TEGIJATE TREENING: Gerbel Mikk
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING: Gerbel Mikk
- This topic has 27 replies, 14 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
Indrek K.
-
AutorPostitused
-
märts 12, 2008 at 9:59 p.l. #9234
joker
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Gerbeliga kohtume, nagu juba viimasel ajal tihti tavaks saanud, Tallinnas Arctic Spordiklubis. Eelnevalt oleme kokku leppinud, et teeme rinnatrenni. Kuna Gerbel on tegija nii jõutõstmise kui kulturismimaailmas, siis iseenesesest mõistetavalt pidimegi lausa valima kas rinna või jalapäeva. Seekord siis rind. Salamisi pelgasin, et sinna ma täna surengi, tohutute raskustega kangi alla…Rinnaltsurumine pole just minu tugevaim pool, pole spetsiaalselt ju harjutanud ka.
http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=217487&g2_page=1′ target=_blank>
märts 12, 2008 at 10:01 p.l. #145471Annika Pärtel
MemberKui tekkis küsimusi, siis küsi Gerbelilt (gangelilt) siin!
märts 13, 2008 at 5:26 e.l. #145483Samakamees
MemberVäga tubli naine on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raskused olid ikka väga head (Y)Ma ei teadnudki , et ta arcticus käib. Ma nagu trehvan temaga zelluloosis kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2008 at 6:57 e.l. #145488gangel
MemberVäga tubli naine on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Raskused olid ikka väga head (Y)
Ma ei teadnudki , et ta arcticus käib. Ma nagu trehvan temaga zelluloosis kokku
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arcticu proovisin lihtsalt ära, tavaliselt võibki mind näha Zelloloosis ja seda ka edaspidi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2008 at 7:17 e.l. #145490UmbIsik
MemberNagu ma aru sain, siis võistled jõutõstmises. Kas on mingi konkreetne põhjus, miks kavas pole nö tavalist jõutõmmet, vaid ainult jõutõmme sirgete jalgadega?
märts 13, 2008 at 7:31 e.l. #145491gangel
MemberNagu ma aru sain, siis võistled jõutõstmises. Kas on mingi konkreetne põhjus, miks kavas pole nö tavalist jõutõmmet, vaid ainult jõutõmme sirgete jalgadega?See kava oli lihasmassi saamiseks, veebruari lõpust alates on mul teine kava, kus on rõhk jõutõstmiselementide harjutamisele ja sealjuures ka jõutõmme, nii nagu seda võistlustel tavaks teha on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 13, 2008 at 3:47 p.l. #145540tony
MemberSiiani esimene Tegijate Treening, mida oli mõnus lugeda ja mille video oli ka suhteliselt ok. Tänud!Aktivist, kas sa kasutad kogu aeg nii suuri raskuseid või ainult sel korral? Sul tehnika kannatab suure raskusega ju ja vingerdad igatepidi. Väiksemate raskustega oleks tehnika korralikum ja ei peaks ka näiteks põlvedega mõne asja puhul hoogu “lükkama”?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Gerbelit oli hea vaadata: rahulikult, kindlalt ja stabiilselt said kordused ilusasti lihaste jõul tehtud ning ei olnud mingit “varastamist”…
Vaatasin video ära ja minu arust tegid sa, Jackie, sel korral küll Aktivisti arvel põhjendamatut kriitikat. Mingit “vingerdamist” ju polnud, viimased kordused ei peagi ju väga sirgelt ja otse üles minema, muidu võiks ju veel 2-3 kordust teha, aga eesmärk oli ju 11 kordust max suutlikkuseni. Mina hoopis kiidaks Aktivisti- väga hea treening ja video ülesehitus ka hea- igast harjutusest ainult 1 seeria- aitab küll, ei lähe liiga pikaks, huviline saab ju artiklist juurde lugeda.
Ja olgem ausad- Aktivist on eelmise video ajast (vist Gerliga) kõvasti kenamaks ja naiselikumaks läinud. Tubli töö! Minu kiitused!
märts 13, 2008 at 6:06 p.l. #145555gangel
MemberAktivist oli igati tubli.. ega esimene trenn uue kavaga ei saagi perfektne olla.. minul oli seda sama kava teha juba kuues kord ja raskused olid paika pandud ning eelnevalt ära tunnetatud. Seega Aktivist oli tasemel ja igati tubli.. nagu Jackie ütles, et ta võiks vabalt ka ise nn tegijate trenni teha kui tegija
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 20, 2008 at 11:30 p.l. #146534sifka
Membervõibolla mitte teemasisene küsimus aga selline ta siis on et kas jokeril on plaanis teha ka tegijate treening mikk raudseppaga?
endal oleks huvi küll suur
“>märts 21, 2008 at 8:48 e.l. #146553Anonüümne
Guestvõibolla mitte teemasisene küsimus aga selline ta siis on et kas jokeril on plaanis teha ka tegijate treening mikk raudseppaga?endal oleks huvi küll suur
“>Ma arvan, et nende jaoks olen ma veel uustulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2008 at 12:01 p.l. #146573sifka
Memberkuid siiski joker võiks teha nüüd tegijate treeninugid ka noortega
oleks ka väikse stiimul teistele noortele
“>endal oleks küll suur huvi vaatada
märts 21, 2008 at 12:18 p.l. #146574LB
Memberhehe
“> tegija
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 21, 2008 at 12:32 p.l. #146580Anonüümne
Guestkuid siiski joker võiks teha nüüd tegijate treeninugid ka noortegaoleks ka väikse stiimul teistele noortele
“>endal oleks küll suur huvi vaatada
nu seda ka, ise tahaks näha Sagori trenni.
märts 21, 2008 at 2:39 p.l. #146591joker
MemberJah on küll plaanis ka noortega teha. Orbiidil ja oma JAH sõna on andnud näiteks Kirp2. Samuti on plaanis teha treening ka Playboy staari Indrek Viskaga, samuti ei jää tulemata Mr.Mesi 3-s osa. Ja kui ka Ivo Pärle tegijate sekka jõuab siis ka temaga:)
Järgmine Tegijate Treening toimub aga homme, kus oma treeningsaladusi jagab selline mees nagu Jari “Pulli” Mentula. Praegustel andmetel on plaanis käte treening. Treening toimub Kimberi klubis Pärnus.
Nais-tegijatest ilmub järgmisena aga Laura “Pisikerosin” Reisalu treening.
märts 21, 2008 at 2:55 p.l. #146596Alexander Andrusenko
ModeratorNii et jõutõstjatega me trenni siiski ei näe. Selge.
Ma ei mõista. Kas joker kardab treeningu ajal noortele alla jääda või milles probleem.. Juba teist aastat lunime normaalset tegijate trenni Saarema jõutõstjatega ja joker ignoreerib neid palveid täiesti.
Joker võiks vähemalt vastata, miks ta ei tee. Ehk annaks meil endal midagi korraldada siis.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.