Tegijate treening: Marek Kalmus – selg ja trapets
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Tegijate treening: Marek Kalmus – selg ja trapets
- This topic has 52 replies, 28 voices, and was last updated 19 years, 6 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
juuli 11, 2006 at 1:29 p.l. #8015
joker
MemberSiia on siis teretulnud kõik postitused artikli – “TEGIJATE TREENING: Marek Kalmus – selg ja trapets” kohta.
Kui on küsida lisaküsimusi või midagi jäi arusaamatuks, siis küsi siin Marekilt siin.
Artikkel siin:
http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…32&top=top.lime
Ja galerii siin:
http://gallery.amazon.ee/view_album.php?se…Selg-ja-Trapets
Varsti ka video saadaval!
juuli 11, 2006 at 1:45 p.l. #87386TheRock
MemberKui päris aus olla siis treening ei üllatanud eriti, küll aga söögipool. Alguses jäi imestusest suu lahti, et paganama pihta miks mees nii vähe sööb aga siis vaatasin veelkord üle ja avastasin mis mul kahesilmavahele jäi.
Ei tore mees ja korralik seljatreening:) Marek presidendiks!
juuli 11, 2006 at 2:55 p.l. #87390Kristjan-Johannes Konsap
MemberMul jäi meelde-TUNNETUS. Küünarnukkidest kõver-on ka huvitav, peab proovima. Söömine oli naljakas. Aga ega ta arvatavasti koguaeg nii söö. Ja kindlalt oli toitumiskavas ka ÕLU.
“>juuli 11, 2006 at 3:02 p.l. #87392Mr.Y
MemberImelik, et peale trenni sööb nii vähe süsivesikuid (tomat, 50g maits. jogurtit, õlu) aga öösel 3 tunniks sööb 160g süsivesikuid. Muidu trapetsi harjutus tundub huvitav, aga kahjuks pole võimalust proovida. See käte kõverdatult hoidmine kindlasti väga kasulik nipp. Kokkuvõtteks oli ka lõpus pikk ja huvitav lugu, minu meelest see praegu parim Tegijate Treeningu artikkel
“>juuli 11, 2006 at 3:10 p.l. #87393kame
Moderatormega on see et suudab 2 korda öösel süüa!
parimat marek…
juuli 11, 2006 at 3:56 p.l. #87395plokk
MemberSuured tänud MEHED!!! Sain jälle veidi vajaliku infi!
juuli 11, 2006 at 4:08 p.l. #87397Kaspar90
MemberEt siis öösel keset magamist kaks korda üles ja külmkapi kallale?
“>juuli 11, 2006 at 6:11 p.l. #87399Creek
MemberArtikkel oli super, suured tänud Joker, nagu siin juba vist öeldi “Parim TEGIJATE TRENINGU artikkel (vähemalt selleajani
“> )”, muidugi tänan meie head Marekit, kes nõustus oma treeningust rääkima!RESPECT!
Võtan kindlasti kasutuse paar Mareki nippi (nt. Küünaliigeste kõveras hoidmine), proovin ka seda plokkide vahel trapetsi harjutust.
Aga ikka kõva pühendumine kulturismi mehel, isiklikult küll ei suudaks kaks korda öösel ärgata ja sööma hakata.
juuli 11, 2006 at 6:47 p.l. #87400kossar2
Membersee mees on lihtsalt loom
juuli 11, 2006 at 7:07 p.l. #87401Marek Kalmus
MemberArtikkel oli super, suured tänud Joker, nagu siin juba vist öeldi “Parim TEGIJATE TRENINGU artikkel (vähemalt selleajani
“>
juuli 11, 2006 at 8:00 p.l. #87406norman22
MemberMina ei tea mis värk see öösel on,mul ka päev läbi pole mingit erilist isu ja öösel siis tuleb selline hundiisu,et täitsa jube!!
juuli 11, 2006 at 9:59 p.l. #87414TANK
MemberMina ei tea mis värk see öösel on,mul ka päev läbi pole mingit erilist isu ja öösel siis tuleb selline hundiisu,et täitsa jube!!Äkki kuumadest ilmadest?
maga päeval söö öösel
“>juuli 12, 2006 at 3:23 e.l. #87416ROtter
MemberÄrkangi ainult seepärast, et tühi kõht ei lase magada, öistel söömistel pole minupuhul pühendumisega mingit pistmist. Öösiti käisin vorsti võileiba söömas ja piima joomas juba keskkooli ajal. Selline “haigus” vast siis.
“>Söö õhtul enne magama minekut rohkem ja midagi rasvast.
juuli 12, 2006 at 7:32 e.l. #87388Marek Kalmus
MemberSöö õhtul enne magama minekut rohkem ja midagi rasvast.Ei ole absoluutselt vahet mida ma söön, igaljuhul ajab nälg paari kolme tunni pärast ülesse.
Ju siis ikka haige?.
“> Igaljuhul söömine on mõnus ja seega on see “haigus” meeldiv.
juuli 12, 2006 at 4:24 p.l. #87119Creek
MemberTegelt oleks selline küsimus, et, Marek, kaua sul trennid kestavad, vähemalt nii keskmiselt?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.