TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine
- This topic has 54 replies, 25 voices, and was last updated 19 years, 3 months tagasi by
Ikkreh.
-
AutorPostitused
-
august 21, 2006 at 3:15 p.l. #89295
kaido leesmann
Memberboss00 kirjuta oma nime alt, siis teab ka kes see väike kibestunud inimene on.
Ka sa tead palju on eelarve Eesti MV-l? see ei ole see, et sa teed võitluse 8-le inimesele vaid teed 108-le.
Ja auhindu, medaleid ja karikaid saavad 24 kehakaalu +absoluudid ja tõsteviisid.
Nuta kusagil mujal.
august 21, 2006 at 3:48 p.l. #89299CoolX
MemberKui mina võidaksin mingi tiitli siis oleks mul ausalt täiesti ükskõik palju raha ma selle eest saan, tähtis on ikkagi ju võit. Oluline on saada mingi karikas, mis seda võitu meelde tuletaks ja diplom. Pole oluline karika suurus ja hind, tähtis et selle saaks
august 21, 2006 at 4:09 p.l. #89300Alexander Andrusenko
ModeratorTehke trenni kuidas tahate ja mis moodi tahate, aga ku ikka käia regulaarselt välismaal “0” saamas, siis pole selle trenni tegemisel ka mingit mõtet. Ja siin eestis ei ole sellel ka mingit mõtet kui eesti alaliit ei organiseeri midagi normaalsemat, nt. et eesti jun. absoluudi I mees Mario Sild sai vist kõigest 15 cm karika, diplomi särgi, šeikeri ja proteiini kotikese. Kõik on organiseerimise taga. Eesti noor rammumees sai sellel aastal nt. 3000- sulas + muud asjad. See jutt et raha ei ole, seda võis rääkida 1995 aastal mitte 2006. See nn “tegijate treening” seal võiksid ka tegijad ka olla nt WFF liikmed.!!!rammumehed sai tõesti päris palju korralikke auhindu ja ka sularaha, aga siin on asi sponsorites. Jõutõstmises siis ilmselt nii palju sponsoreid ei ole ning jõutõstmise võistlusi on rohkem. Noor Rammumees on vaid kord aastas ja tal on head sponsorid.
september 24, 2006 at 8:36 p.l. #91266hellebard
Membertegelt
eesti noorte kergejõustikus on asi veel hullem
sain eesti meistritiitli eest ainult medali
september 24, 2006 at 9:35 p.l. #91267tuufus
Memberkuidas see särk aitab üldse
september 25, 2006 at 5:18 e.l. #91273TANK
MemberHr. Tank lisab vaid seda et kui oleks särk prooviks kah ära…
ma peaks ka siis särgiga üle 200 suruma.
september 26, 2006 at 7:35 e.l. #91368BULDOOSER
MemberHr. Tank lisab vaid seda et kui oleks särk prooviks kah ära…ma peaks ka siis särgiga üle 200 suruma.
Täitsa võimalik , aga hetkel on see tühi hooplemine , tõestust oleks vaja. Jokerile järgmise artikli teemaks sobiks lugu sellest kuidas tank särki proovis. Kui raske see tank on , otsiks paraja särgi talle.
september 26, 2006 at 9:05 e.l. #91379smack
MemberSuht hale on kuulata, et abivahendid ei tasu ära- sama hästi võiks tõstevöö ka pikalt saata.
september 26, 2006 at 11:38 e.l. #91385joker
MemberSee nn “tegijate treening” seal võiksid ka tegijad ka olla nt WFF liikmed.!!!No seal “nn” Tegijate Treeningus on ka WFF liikmeid – Näiteks Marek Kalmus ja Janar Rückenberg. Samuti on WFF lipu all võistelnud Argo Ader ja Imre Vähi.
Aga arvatavasti on postituse taga nüüd mõni kibestunud kulturist, kellega pole tehtud? Mulle on palju tehtud ka ise ettepanekuid artikkel teha ja ma pole siiani kellelegi ära öelnud. Nii, et kui tunned end Tegijana ja arvad , et rahvale ühtekoma teist öelda on, anna teada (joker@fitness.ee)
oktoober 17, 2006 at 2:56 p.l. #92612Ikkreh
MemberMina isiklikult ka pooldan abivahendeid ja abistajaid, vahest ikka on hea kui keegi mingi harjutuse juures aitab jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.