TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps
- This topic has 57 replies, 25 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
Capricorn.
-
AutorPostitused
-
veebruar 26, 2008 at 1:51 p.l. #142595
MEE
MemberMis see siia puutub kui tegeletakse otse solvamisega? Kui ma hakkan igas krdi postituses lahmima, MEE-L on rõve lõust, MEE-l on paks p-se, MEE naine on lits, MEE haiseb nagu skunk, MEE on impo jne ja poen lihtsalt ilusa fraasi taha – Eestis on sõnavabadus ja et mul pole silmi MEE ilu jaoks, sest tal on tra keset nägu … mõtle ka natuke enne kui kutsud oma fänne omale järgima ja neile ette näitama mis on halb ja mis on hea, mis ilus ja mis mitte.Üks asi on sõnavabadus, teine on ajuvabadus, millel sa ilmselt vahet ei tee.
PS! Nende “tõdede” väljaütlemisega ei mõelnud ma neid nüüd nii nagu mõtlen. Nii et ära võta isiklikult.
PS2! Ei pidanud siin silmas ainult Tegijate Treeninguid.
no solvamisena ma seda küll nimetada ei saaks, mida Jaanus1 kirjutas. No minu poolest lahmigu kes tahes ja mida tahes, ega see väidet tõeks ei muuda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõnavabadusest ja mõttevabadusest olen ma kuulnud ajuvabadusest ma ei tea midagi (loll siis loll, kes see ikka vaielda jõuab)Isiklikult pole midagi võtta.
Minu poolest olgu aktivist kõige ilusam naine maailmas ja joker kõige suurem/tugevam/armsam who cares mida mina arvan?!
pingutate üle noored… Siin foorumis on mul kõike muud kui fännclub, mul on arusaam eetilisusest ja ma seda ka väljendan, seda kas see Sulle meeldib i dont give a ****, see pole ju Sinu arvamus vaid minu.
Kui keegi arvab, et inimene peaks oma suu kinni hoidma kuna see kellelegi ei meeldi siis mina arvan selle peale, et edu ning fu** you very much and have a nice day – aint gonna happen
veebruar 26, 2008 at 2:00 p.l. #142597Samakamees
MemberViimasel ajal pooled teemad lähevad laussõimamiseks…
veebruar 26, 2008 at 2:01 p.l. #142598Indrek K
MemberIgaühel on õigus oma arvamusele, selge see, aga kui see arvamus välja öeldes kedagi solvata võib, siis oleks targem see välja ütlemata jätta! Iseasi muidugi, kas mingil konkreetsel inimesel kahe kõrva vahel asuv mõtlemiseks ettenähtud organ on suuteline seda välja genereerima!? Siinkohal kordaks Jokeri sõnu, tuletagema president Ilvese kõnet meelde… ehk ärgem mölisegem üksteise kallal asjade pärast, mis pole mölinat väärt!!!
Aktivistile ja Jokerile jõudu ja jaksu tulevaste tegijate treeningute tegemisel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 2:03 p.l. #142599Annika Pärtel
MemberNo kui siin alati selliseks s—loopimiseks läheb, siis tuleb teha ainult üks järeldus, et edaspidi me lihtsalt teile seda lõbutsemise materjali ei pakugi… Või teine variant- kasvage suureks, ja üsna pea lisandub teisigi Tegijate Trenne.
veebruar 26, 2008 at 2:07 p.l. #142600joker
MemberOk aga äkki saaks ikkagi rahumeelselt ja sõbralikult asju ajada või kui tõsti vaja kuskil kellelegi ära panna, siis teha eraldi teema vms.
Jaanus1 kommentaari tuleks tegelt võtta mõnel (loe Aktivistil) pigem komplimendina, sest ta eesmärk on näha hirmuäratav välja ja fakt on see, et kõigile ei saagi meeldida ja peale pressida, et vot sulle nüüd peab meeldima. Minu arust jutt vajus üldisemaks – sorry kui ma päris täpselt aru ei saanud – ma ju kulturist bljääd.
Aga kui pildil on näiteks kaks kulturisti, miks ei võiks seda ühte lihtsalt kiita? Või peaks olema normaalne, et see kellel väiksem biitseps, seda peab mõnitama ja maha tegema kuna sõnavabadus lausa kohustab selleks?
veebruar 26, 2008 at 2:10 p.l. #142601MEE
MemberOk aga äkki saaks ikkagi rahumeelselt ja sõbralikult asju ajada või kui tõsti vaja kuskil kellelegi ära panna, siis teha eraldi teema vms.Jaanus1 kommentaari tuleks tegelt võtta mõnel (loe Aktivistil) pigem komplimendina, sest ta eesmärk on näha hirmuäratav välja ja fakt on see, et kõigile ei saagi meeldida ja peale pressida, et vot sulle nüüd peab meeldima. Minu arust jutt vajus üldisemaks – sorry kui ma päris täpselt aru ei saanud – ma ju kulturist bljääd.
Aga kui pildil on näiteks kaks kulturisti, miks ei võiks seda ühte lihtsalt kiita? Või peaks olema normaalne, et see kellel väiksem biitseps, seda peab mõnitama ja maha tegema kuna sõnavabadus lausa kohustab selleks?
Marko, Sa oled head tööd teinud, Aktivisti vorm on paranenud tunduvalt. Ja hea oli vaadata kuidas Katariina ja Aktivisti tehnika ning raskused olid kui öö ja päev.
Aktivist, endiselt tuletan meelde, et see mida küla juku või alevi taavi arvab EI OLE tähtis. Sul hea mees olemas, mis vahet seal on kes mida piuksub.
Seekord ei tulnud Tegija Treeningu kui artikli kohta ühtegi paha sõna ju !
Noored – kõik on fine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 2:14 p.l. #142603joker
MemberAhjaa tulemas on ka varsti uus artiklite sari Fitness.ee poolt, kus treeninguid tehakse tuntumate jõusaali treeneritega ja õpilaseks on algaja kulturist. Loodetavasti suhtute sellesse sarja natuke leplikumalt ja ei hakka kohe autoreid mudasse trampima ja sõnavabadusega üle külvama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 2:14 p.l. #142604Annika Pärtel
MemberJaanus1 kommentaari tuleks tegelt võtta mõnel (loe Aktivistil) pigem komplimendina, sest ta eesmärk on näha hirmuäratav välja ja fakt on see, et kõigile ei saagi meeldida ja peale pressida, et vot sulle nüüd peab meeldima. Minu arust jutt vajus üldisemaks – sorry kui ma päris täpselt aru ei saanud – ma ju kulturist bljääd.Ütleme nii, et kui oleks seda öelnud mõni tuntud suur ja tugev mees, siis oleks ma lausa kõrvust tõstetud jah…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga nendelt tuleb komplimente niigi, selleks ei ole netti vaja.veebruar 26, 2008 at 2:15 p.l. #142606matti
MemberÄrge nüüd kakelge sõbrad, võtke rahulikult. No ütles ütles üks seltsimees,et talle ei meeldi Aktivist. Ja siis ? Ei saagi ju kõigile meeldida,inimesed on erinevad. See kes meeldib kõigile,ei meeldi tegelikult tõeliselt mitte kellegile. Pole mõtet kriitika peale vihaselt reageerida,see näitab inimese iseloomu nõrkust ja “peent” nahka.
veebruar 26, 2008 at 2:19 p.l. #142609Annika Pärtel
MemberÄrge nüüd kakelge sõbrad, võtke rahulikult. No ütles ütles üks seltsimees,et talle ei meeldi Aktivist. Ja siis ? Ei saagi ju kõigile meeldida,inimesed on erinevad. See kes meeldib kõigile,ei meeldi tegelikult tõeliselt mitte kellegile. Pole mõtet kriitika peale vihaselt reageerida,see näitab inimese iseloomu nõrkust ja “peent” nahka.Naha paksuses ei ole asi. Rääkigem asjast. Kui tehakse ükskord minuga trennivideo, vot siis laske käia ja kõvatage.
veebruar 26, 2008 at 2:29 p.l. #142619joker
MemberKas “inimkatseid” enam ei tehtagi, nagu tehti seda tolle modelliga? Huvitav oleks kellegi arengut siin online jälgida ju…Ei teagi, mis sellest värgist saanud on. Aga iseenesest oleks hea idee võtta mõne tuntud treeneri “lootusetu” õpilane (näiteks üks naine ja üks mees) ja hakata iga kuu näiteks jälgima inimese arengut fotoseeriate näol. Või mis arvate … oleks asjal jumet?
veebruar 26, 2008 at 2:43 p.l. #142625Vägivaldur
MemberOma arvamuse avaldamine on üks asi ja laimamine natuke teine siiski… Aga see selleks.
Tundub, et antud neiuga seotud pildid ja videod panevad hormoonid ikka väga kõvasti möllama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 3:06 p.l. #142628matti
MemberTundub, et antud neiuga seotud pildid ja videod panevad hormoonid ikka väga kõvasti möllama.
Kui ei ajaks,siis ma isiklikult mõtleksin hormoonasendusravi peale
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 26, 2008 at 4:22 p.l. #142639Existence
MemberEi teagi, mis sellest värgist saanud on. Aga iseenesest oleks hea idee võtta mõne tuntud treeneri “lootusetu” õpilane (näiteks üks naine ja üks mees) ja hakata iga kuu näiteks jälgima inimese arengut fotoseeriate näol. Või mis arvate … oleks asjal jumet?Jokeril on minuarust väga huvitav idee ,see vajaks ainult teostamist.
veebruar 26, 2008 at 4:32 p.l. #142642undisputed
MemberHakkab jälle pihta. Valu PUNANAHKADELE
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.