TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps
- This topic has 57 replies, 25 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2008 at 5:49 p.l. #142669
rapt
Memberno solvamisena ma seda küll nimetada ei saaks, mida Jaanus1 kirjutas. No minu poolest lahmigu kes tahes ja mida tahes, ega see väidet tõeks ei muuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõnavabadusest ja mõttevabadusest olen ma kuulnud ajuvabadusest ma ei tea midagi (loll siis loll, kes see ikka vaielda jõuab)
Isiklikult pole midagi võtta.
Minu poolest olgu aktivist kõige ilusam naine maailmas ja joker kõige suurem/tugevam/armsam who cares mida mina arvan?!
pingutate üle noored… Siin foorumis on mul kõike muud kui fännclub, mul on arusaam eetilisusest ja ma seda ka väljendan, seda kas see Sulle meeldib i dont give a ****, see pole ju Sinu arvamus vaid minu.
Kui keegi arvab, et inimene peaks oma suu kinni hoidma kuna see kellelegi ei meeldi siis mina arvan selle peale, et edu ning fu** you very much and have a nice day – aint gonna happen

krt sul on minu m6tted
veebruar 26, 2008 at 6:10 p.l. #142672Annika Pärtel
MemberSai naerda jälle veidikene. Naer tervislik!Jess! Selles asja mõte oligi muide!
veebruar 26, 2008 at 7:20 p.l. #142684Max313
MemberKeegi oskab öelda, mis on laulu nimi selles videos?
veebruar 26, 2008 at 7:27 p.l. #142689Indrek K
MemberKeegi oskab öelda, mis on laulu nimi selles videos?Seal lõpus ju minu arust näitas, mis muusikat on kasutatud! Ei viitsi kontrollida kah, aga mu arust oli igatahes!
veebruar 26, 2008 at 7:33 p.l. #142690SHOXi
MemberHea video! Illustreerib vahet kahe naise vahel. Kuskil siin oli küsitlus ka , et milised naised jõusaalis meeldivad. Video on vastuseks. Soomlanna tüüpi meeldivad, selle teise tüüpi üldse ei meeldi.Ma arvan, et sa teed siin liiga suuri üldistusi.
veebruar 26, 2008 at 7:33 p.l. #142691Max313
MemberSeal lõpus ju minu arust näitas, mis muusikat on kasutatud! Ei viitsi kontrollida kah, aga mu arust oli igatahes!Sorry. Ei jõudnud lõpuni vaadata.
veebruar 26, 2008 at 9:24 p.l. #142712Hellboy
MemberEi teagi, mis sellest värgist saanud on. Aga iseenesest oleks hea idee võtta mõne tuntud treeneri “lootusetu” õpilane (näiteks üks naine ja üks mees) ja hakata iga kuu näiteks jälgima inimese arengut fotoseeriate näol. Või mis arvate … oleks asjal jumet?Tublid olete, laske aga edasi. Hea idee loodan, et saab asja käima.
Kellele ei meeldi, minge P***E ja tehke ise, mölisemisega saab iga loll hakkama, aitäh.
veebruar 26, 2008 at 9:55 p.l. #142716Alexander Andrusenko
ModeratorIlus naine, tore vaadata jne. Aga mind huvitab see, et kas keegi targemaks ka sai? Oli sellest tegijate treeningust kasu kellelegi või mitte?
(Tuletan n-ndat korda, et rahvas ikka veel ootab tegijate treeningut Saaremaa jõutõstjatega…juba, ma ei mäleta, mitmendat, aastat…)
veebruar 26, 2008 at 10:13 p.l. #142718Traks
Memberjõu tõstjatest tahaks tegijate treeningut näha
veebruar 26, 2008 at 10:33 p.l. #142720peugeot
Membersooviks tegijata treeningut sellise Tegijaga Soomest:
http://www.pakkotoisto.com/vbulletin/showt…amp;anchor=news
http://www.bullfarm.fi/mainpage.htm

veebruar 26, 2008 at 10:49 p.l. #142721Alexander Andrusenko
ModeratorAga äkki teeks siis tõesti küsitluse, kui paljud meist viimastest tegijate treeningutest midagi tarka õppinud on? Oleks ju huvitav teada, kui kasulikud need trennid teiste jaoks olid. Või kuidas?
Ma ei tea, kas mina olen imelik või milles probleem, aga millegi pärast mulle tundub, et 7-minutilise video pärast oli suht mõttetu sõita üle lahe. Ja kui veel selguks, et keegi midagi tarka sealt ei õppinud, siis oleks ehk tõesti vaja prioriteedid üle vaadata ja teha treeninguid nende inimestega, kellelt on võimalik midagi õppida ka. Ja et videod oleksid sellised, et oleks midagi vaadata.
veebruar 26, 2008 at 11:28 p.l. #142724gmaster
MemberMinu meelest on see siiski väga teretulnud nähtus. Ei teagi välismaa portaalides sellist varianti, kus tegijate trennid nii hästi ära seletatud.
Viimase puhul oli tehnikat näiteks väga huvitav järgida, mitte et ma ise mingi tehnika etalon oleks.
Peamiselt järgingi tehnikat ja soorituse kiirust nende videote puhul ja vahest leian mingi pisikese nüansigi, mille oma treeningutes kasutusele võtan.
veebruar 26, 2008 at 11:34 p.l. #142726Capricorn
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 11:55 p.l. #142732AlanBStard
ModeratorMa ei tea, kas mina olen imelik või milles probleem, aga millegi pärast mulle tundub, et 7-minutilise video pärast oli suht mõttetu sõita üle lahe.Vaadates kui palju prl Takkinen foorumis tolmu üles keerutanud on, oled sa üsna ilmses vähemuses
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2008 at 11:01 e.l. #142795scubamonkey
MemberTere, tere
Osad kindlasti sisemas lootsid, et ma enam ei kirjuta aga kahjuks pean ikkagi Ailel korraks juuksed püsti ajama. Palun siiralt vabandust aga see tüdruk on ju näitleja ka.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.