TEGIJATE TREENING: Kerli Gricevicius – selg ja biitseps
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING: Kerli Gricevicius – selg ja biitseps
- This topic has 39 replies, 20 voices, and was last updated 17 years, 12 months tagasi by
MEE.
-
AutorPostitused
-
veebruar 8, 2008 at 9:07 p.l. #139798
Annika Pärtel
Membera la “märjad rinnad”Ehh, kus see veel oli?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 9:30 p.l. #139803Annika Pärtel
MemberVideo aeg 4:38, kui Kerli teeb ploki tõmbeid seistes vastu kõhtu, siis Joker(?) ütleb midagi “… rinnad märjaks…”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No sa ei tee nüüd Marossi ja Jokeri häälel vahet vä?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 9:34 p.l. #139804joker
MemberVideo aeg 4:38, kui Kerli teeb ploki tõmbeid seistes vastu kõhtu, siis Joker(?) ütleb midagi “… rinnad märjaks…”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei öelnud mina midagi. Ma olin jummala vait. Morozz ei lubanud rääkida, saatis ainult õhumusisid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga et muusikat panna videole? Kunagi keegi kritiseeris just, et muusika segab. Nüüd teen selliseid nö vahepealseid variante.
Capicornile, artikli formaat ongi treening KOOS tegijaga. Täiesti lihtne ja mõistetav formaat.
Kuna ma ise arvasin, et Tegijate Trenni koos naistega võiks teha mõni naine siis teebki seda aktivist – võta või jäta. Kui aktivist igast jamast laseb end häirida, siis lõikan MEE või BALANCERI naiseks (nagunii nad juba peaaegu nagu eided välja näevad) ja hakkavad nemad seda osa artiklist vedima.
Aga jah kahjuks igasugustele ilalõugadele ja muidu töllmokkadele on nii mõnigi hea tegijate trenn ära jäänud kuna mõned tõsised tegijad ei soovi oma aadressil igast paska ja lolle kommentaare lugeda, mida pisikese ajuga kommentaatorid suudavad välja mõelda. Õnneks järgmine fitnessistist Hustleri kaanetüdruk , kellega Tegijate Trenn tuleb, ei mõista eesti keelt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peace
veebruar 8, 2008 at 9:41 p.l. #139807Annika Pärtel
MemberKui aktivist igast jamast laseb end häirida…Selles mõttes lasen küll jah, et kui ollakse nii ilusad ja targad ja kõvad, siis tehku parem ise midagi, mitte ärgu mölisegu seal kus ei ole vaja.
veebruar 8, 2008 at 10:35 p.l. #139814tonn999
Memberküsimus: kes on Dr. Balancer?!? tundub suht kahtlane tüüp, tahaks huvi pärast teada, kas sõnade taga mingi tegija ka on või niisama tühikargaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 8, 2008 at 11:26 p.l. #139819Capricorn
MemberKuigi tegijate trenni poit oli selles, et näidata, kuidas treenib aintud isik ja mida teised, kaasaarvatud mina sellest õppida võiks. Teisisõnu omal nahal kõik läbi katsetada ja ka teistele näidata kuidas välja tuleb.Sinule arvatavasti oli kasu sellest, et said kohe ise järgi proovida need harjutused, aga ma kahtlen, kas see vaatajatele ka kuidagi kasulik oli. Pigem oleks kasulik selline meetod, kus tegija mingit harjutust sooritades räägib sinna juurde tema arust olulistest momentidest selle harjutuse sooritamisel, millele peaks eriti tähelepanu pöörama jne ja näitab seda kõike meile täpselt ette. Selline moodus, kus keegi lihtsalt teeb pärast samat harjutust järgi, on minu arust mõttetu, video läheb lihtsalt 2 korda pikemaks (vaatasin video läbi muuseas).
veebruar 8, 2008 at 11:48 p.l. #139821Annika Pärtel
MemberSinule arvatavasti oli kasu sellest, et said kohe ise järgi proovida need harjutused, aga ma kahtlen, kas see vaatajatele ka kuidagi kasulik oli. Pigem oleks kasulik selline meetod, kus tegija mingit harjutust sooritades räägib sinna juurde tema arust olulistest momentidest selle harjutuse sooritamisel, millele peaks eriti tähelepanu pöörama jne ja näitab seda kõike meile täpselt ette. Selline moodus, kus keegi lihtsalt teeb pärast samat harjutust järgi, on minu arust mõttetu, video läheb lihtsalt 2 korda pikemaks (vaatasin video läbi muuseas).No eks viida oma väärtulikku aega edaspidi kuskil mujal…
Või järgmine kord paneme sind ennast videos kaasa treenima ja siis pärast kirjrutad artikli ka valmis? Teed nt jõutõmbest piiiika ja põhjaliku ülevaate, et ikka kuidas täpselt ja mis teha tuleb ja muud ” nõksud” ka sinna juurde…? Saad ise kohe kõvasti targemaks ja saavad teised ka.
veebruar 9, 2008 at 7:38 e.l. #139827Capricorn
MemberNo eks viida oma väärtulikku aega edaspidi kuskil mujal…Või järgmine kord paneme sind ennast videos kaasa treenima ja siis pärast kirjrutad artikli ka valmis? Teed nt jõutõmbest piiiika ja põhjaliku ülevaate, et ikka kuidas täpselt ja mis teha tuleb ja muud ” nõksud” ka sinna juurde…? Saad ise kohe kõvasti targemaks ja saavad teised ka.
See on juba liiga vana ja kulunud jutt, et: “kui ei meeldi, eks tee siis ise ja paremini”.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2008 at 8:50 e.l. #139840inside14
MemberKrt te nokite koguaeg, siin foorumis on viimaselajal päris nõmedaks läinud!!
On mis on, hea, et näeb ikka uusi inimesi ja nende treeninguga tutvub. Tõesti, kellele ei meeldi ja ainult viriseda leiaks siis ärgu vaadaku ja lugegu üldse! Lihtne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 9, 2008 at 10:48 e.l. #139856Kristjan-Johannes Konsap
MemberTsiteerides kreisiraadiot: “Segab sind, raisk, või?”
Või pirokunni:”Vaata seda jobud!”
Ma ei saa aru, kust need vanemate hellitatud lapsed tulevad, kes ka täiskasvanult arvavad, et nad võivad kõike öelda ja teha.
Ärge jonnige. Neid leidub vast igalpool, aga mulle tundub, et sportlaste hulgas on neid eriti palju. Igatahes arvamusi on igasuguseid ja minule näiteks küll meeldivad videod, näiteks Mr. Mesi trenn, kus vahepeal ka nalja tehakse ja räägitakse. Räägitagu siis märgadest rindadest või pärmist või millest iganes. Niiet Joker peaks tegema neid videosid selliseid, nagu ta tahab. Niikuinii ei ole need kõigile ühtmoodi meelt mööda.
veebruar 9, 2008 at 11:30 e.l. #139871big poppa pump
MemberTsiteerides kreisiraadiot: “Segab sind, raisk, või?”Või pirokunni:”Vaata seda jobud!”
Ma ei saa aru, kust need vanemate hellitatud lapsed tulevad, kes ka täiskasvanult arvavad, et nad võivad kõike öelda ja teha.
Ärge jonnige. Neid leidub vast igalpool, aga mulle tundub, et sportlaste hulgas on neid eriti palju. Igatahes arvamusi on igasuguseid ja minule näiteks küll meeldivad videod, näiteks Mr. Mesi trenn, kus vahepeal ka nalja tehakse ja räägitakse. Räägitagu siis märgadest rindadest või pärmist või millest iganes. Niiet Joker peaks tegema neid videosid selliseid, nagu ta tahab. Niikuinii ei ole need kõigile ühtmoodi meelt mööda.
Mr Mesi trennid olid vaat ehk ühed parimad videod. Väga huvitav oli neid vaadata, trennieelsed protseduurid tegid asja eriti heaks.
veebruar 9, 2008 at 12:19 p.l. #139875Capricorn
MemberKrt te nokite koguaeg, siin foorumis on viimaselajal päris nõmedaks läinud!!On mis on, hea, et näeb ikka uusi inimesi ja nende treeninguga tutvub. Tõesti, kellele ei meeldi ja ainult viriseda leiaks siis ärgu vaadaku ja lugegu üldse! Lihtne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei väidagi vastupidist, see on loomulikult hea kui näeb uusi inimesi ja nende treeninguga tutvuda saab. Kas aga sellest ka mingit kasu on kui näed, kuidas keegi neid samu harjutusi samamoodi järgi vehib teha? Kui jah, siis sel juhul äkki peaks tegema ettepaneku, et 3 või 4 inimest kordamööda seda seal videos teevad?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kirp2, asi pole selles, kas videod peaks kõigile meelt mööda olema või mitte, aga nad peaksid olema õpetlikud, kas sa õppisid midagi sellest, et aktivist neid harjutusi samamoodi järgi tegi?
veebruar 9, 2008 at 12:28 p.l. #139877painkiller
MemberMinu arvates oleks samuti kõige õigem – kui ei meeldi ära vaata! Mina olen küll rahul nende videodega!
veebruar 9, 2008 at 12:39 p.l. #139882hehee
MemberMina, rumal maatüdruk, lugesin kogu teema läbi ja ei saanud küll aru, et keegi midagi halvasti oleks öelnud või nokkinud. Tegijal peaks ju tagasisidest kena meel olema, arvan ma, ja nii palju kui on erinevaid inimesi, on erinevaid arvamusi. Et keegi ütleb, kuidas oleks tema arust asi parem, ei ole ju veel ometi halvustamine. Kas nõu kuulda võtta või kõrvale jätta, on juba tegija enese asi.
veebruar 9, 2008 at 12:48 p.l. #139883siimi1
Memberarvan ka et arvamust võib ikka avaldada ainult ei pea kõike südamesse võtma mis öeldakse…niipalju kui erinevaid inimesi niipalju ka erinevaid arvamusi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise seda videot vaadates kerisin ka vahepeal edasi kuna ühte ja samat liigutust pikalt vaadates läks igavaks… muidu oli video ja seal osalised toredad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.