TEGIJATE TREENING: Kirp2 e. K.J Konsap – Rind, Õlg, Käed
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING: Kirp2 e. K.J Konsap – Rind, Õlg, Käed
- This topic has 41 replies, 21 voices, and was last updated 17 years, 5 months tagasi by
Kristjan-Johannes Konsap.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2008 at 7:09 p.l. #163838
Kristjan-Johannes Konsap
MemberVahepeal on tehtud lihtsalt puhastus foorumis
“> nii et sul palju jäi lugemata.
Mina ja kritiseerin? Kus seda välja lugesid? Ma just kiitsin, et ei ole sa midagi geenitu. Ja kui võistlema lähed, siis ju selge, et pead toitumist muutma. Milline keegi hooajaväliselt välja näeb? See küll on igaühe enda asi minu arust.
Aga rohkem pingutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ? Jah kirp – siin on mu raudne veendumus, et pingutada tuleb 100% ja rohkem – eriti kui drooge ###### pole. Areng on küll kindlasti ka vähem pingutades .. aga miks leppida aeglasema arenguga, eriti kui eesmärgiks rohkem ikka lihaste kasv ja kvaliteet?Peaasi, et ise rahul oled, aga see ei ole hea. Rahul ei tohi endaga kunagi olla. Oskad sa öelda mõnda kulturisti, kes oma arenguga rahul? Mitte rahulolemine on üks parimaid motivaatoreid minu arust. Vai ma eksin?
Ja usu ma ei tahtnud kuidagi sind pahandada. Ma ikka üritan aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aiii kurja…Pidin ma just tänase öö valima selleks, et magada. Nüüd jäid pooled asjad lugemata ja siis pole ime, kui üldse biiti ei jaga ja nagu pime käsikaudu kombates pean proovima hoomata minu isiku põhjustatud kommentaaridelaineid.
Minu arusaama mööda oli just nii, et kui kasutad midagi ekstra, siis on taastumine nii hea, et võid vabalt 2 korda suurema mahuga treenida. Igastahes olen ma viimasel ajal paremini kasvanud kui siis, kui hommikul 2 tundi rinda ja õhtul 1,5 tundi biitsa tegin. Vb oli vahepeal asi lihtsalt liigses dieedipidamises ja sellega kaasnevas stressis.
Endaga rahul ma selles mõttes rahul ei ole et piisavalt suur juba et randa minna vms, ma lihtsalt teen nalja. Ma ei stressa enam nii palju ja tiksun vaikselt omaette sest tasa sõuad, kaugele jõuad.
Ja mina armastan sind ka Joku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piss välja!
august 21, 2008 at 7:50 p.l. #163850Sten
MemberTihti kirp meil nädalas ka kange ja hantleid külastab?
august 21, 2008 at 8:51 p.l. #163742PowerhouseGym
MemberOtt on ainult vist.
“>olen kuulnd, et on kõvemaid aga nad ei võistle!?
august 21, 2008 at 9:51 p.l. #163867Kristjan-Johannes Konsap
MemberTihti kirp meil nädalas ka kange ja hantleid külastab?Praegu 4.
august 21, 2008 at 9:53 p.l. #163868Kristjan-Johannes Konsap
Memberolen kuulnd, et on kõvemaid aga nad ei võistle!?Indrek Viska näiteks võistleb küll, vahepeal ka Valju Jagomäe, noorematest ju Mikk Raudsepp jne.
“>august 22, 2008 at 6:47 e.l. #163884asdfghjkl
MemberMissugune nädalakava sul Kons. on hetkel, kuidas trennid jaotatud/järjestatud?
august 22, 2008 at 8:25 e.l. #163898joker
MemberMinu arusaama mööda oli just nii, et kui kasutad midagi ekstra, siis on taastumine nii hea, et võid vabalt 2 korda suurema mahuga treenida. Igastahes olen ma viimasel ajal paremini kasvanud kui siis, kui hommikul 2 tundi rinda ja õhtul 1,5 tundi biitsa tegin.Ja mina armastan sind ka Joku.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piss välja!
Ei kallis kirp. Hoopis vastupidi on. Mida vähem sa extrat kasutad, seda rohkem pead ikka pingutama ja seda rohkem peab sul olema teadmisi, et natukenegi võrdväärne olla.
Mõtle nüüd loogiliselt. Üks kasutab extrat ja pingutab ka, teine on täiesti extrata ja ei pinguta …
“>Mis puutub 1,5-2h treeningutesse – jälle täiesti ebaloogiline.
Kle kirp, tead tule ükspäev muga trenni kaasa ja teeme ühe treeningu minu moodi ja siis vahepeal ehk selgitan inimese anatoomiat ja mis vahe on jõutõstmisel, lihaste kasvatamisel, ujumisel, maratonijooksul jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 22, 2008 at 8:36 e.l. #163899elfjelinek
MemberOtt on ainult vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nalja teed vä, seal Otist kaks korda suuremaid mehi a la MURUMETS ja sõbrad
“>august 23, 2008 at 6:55 p.l. #164019Kristjan-Johannes Konsap
MemberMissugune nädalakava sul Kons. on hetkel, kuidas trennid jaotatud/järjestatud?Praegu on selline tavaline massikava. Kuigi otsisin ka mõnda eelisarenduskava kus on nädalast nädalasse kordused ja raskused ette antud aga see selleks…
Praegu panin ise ühe kava kokku, kasutan enamjaolt püramiidi. Jaotus on hetkel selline:
E-rind, biitseps
T-Reie esiosa ja reie tagaosa, kõht.
K-vaba
N-Õlg,triitseps
R- Selg, sääred
L,P vaba.
august 23, 2008 at 7:08 p.l. #164020Kristjan-Johannes Konsap
MemberEi kallis kirp. Hoopis vastupidi on. Mida vähem sa extrat kasutad, seda rohkem pead ikka pingutama ja seda rohkem peab sul olema teadmisi, et natukenegi võrdväärne olla.Mõtle nüüd loogiliselt. Üks kasutab extrat ja pingutab ka, teine on täiesti extrata ja ei pinguta …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis puutub 1,5-2h treeningutesse – jälle täiesti ebaloogiline.
Kle kirp, tead tule ükspäev muga trenni kaasa ja teeme ühe treeningu minu moodi ja siis vahepeal ehk selgitan inimese anatoomiat ja mis vahe on jõutõstmisel, lihaste kasvatamisel, ujumisel, maratonijooksul jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega sa ei taha öelda, et kui midagi toidu kõrvale krõbistad, siis on taastumine kehvem kui muidu?
Ma mõtlesin seda, et kui sa krõbistad, siis saad kõvemini treenida sest taastud paremini ära.
Muidugi on ka nii, et kui 2 meest treenivad ühte moodi ja 1 neist midagi kasutab siis temal kasvab lihas kergemini.
Kuidas kummalgi mehel kulturismialaste teadmistega on-ei oska öelda, kogemus puudub. Arvatavasti sellest teadmised ei vähene, kui krõbistama hakkad. Samas pead (või võiksid) vähemalt midagi nende ainete mõjust organismile teadma, et ennast mitte päris ära tappa.
Aga see teema pole selleks ja sa tead ilmselt nendest asjadest rohkem kui mina
“>Kumb on õigem: kas treenida intensiivselt ja vähe a la Dorian Yates või suure mahuga aga vähem intensiivselt-ma ei tea. Viimasel ajal harrastan ma kiiremaid ja väiksema mahuga treeninguid.
august 23, 2008 at 7:14 p.l. #164023rms
MemberTrennil polnud viga aga see kotil ” vehkimine ” või kuidas seda nimetada ,mis seal toimus,oli kül üks suur nali
“> Või sa lihtsalt mängisid ise seal lolli ?või nii treenidki kotil ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oli suht mõttetu ,mine võta revalis kasvõi paar trenni poksis ,saad mingisugusegi tehnika kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 23, 2008 at 7:23 p.l. #164025undisputed
MemberTrennil polnud viga aga see kotil ” vehkimine ” või kuidas seda nimetada ,mis seal toimus,oli kül üks suur nali
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või sa lihtsalt mängisid ise seal lolli ?või nii treenidki kotil ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See oli suht mõttetu ,mine võta revalis kasvõi paar trenni poksis ,saad mingisugusegi tehnika kätte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selline löömine imiteerib poksis otse makku löömist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ju siis kirp taha vastastel nägusi rikkuda
“>august 23, 2008 at 7:35 p.l. #164027Kristjan-Johannes Konsap
MemberSelline löömine imiteerib poksis otse makku löömist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ju siis kirp taha vastastel nägusi rikkuda
“>Muidugi. Ma olen ju ikkagi inimene.
Kotti olen ma viimasel ajal niisama vahest soojenduseks tagunud, sain ühe sõbra käest kindad. Muidugi pole ma mingit poksi tehnika õpetust saanud. Trennis olnud tagumine oli pool nali ja pool nagu ma peksangi, põhimõtteliselt.
august 23, 2008 at 7:38 p.l. #164028Toivo295
MemberKirp, millal sul järgmised võistlused on ja mis kaalukategoorias oled? Ja mis sinu off-season kaal on?
august 23, 2008 at 9:37 p.l. #164038Alexander Andrusenko
ModeratorNüüd vaatasin mina ka filmi ära. Täitsa naljakas oli. Ma muidu viimasel ajal enam neid treeningvideosid ei vaata, aga nüüd tegin küll erandi ja ei kahetsenud. Minust oli ka juttu – see tegi eriti meele rõõmsaks
“> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.