vigureid saalis teha (kangide ja masinatega pean silmas). Pole olemas ühtegi ime tr. kava, ühtegi ime harjutust, ühtegi imedieeti, et saada heaks. Heaks saadakse pika aja jooksul treenides ja enda ja teiste vigadest õppides. Sama katse-eksitus meetod kehtib ka toitumise kohta. Inimesed on siiski niipalju erinevad, et See mis on hea mulle ei pruugi samaoodi mõjuda teisele (nii tr, kui dieedi kohta). Niisiis kõigile head katsetamist ja OMA avastamist!

Fre
    Member

Nüüd lähen ma teemast veidi kõrvale. Kalmus, Sa oled arvatavasti kõikide siinolijate eeskujuks ja su elu tundub suht muretu olema. Aga kas on midagi, mida sa oma elus ka selle 17 aasta jooksul kahetsed seoses kulturismiga vms?

Marek Kalmus
    Member

Nüüd lähen ma teemast veidi kõrvale. Kalmus, Sa oled arvatavasti kõikide siinolijate eeskujuks ja su elu tundub suht muretu olema. Aga kas on midagi, mida sa oma elus ka selle 17 aasta jooksul kahetsed seoses kulturismiga vms?

Miks arvad, et mu elu nii muretu on??? Milles see veel välja paistab? Aga samas kahetseda ei ole ka nagu midagi nii hullusti. Kunagi ühes oma intervjuus sellisele ajakirjale nagu “Sporditäht” ütles Ain Paavo: “Mis viga oleks kui saaks uuesti alustada 20-selt ja praeguste kogemustega, ma ei teeks teisiti mitte midagi oleksin ainult palju targemalt kangi tõstnud.” (teadupärast oli Ain Paavo enne kulturismiga tegelemist klassikaline tõstja)

Mina alustasin küll kulturismiga 19 aastaselt, kuid lolli trenni sai ikka omajagu tehtud.

Seega vastaksin sinu küsimusele umbes samade sõnadega nagu Ain.

sm Marek: Kas su rasvaprotsendile rohked süsivesikud õhtul ja öösel ei mõju halvasti? Või sa offseason sellest üldse ei hooli?

joker
    Member

Nüüd siis Mareki trenn ka videona üleval – vaata kindlasti Fitness TV-st:

http://www.amazon.ee/main.php?main=huvitav…ex&top=top.blue

Razard
    Member

Nüüd siis Mareki trenn ka videona üleval – vaata kindlasti Fitness TV-st:

http://www.amazon.ee/main.php?main=huvitav…ex&top=top.blue

Loodame siis et keegi pensionile ei lähe <_<“>

Marek Kalmus
    Member

sm Marek: Kas su rasvaprotsendile rohked süsivesikud õhtul ja öösel ei mõju halvasti? Või sa offseason sellest üldse ei hooli?

Praegune s.vesikute ööpäevane ja ennekõike öine kogus on minujaoks ikka väga väike. On olnud perioode kus sõin öö jooksul kaks pätsi saia ja pool liitrit mett. Seda küll siis kui tegin kangitrenni hommikuti. Nii et eriti ei ole mul selle rasvumisega probleeme olnud. Lihtsalt selline kiire ainevahetus tüüp.

alr89
    Member

Praegune s.vesikute ööpäevane ja ennekõike öine kogus on minujaoks ikka väga väike. On olnud perioode kus sõin öö jooksul kaks pätsi saia ja pool liitrit mett. Seda küll siis kui tegin kangitrenni hommikuti. Nii et eriti ei ole mul selle rasvumisega probleeme olnud. Lihtsalt selline kiire ainevahetus tüüp.

Siiani kohe kindlasti parim tegijate treening Marek austus minupoolt.

Creek
    Member

Videot vaadetes üllatasid raskused. Plokid olid peaaegu maksmumi peal.

Ott Kiivikas
    Member

Tänud sõnumi eest, pensile jääd sina loodetavasti enne kui mina, seda passi vaadates, kuid kohtuda laval saame ainult juhul kui sa IFBB lavale astud, mina WFF võistelda ei kavatse ja mõnes kolmandas liigas samuti nii, et ega palju muid võimalusi üle jää. Video oli hea, tore on see, et fitness TV sai tehtud ja paljud noored, kellel ei ole võimalust oma eeskujusid reaalselt saalis treenimas näha on nüüd võimalus seda näha fitness.ee kaudu. Kahjuks su oma koduleht Sportlab sellist võimalust ei oma (healjuhul näeb uduseid telefoniga tehtud pilte), hea et nõustusid kaasa tegema meie lehel, loodan et see ei olnud viimane tegijate trenn sinuga. Edu ja kordaminekuid ja hüppa siis välja sügisel. Muide palju su kaal oli trenni aeg?

Marek Kalmus
    Member

Tänud sõnumi eest, pensile jääd sina loodetavasti enne kui mina, seda passi vaadates, kuid kohtuda laval saame ainult juhul kui sa IFBB lavale astud, mina WFF võistelda ei kavatse ja mõnes kolmandas liigas samuti nii, et ega palju muid võimalusi üle jää. Video oli hea, tore on see, et fitness TV sai tehtud ja paljud noored, kellel ei ole võimalust oma eeskujusid reaalselt saalis treenimas näha on nüüd võimalus seda näha fitness.ee kaudu. Kahjuks su oma koduleht Sportlab sellist võimalust ei oma (healjuhul näeb uduseid telefoniga tehtud pilte), hea et nõustusid kaasa tegema meie lehel, loodan et see ei olnud viimane tegijate trenn sinuga. Edu ja kordaminekuid ja hüppa siis välja sügisel. Muide palju su kaal oli trenni aeg?

Välja hüppan sügisel küll , kuid mitte see aasta. Vaatan ka vahel oma passi ja tahaks natuke rohkem puhata juba, ei jõua ainult tuld anda. Aga mine tea… Triitsepsi vigastus annab siiani tunda nii triitsa kui selja trennis imelikul moel. Samas ei sega rinna ja õla trenne. Enne kui see päris korda ei saa, ei taha võistlusteks valmistumisele mõelda. Poolikult välja tulla ei taha, eks neid laval käimisi on ju olnud ka.

Aga nagu ütlesin, ex paistab.

Kaal oli enne trenni 118, pärast 116,5

Jaksu sullegi!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 53 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.