Skip to main content

TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING – Kaido Leesmann – surumine

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 55 total)
  • Autor
    Postitused
    jrx
    Member

ma ei tea… mina olen korra ihuüksi saalis kangi alla jäänud… päris jube oli… rohkem nagu ei tahaks. Aga samas tahaks nagu maksimumjõudu ka treenida eks.

Rinnaltsurumine on selles suhtes veel SUHT turvaline, kui just päris algaja ei ole, siis ikka võimatut raskust ei pane ja endale näkku ka kukkuda ei lase aga näiteks suure raskusega kükki teha ilma julgestajateta oleks küll parajalt suitsidiaalne…

TANK kas sa üldse ei loe mis sulle kirjutatakse?!

Ma ei võistle ilma särgita surumises, ma ei võistle korduste peale. Kui ma teeksin seda, siis oleksid ka tulemused nendes asjades oluliselt kõrgemad.

Las keegi teise ala mees teeb rahvusvahelisel võistlusel 250kg. reeglitepäraselt.

Siis tekib võrdlusmoment.

Abistajaid on mul vaja igas tsüklis kusagil 3korda ehk siis 40 trenni jooksul 3 korda.

Ära palun heieta siin tühja seda pakkude ja särkide juttu, kui sa teemat ei valda.

builder
    Member

kükki teha pole mingi probleem,viskad põrandale kui ikka mõistust ja oskust aga rinnalt surumine jah suurem probleem…..

redemption
    Member

ma ei tea… mina olen korra ihuüksi saalis kangi alla jäänud… päris jube oli… rohkem nagu ei tahaks. Aga samas tahaks nagu maksimumjõudu ka treenida eks.

Rinnaltsurumine on selles suhtes veel SUHT turvaline, kui just päris algaja ei ole, siis ikka võimatut raskust ei pane ja endale näkku ka kukkuda ei lase aga näiteks suure raskusega kükki teha ilma julgestajateta oleks küll parajalt suitsidiaalne…

Selleks ongi kükipuurid:)

shreku
    Member

Kükipuur on nagu ta on. Mõnes mõttes on ikka mark küll kui kükipuuris “ära kukud”. Ise olen teinud smithil kükke vahelduseks ja tunnen ennast palju turvalisemana. Muidugi kui massi periood on siis kasutan kükkipuuri, kuid reljeefsus trennil saab smithil rohkem välja “vägistada”.

Mr.Y
    Member

Ja kui pole kükipuuri ega smithi siis tuleb lihtsalt “lahtiselt” teha. Ning kui ei jõua, siis kang seljast suure mürtsuga maha visata ja siis kõik vahivad ja on ka mark

jrx
    Member

Päris mitmes saalis, kus ma käinud olen kükipuuri ei ole. Ja ma ei mõelnudki otseselt, et kükkides kangi alla jääd. Suure raskusega kükki tehes on ABISTAJAD selleks, et aidata hoida korrektset trajektoori (asi millest Smithi masina peal võib unistada ainult) ja seega vältida seljavigastusi. Ideaalis on kükil kolm abistajat.

shreku
    Member

Peab tunnistama, et smithil kükki tegemine tõesti ei mõju kaugeltki nii hästi kui kangiga. Tegelikult ei saa ma aru miks siin osad nii abistajate vastu on. Flex Wheeler on öelnud: “You will never make it without your team”. See ütleb nii mõndagi. Eks las igaüks teeb nagu tahab. Mina ei leia midagi väära Kaido surumise juures. Tuleb ju ära kasutada maksimaalselt võimalusi, mis teevad sind tegeletaval alal edukaks lubatud piires.

Surumissärk on ju olemas ja miks mitte seda kasutada siis. Muide ujumises on ka ju trikood, mis parandvad ujujate sooritust oluliselt.

Kuup
    Member

Teatud harjutustel võiksid ikka julgestajad olla. Vahest on jõudu juurde tulnud ja tahad proovida raskemat raskust peale panna, siis läheb julgestajat vaja ikka.

greenu
    Member

julgestajat oli mul täna hommikul megalt vaja …. et siis seeria 12×60 10×70 8×80 6×90 4×100 hea meelega oleksin teinud 2×110 ja siis võibolla 1×120 …. selle asemel kartsin ja tegin 3×100 ja siis veel 2×100 …. tean et oleksin 110 teinud 2x ära kuid ei julge üksi saalis hommikul kell 7.30 ka …

kuid mul on olnud 125 rinnal ….. see pole tore .. veeretad selle kõhult maha nii et saad istuma ja siis kangi maha…. eriti “fantastiline” oli see hetk kui kang kukkus toetava rinnakorvi pealt veeretades pehme kõhu peale …. vere lõi nii tugevasti pähe et silme ees nägin tähti …… kui kangi maha sain siis olid kõhul mõnusad sinakad muljumise jäljed ….

julgestajat on vaja paljudes rinnaltsurumis kavades kus iga neljas trenn on näiteks negatiiv …. jne …

BULDOOSER
    Member

Ei ole mina veel näinud , et särk ise midagi suruks , ikka meest on ka sinna sisse vaja. Kui mr. Tank on äkki kulturist , siis järgmine võistlus ronigu lavale ilma ennast selle pruuni mõginaga mäkerdamata , kah nigu abivahend , saabki ausama(haledama) pildi ilma igasugu erieffektideta. Point on selles , et igal alal on oma spetsiifika , katsuge mõista , mitte mõliseda.

kentaur
    Member

Tundub et Tangil pole enam midagi lisada, sai aru vist

alr89
    Member

Tundub et Tangil pole enam midagi lisada, sai aru vist

Ju vist.

shreku
    Member

Ei ole mina veel näinud , et särk ise midagi suruks , ikka meest on ka sinna sisse vaja. Kui mr. Tank on äkki kulturist , siis järgmine võistlus ronigu lavale ilma ennast selle pruuni mõginaga mäkerdamata , kah nigu abivahend , saabki ausama(haledama) pildi ilma igasugu erieffektideta. Point on selles , et igal alal on oma spetsiifika , katsuge mõista , mitte mõliseda.

Väga hea tähelepanek.

boss00
    Member

Tehke trenni kuidas tahate ja mis moodi tahate, aga ku ikka käia regulaarselt välismaal “0” saamas, siis pole selle trenni tegemisel ka mingit mõtet. Ja siin eestis ei ole sellel ka mingit mõtet kui eesti alaliit ei organiseeri midagi normaalsemat, nt. et eesti jun. absoluudi I mees Mario Sild sai vist kõigest 15 cm karika, diplomi särgi, šeikeri ja proteiini kotikese. Kõik on organiseerimise taga. Eesti noor rammumees sai sellel aastal nt. 3000- sulas + muud asjad. See jutt et raha ei ole, seda võis rääkida 1995 aastal mitte 2006. See nn “tegijate treening” seal võiksid ka tegijad ka olla nt WFF liikmed.!!!

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 55 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.