TEGIJATE TREENING: Jari Bull Mentula – triceps, õlg, biceps
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING: Jari Bull Mentula – triceps, õlg, biceps
- This topic has 40 replies, 19 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
joker.
-
AutorPostitused
-
aprill 14, 2008 at 5:34 e.l. #13276
TANK
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Viimasest tegijate trennist on juba mõnda aega möödas ja aeg nö härjal sarvist haarata. Kes sobiks selleks mitte paremini kui Jari “Bull” Mentula- meie põhjanaaber ja tõeliselt suur mees oma 130-140kg-se kehakaaluga.
Tänud siin kohal Ain Kimberile tänu kellele see treening võimalikuks sai, aja oma õe-mehe-vennaga kokku leppis ja treeningu korraldas.Treening toimuski Pärnus Kimberite klubis – sellises mõnusas vanakooli jõusaalis.
Jariga treenime täna trii…
aprill 14, 2008 at 5:37 e.l. #150164matti
MemberSuur ja tugev tüüp. Tahaks ka sama võimsaks saada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2008 at 5:42 e.l. #150165TANK
MemberMiks Estis ei ole selliseid mehi? ah?
Eks me jah tegeleme siin iluvõimlemise ja modellindusega.
Tegelikult on nii, et oma saamatust ebakompetentsust vabandatakse välja sellega et mees võtab “rohtu”.
Aga meie “rohu” võtjad pole ka sinna mõõtu. Vaevalt küündivad vabariigi tasemele.
Seega ei aita see rohi sittagi, nagu näha.
Ok ta pole küll kõige ilusama keskkohaga aga mehel annet ja tahet on.
Seega nähke vaeva ja tehke trenni ja ärge leidke vabandusi:
a la “mina olen väike ja teised suured sest teised võtavad rohtu”
aprill 14, 2008 at 5:47 e.l. #150166matti
MemberÕige ,TANK, trenirovatsa nada!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2008 at 7:08 e.l. #150171joker
MemberTank järgmisena üritad selgeks teha, et päkapikud on olemas, naised pole lõdva püksikummiga ja päike tõuseb läänest? Naturaalsed, kes on profi kaalu on lihtsalt paksud ja ilus on küll uskuda puhtasse sporti jne aga fakt on see, et sterodega ei ole võimalik naturaalsel end võrrelda selles spordis, olgu kui andekas ja trennihimuline tahes.
Too üks näide kus on 100% puhas ja pole mitte kunagi steroide kasutanud ja on samaväärne mõne tegijama IFBB profiga või paremate amatööridega … pakund end välja vä …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Zajebal juba sellest krdi filosoofiast, ala sõnatu kokkulepe, et teeme kontrolli jne aga tegelt kõik paneme ja ajakirjanduses IFBB profid räägivad, et kõik on kartuli ja sousti peal, et alale mitte varju heita ja noori mitte halvale teele ahvatleda.
Aga nuh eks igaüks usub seda mida tahab uskuda samas. Ma tean mida olen näinud ja rääkinud selle ala inimestega, aga vahet pole. Tankil nagunii alati õigus ja ta teab neid maailma asju kõige paremini ilmselt.
aprill 14, 2008 at 7:17 e.l. #150172Annika Pärtel
MemberMis need naised siia puutusid? (et päkapikke ei ole olemas ja kartuli-soustiga suureks ei saa, teavad ju kõik…)
aprill 14, 2008 at 7:46 e.l. #150174TANK
MemberTank järgmisena üritad selgeks teha, et päkapikud on olemas, naised pole lõdva püksikummiga ja päike tõuseb läänest? Naturaalsed, kes on profi kaalu on lihtsalt paksud ja ilus on küll uskuda puhtasse sporti jne aga fakt on see, et sterodega ei ole võimalik naturaalsel end võrrelda selles spordis, olgu kui andekas ja trennihimuline tahes.Too üks näide kus on 100% puhas ja pole mitte kunagi roide kasutanud ja on samaväärne mõne tegijama IFBB profiga või paremate amatööridega … pakund end välja vä …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Zajebal juba sellest krdi filosoofiast, ala sõnatu kokkulepe, et teeme kontrolli jne aga tegelt kõik paneme ja ajakirjanduses IFBB profid räägivad, et kõik on kartuli ja sousti peal, et alale mitte varju heita ja noori mitte halvale teele ahvatleda.
Aga nuh eks igaüks usub seda mida tahab uskuda samas. Ma tean mida olen näinud ja rääkinud selle ala inimestega, aga vahet pole. Tankil nagunii alati õigus ja ta teab neid maailma asju kõige paremini ilmselt.
Ott on Eestis parim… ja isegi ükski steroidi-koll ei ole parem…
Nagu blogist lugesin 37päeva jutti trenni… iga päev 3,5 tundi…
Võtke eeskuju mehed. Ja ärge otsige vabandusi oma laiskuse õigustamiseks.
aprill 14, 2008 at 7:57 e.l. #150177Annika Pärtel
MemberNagu blogist lugesin 37päeva jutti trenni… iga päev 3,5 tundi…Võtke eeskuju mehed. Ja ärge otsige vabandusi oma laiskuse õigustamiseks.
Kellele sa seda räägid??? Siin foorumis ei ole mehi/poisse/vms, kes võiksid sellise koormusega treenida. Ja enamus neist ei hakka ka iial võistlusteks valmistuma. Võiks ikka vahet teha asjadel.
aprill 14, 2008 at 7:59 e.l. #150178joker
MemberOtt on Eestis parim… ja isegi ükski steroidi-koll ei ole parem…Nagu blogist lugesin 37päeva jutti trenni… iga päev 3,5 tundi…
Võtke eeskuju mehed. Ja ärge otsige vabandusi oma laiskuse õigustamiseks.
No sellele ma ei vaidle vastu, et milline ilu kellelegi meeldib. Vanakooli kulturistid on ka minu silmis 100x ilusamad ja etemad olgugi, et lihavahe on 30-40 kg.
Aga ma ei saa aru, miks sa ise Tank siis eeskuju ei võta … jutu poolest justkui oleks suhtumine ok
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2008 at 8:04 e.l. #150179TANK
MemberKellele sa seda räägid??? Siin foorumis ei ole mehi/poisse/vms, kes võiksid sellise koormusega treenida. Ja enamus neist ei hakka ka iial võistlusteks valmistuma. Võiks ikka vahet teha asjadel.Kõigile, kes arvavad, puhtalt pole võimalik ja enda laiskuse õigustamiseks ütlevad et ainult “rohu võtmisega” saab kuhugi jõuda või midagi saavutada.
Nagu üks mees eelpool, kes tõi veel vabanduseks, et naised on lõdva püksikummiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No sellele ma ei vaidle vastu, et milline ilu kellelegi meeldib. Vanakooli kulturistid on ka minu silmis 100x ilusamad ja etemad olgugi, et lihavahe on 30-40 kg.Aga ma ei saa aru, miks sa ise Tank siis eeskuju ei võta … jutu poolest justkui oleks suhtumine ok
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jokerile: ma ei vaidle vastu, et kohati jääb minul tahtejõust ja ajast puudus ja vahel murrab külmetus või gripp maha (vabandused, vabandused).
Aga ma ka ei kurda, et ma olen pisike ja teised suured sest nemad võtavad rohtu.
MA TUNNISTAN ET MA OLEN LAISK JA ANDETU
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kõik, kes on minust paremad, on minust paremad, sest nende andekuse ja nähtud vaeva summa on suurem kui mul.
Aga ma püüan anda endast parima (ok ma tean et saaks püüda rohkem) ja olla iga aasta endast parem kui eelmine aasta.
aprill 14, 2008 at 8:27 e.l. #150182Annika Pärtel
MemberNagu üks mees eelpool, kes tõi veel vabanduseks, et naised on lõdva püksikummiga.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Joker end viimased 2 aastat sellega küll enam välja ei vabanda… Ju rääkis siis naabrimehe nimel vms…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2008 at 8:45 e.l. #150183TANK
MemberJoker end viimased 2 aastat sellega küll enam välja ei vabanda… Ju rääkis siis naabrimehe nimel vms…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled selles täiesti kindel?? Pead tal äkki rohkem silma peal hoidma…!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 14, 2008 at 9:08 e.l. #150186Tervis7
MemberTANK on ise selline 170 kg musklimägi, et võib teistele kulturistidele midagi ette heita? Naljakoht…
aprill 14, 2008 at 9:15 e.l. #150187Annika Pärtel
MemberOled selles täiesti kindel?? Pead tal äkki rohkem silma peal hoidma…!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma rääkisin naistest, mitte Jokerist…
aprill 14, 2008 at 9:15 e.l. #150188TANK
MemberTANK on ise selline 170 kg musklimägi, et võib teistele kulturistidele midagi ette heita? Naljakoht…Sul on vist nägemisega halvasti või sa ei lugenud korralikult mu juttu läbi, või ei saanud aru?
NB. Ma ju rõhutasin rasvases kirjas, et mina olen üldse laisk ja andetu.
(aga ma vähemalt ei virise, et teised on suuremad ja ilma keemiata ei jõua kuhugi)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.