TEGIJATE TREENING: Dmitri Uiba – selg ja triitseps
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Uudiste ja artiklite järelkaja » TEGIJATE TREENING: Dmitri Uiba – selg ja triitseps
- This topic has 12 replies, 8 voices, and was last updated 18 years, 9 months tagasi by
Military.
-
AutorPostitused
-
aprill 26, 2007 at 1:01 p.l. #10528
joker
MemberTagasi uudise / artikli juurde
Seekordne Tegijate Treening on Dmitri Uibaga, laialdasemale üldsusele tuntud hüüdnimega Raudpats. Mees nagu monstrum ja tugev nagu karu. Reval-Spordi kliendid teavad sellest mehest rääkida legende, nagu näiteks see, et jalapressil teeb ta tonnist suuremate raskustega seeriaid, on tõmmanud tõstekangid hobuseraua kujuliseks ja oma 170cm pikkuse juures kaalub 110kg. Tõsi viimasel ajal on võimalik meest kohata rohkem Flexeris ja Tselluloosi jõusaalis.
Vaatame kuidas mees treenib selga ja triitsepsit, filmime ja teeme pilti ka. Mis harjutusi kasutab, milliseid raskusi ja mitu tundi jõusaalis…
aprill 26, 2007 at 1:02 p.l. #113353joker
MemberArutlegem, küsigem, vastakem.
Pildid Fitness.ee Galeriis ja video Fitness TV-s
aprill 26, 2007 at 4:16 p.l. #113370Bonsuna
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikkel&textID=3698&com_view=1″>Tagasi uudise / artikli juurdeSeekordne Tegijate Treening on Dmitri Uibaga, laialdasemale üldsusele tuntud hüüdnimega Raudpats. Mees nagu monstrum ja tugev nagu karu. Reval-Spordi kliendid teavad sellest mehest rääkida legende, nagu näiteks see, et jalapressil teeb ta tonnist suuremate raskustega seeriaid, on tõmmanud tõstekangid hobuseraua kujuliseks ja oma 170cm pikkuse juures kaalub 110kg. Tõsi viimasel ajal on võimalik meest kohata rohkem Flexeris ja Tselluloosi jõusaalis.
Vaatame kuidas mees treenib selga ja triitsepsit, filmime ja teeme pilti ka. Mis harjutusi kasutab, milliseid raskusi ja mitu tundi jõusaalis…
Kas Dimka sügisel eestikatel lavale ka tuleb? Raskekaal on kuidagi nadiks jäänud. Endal on küll tõsine kavatsus sügisel jälle Otti natuke ärritama minna.(Usun et seekord on ta raskekaalus juba otsapidi omadega). Suured rasked mehed tulge välja, näitame raskekaalus korralikku taset. Joker sina ka vaata , et vormis oled 9. novembril ja laval.)
aprill 26, 2007 at 4:25 p.l. #113372M.M.
MemberKas Dimka sügisel eestikatel lavale ka tuleb? Raskekaal on kuidagi nadiks jäänud. Endal on küll tõsine kavatsus sügisel jälle Otti natuke ärritama minna.(Usun et seekord on ta raskekaalus juba otsapidi omadega). Suured rasked mehed tulge välja, näitame raskekaalus korralikku taset. Joker sina ka vaata , et vormis oled 9. novembril ja laval.)Mis sa ise oma seekordseks võistluskaaluks sügisel arvad olevat ?
aprill 26, 2007 at 4:38 p.l. #113374PT London
MemberKere t6sted pukil oli minu jaoks taiesti uus ja huvitav harjutus, omme laheb kaiku
aprill 26, 2007 at 5:18 p.l. #113378Flex250
MemberKas Dimka sügisel eestikatel lavale ka tuleb? Raskekaal on kuidagi nadiks jäänud. Endal on küll tõsine kavatsus sügisel jälle Otti natuke ärritama minna.(Usun et seekord on ta raskekaalus juba otsapidi omadega). Suured rasked mehed tulge välja, näitame raskekaalus korralikku taset. Joker sina ka vaata , et vormis oled 9. novembril ja laval.)mismoodi sellised mehed võistlevad? kes ikka tahab trahvi maksta. nendel meestel võimalus eestis käija teistel võistlustel mida korraldab vist kossenko.
nyyd ju eestiski miski dopingukontroll, mis systeemiga seal puhtax jääda? loodust ka nigu pole just huvitav vaadata
aprill 26, 2007 at 6:05 p.l. #113380Bonsuna
MemberMis sa ise oma seekordseks võistluskaaluks sügisel arvad olevat ?Eks kõik sõltub võimalustest, kui saan lubada endale pidevalt kvaliteetset toitu siis usun, et see jääb ikka sinna 110 kg kanti. Vaevalt , et ma enam kasvada suudan. Eesmärgiks olen seadnud ennkõike teha laitmatu vorm.
aprill 27, 2007 at 9:40 e.l. #113436gmaster
Membertegelt mul tekkis üldine küsimus nii dmitrile kui ka teistele tegijatele, kalmusele, morozovile, vähile jne
nimelt- kui pikad on teil konkreetsed treeninguperioodid (jõud/mass/reljeef)
et kuidas kellelgi need jaotatud on, kas teete 3 nädala kaupa v paari kuu kaupa?
aprill 27, 2007 at 9:58 e.l. #113437Creek
MemberSeda kõhu harjutust ma juba mõnda aega kasutan. Noh vähemalt ühte selle harjutuse variatsiooni, väga “mõnus” on
aprill 27, 2007 at 11:49 e.l. #113462Bonsuna
Membertegelt mul tekkis üldine küsimus nii dmitrile kui ka teistele tegijatele, kalmusele, morozovile, vähile jnenimelt- kui pikad on teil konkreetsed treeninguperioodid (jõud/mass/reljeef)
et kuidas kellelgi need jaotatud on, kas teete 3 nädala kaupa v paari kuu kaupa?
Siin oli tõlgitud artikel kusagil, kus treening on koguaeg ühesugune, olenemata siis sellest kas üritad suurendada massi või lihvid vormi võistlusteks. Muutub ainult toitumine ja aeroobse trenni osakaal. Isiklikult treeningi just nii ja pean seda ainuõigeks variandiks. Treeningraskusi tuleb üritada üleval hoida ka dieedi ajal niikaua kui võimalik. Kui su dieet on õieti koostatud siis treening- raskuste langus on minimaalne võib isegi nii olla, et mõnedes harjutustes tulevad isiklikud rekordid veel 2-3 nädalat enne võistlust. Keegi ei soovi ju dieediga kaotada lihasmassi. Kui me aga vähendame treeningutel, dieedi ajal seeriate vahelisi puhkepause, võrreldes siis kasvamise, massi perioodiga, langevad treeningraskused kohe. Raskuste langus aga on otsene märk sellest, et hakkad kaotama lihasmassi. Nn. reljeefi treeningud, selline mõiste on arusaamatu täiesti ja kuulub arvatavasti aega kus vormi tegemisel ei teatud toitumise muutmisest midagi, samuti tehti aeroobset minimaalselt. Kui aga oled juba enne võistlusi jõudmas vormi ja lihaste separatsiooni soovid veelgi parandada, on parim moodus selleks poseerimine. Poseerida tuleb aga täie pingega, nagu võistlustel. Hoida igat poosi max pingega min. 10 sek. Ja nii tund aega jutti. Kes pole seda proovinud siis soovitan seda teha VÄGAGI. SOOVITAKS TEHA SEDA VIIMASEL VÕISTLUSEELSEL NÄDALAL, KINDLASTI KOHE AGA VÕISTLUSEELSEL PÄEVAL-ÕHTUL.
See ei tohiks olla lihtsalt peegliees poosetamine, vaid tõsine töö, nagu võisteldes. Need kes on võistelnud nähtavasti on märganud, et päev peale võistlust on vorm teravam oluliselt kuigi on juba lubatud endale kõike head paremat.
NB! Õhuke nahk lihastel, madal rasvaprotsent ei tähenda veel vägahead vormi, lihaste sügavus, separatsioon annab selle lõpptöötluse.
aprill 27, 2007 at 12:51 p.l. #113473gmaster
Memberkalmus, sellesama kohta tahakski kohe küsida, et kui kordusi kogu aeg samas vahemikus hoida, kas siis rutiini ei teki??
aprill 27, 2007 at 3:55 p.l. #113494Bonsuna
Memberkalmus, sellesama kohta tahakski kohe küsida, et kui kordusi kogu aeg samas vahemikus hoida, kas siis rutiini ei teki??Rutiin on pühendunud kulturisti sõber.)) Eks kordusi ikka saab kõigutatud siia sinna. Kui raskusi ülesse üritad viia siis on kordused (minul) min 6-4x seerias. Mingil hetkel saab sellest aga 8x, mida ma loen siis maks raskuseks millega suudan teha täisseeria. Seesama raskus peaks mul säilima enam-vähem lõpuni, so. kuni võistlusteni. Hinnaalandust luban ainult niipalju, et kordused võivad selle raskusega langeda kuni 5 ni. Sellisel juhul olen teinud kõik õieti ja ka vorm (igas mõttes) on olnud v.hea. Mitu korda aga seda juhtunud on selle aja jooksul kus ise oma vormiga rahul olen on iseküsimus. Aga noh, mõned korrad on see õnnestunud.)
Võimalik, et me ei saa teineteisest päris hästi aru, oleme väga erineva taseme ja staaziga harjutajad. Kuid igat oma sõna, väljendit ei viitsi siin lahti kirjutama (tõlkima) hakata.
Eks ka mina lugesin algusaastatel palju erinevat kirjandust, kavasid, metoodikaid. Nii mitmetestki neist olen aga aru saanud alles siis, kui arengus ise sinnamaani olen jõudnud.
aprill 28, 2007 at 6:19 p.l. #113610Military
MemberSiin oli tõlgitud artikel kusagil, kus treening on koguaeg ühesugune, olenemata siis sellest kas üritad suurendada massi või lihvid vormi võistlusteks. Muutub ainult toitumine ja aeroobse trenni osakaal. Isiklikult treeningi just nii ja pean seda ainuõigeks variandiks. Treeningraskusi tuleb üritada üleval hoida ka dieedi ajal niikaua kui võimalik. Kui su dieet on õieti koostatud siis treening- raskuste langus on minimaalne võib isegi nii olla, et mõnedes harjutustes tulevad isiklikud rekordid veel 2-3 nädalat enne võistlust. Keegi ei soovi ju dieediga kaotada lihasmassi. Kui me aga vähendame treeningutel, dieedi ajal seeriate vahelisi puhkepause, võrreldes siis kasvamise, massi perioodiga, langevad treeningraskused kohe. Raskuste langus aga on otsene märk sellest, et hakkad kaotama lihasmassi. Nn. reljeefi treeningud, selline mõiste on arusaamatu täiesti ja kuulub arvatavasti aega kus vormi tegemisel ei teatud toitumise muutmisest midagi, samuti tehti aeroobset minimaalselt. Kui aga oled juba enne võistlusi jõudmas vormi ja lihaste separatsiooni soovid veelgi parandada, on parim moodus selleks poseerimine. Poseerida tuleb aga täie pingega, nagu võistlustel. Hoida igat poosi max pingega min. 10 sek. Ja nii tund aega jutti. Kes pole seda proovinud siis soovitan seda teha VÄGAGI. SOOVITAKS TEHA SEDA VIIMASEL VÕISTLUSEELSEL NÄDALAL, KINDLASTI KOHE AGA VÕISTLUSEELSEL PÄEVAL-ÕHTUL.See ei tohiks olla lihtsalt peegliees poosetamine, vaid tõsine töö, nagu võisteldes. Need kes on võistelnud nähtavasti on märganud, et päev peale võistlust on vorm teravam oluliselt kuigi on juba lubatud endale kõike head paremat.
NB! Õhuke nahk lihastel, madal rasvaprotsent ei tähenda veel vägahead vormi, lihaste sügavus, separatsioon annab selle lõpptöötluse.
Olen Marekuga täiesti nõus, et õige dieediga võib jõudu juurde tulla. Kogesin seda omal nahal… ja seda tänu Temale!
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.