Skip to main content

TEGIJATE TREENING: Inna Terasmaa – kükkimine

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING: Inna Terasmaa – kükkimine

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    Mr.Y
    Member

Kellel seda kurnamist vaja on kui sa pole kulturist? Siis jah mõtled, et oled coleman teed 20 seeriat kükke, sirutusi ja jalapressi kasvõi ilma puhkepausideta. Küki ise 1 minutiliste pausidega selliste kordustega 5,3,2,1 ja vaata, kas on ikka lõpptulemus parem, just JÕUS mitte mingis mõtetus pumbatuses?

jrx
    Member

ShawnRay, kas mõisted “neurological gains” ja “hypertrophy gains” ütlevad sulle midagi?

lihas taastub pikkade pausidega paremini ära.lühikeste pausidega kurnab paremini lihast ja lõpp tulemus on parem.mulle tundus,et tema trenn on nagu mingi jõu näitamine.(aga ise teab kuidas teeb)

Tema treening ongi MAX JÕU treening.

antonhansen
    Member

Sa ShawnRay oled hea infokillu kuskilt kätte saanud aga see ei kehti alati kahjuks

Aile
    Member

Inna on tõesti võimas! Treening temaga andis mulle ja kindlasti ka Jokerile palju juurde (aga siinkohal ma siiski räägiks pigem enda eest;)). Peale Tartuskäiku proovisin kükkida 105 kg-ga, seni olin teinud 80-ga. Puhtalt tekkinud motivatsioonist! Ei saa ka mainimata jätta, et inimesena on Inna ääretult meeldiv, tasakaalukas ja sõbralik. Täielikult spordile pühendunud. Temalt oleks paljudel üht-teist õppida. Jääb loota Innat veel ka millalgi kulturismivõistlustel näha…

On kyll! Kindlasti! Kuid sina, aktivist oled ka ikka ylitubli! Konrollisin sinu profiili… uskumatu… Minu maksimum kykkides oli 6ne seeria 95 kilogrammiga (t6elist maksimumi ei ole kunagi julgenud kykkida…j2nes…). 105 on silmad ette meestele…

Viewing 5 posts - 16 through 20 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.