Teen trenni, aga kaal ei alane?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi ROtter’ilt » Teen trenni, aga kaal ei alane?
- This topic has 9 replies, 8 voices, and was last updated 19 years tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 11, 2007 at 12:30 p.l. #9370
SiPo
MemberTere,
minul selline probleem,et vaatamata sellel, et söön tervislikult ja vähe nagu linnukene, väntan kodus velotrenažööril iga päev 40 min aga enamasti siiski istun ja liigun vähe. Rattaga sõidan mitte väga kiire pulsiga, aga pulsimõõtu täpselt ka ei tea, kuna ei ole mõõturit. Sõidan nii, et hea olla oleks, siis pidi parasa olema. Tean, et söön nii palju kui tohib selle tõttu, et loen neid kaalujälgjate punkte ja mõõdan, kaalun ja keedan
jaanuar 11, 2007 at 12:40 p.l. #101464subertoz
Memberkeha on ilmselt sinu režiimiga harjunud ning “seisab paigal”. Proovi intervalltreeningut või tõsta mõnel treeningul intensiivsust ning vähenda kestvust. Soovitatav oleks lisada treeningusse ka jõutreening, mis kiirendab ainevahetust. Mitu toidukorda päevas on? Kui on 3 või vähem, siis kindlasti tuleks võtta juurde mõned väiksemad söögikorrad. Kui suur on päevas tarbitavate kalorite hulk?
jaanuar 11, 2007 at 12:43 p.l. #101465greenu
MemberHIIT-i julgeks ma ka soovitada …. rahulik velosõit on kasuteguri mõttes ka rahulik st kasu suht vähe …. arvan et kaalu kaotamiseks pead ikka higi lahti väntama:) ….. aga põhi märksõnaks võiksid jahh HIIT võtta … sellest siin foorumis ka mitmeid teemasid … piisab otsingusse HIIT kirjutamisest…
jaanuar 11, 2007 at 1:30 p.l. #101477SiPo
Memberkeha on ilmselt sinu režiimiga harjunud ning “seisab paigal”. Proovi intervalltreeningut või tõsta mõnel treeningul intensiivsust ning vähenda kestvust. Soovitatav oleks lisada treeningusse ka jõutreening, mis kiirendab ainevahetust. Mitu toidukorda päevas on? Kui on 3 või vähem, siis kindlasti tuleks võtta juurde mõned väiksemad söögikorrad. Kui suur on päevas tarbitavate kalorite hulk?Kalorite hulka ma ei tea.Kui ma sõidan siis higi ikka lahti. Aga ma olen nii ja naa proovinud, kord kiiremini kord aeglasemalt.
Aga jah, mis ma ikka pinnin, ega siin kaugjuhtimise teel midagi teha ei anna.
Siit aga järgmine küsimus, olen mõelnud, et laseks omale mingi toitumis ja treeningprogrammi teha. Kas ma olen õigesti aru saanud, et see maksab 600.-. Ja kes seda teha võiks? Tea kas , keegi siin saadaolevatest treeneritest viitsib mingi naiste kaalulangetamisprobleemidega tegeleda? Ja tegelikult on nii, et ma ei ole mingi “rannahooaegtulekul” üritaja vaid ikka aastaid olen üritanud tervislikult elada, aga see kaalulandetamine on nii vaevaline, et see kord mõtlesin abi paluda.
jaanuar 11, 2007 at 1:32 p.l. #101479gmaster
Membervot ei tea kas kaalujälgijate lähenemine just aeroobse trenniga kokku läheb, seal ikkagi pole paljude tähtsate asjadega arvestatud
ja peale trenni pole ka patt midagi taastamiseks hamba alla panna, muidu on ainult enese piinamine
soovitaks parem treeneri koostatud toitumiskava, aga see on ainult minu arvamus.
lisaks võimalikult erinevaid aeroobseid tegevusi erinevate koormustega
proovi keha üllatada
võta vabu päevi, aga osadel päevadel tee sellevõrra pikemaid otsi
jõudu
jaanuar 11, 2007 at 1:35 p.l. #101480subertoz
MemberPostitad äkki siia ka oma tavalise päevase menüü? Siin lehel koostab treening ning toitumiskava Ott Kiivikas, usun, et aidatakse kõiki hädasolijaid.
jaanuar 11, 2007 at 1:39 p.l. #101482Laura Reisalu
MemberKalorite hulka ma ei tea.Kui ma sõidan siis higi ikka lahti. Aga ma olen nii ja naa proovinud, kord kiiremini kord aeglasemalt.Aga jah, mis ma ikka pinnin, ega siin kaugjuhtimise teel midagi teha ei anna.
Siit aga järgmine küsimus, olen mõelnud, et laseks omale mingi toitumis ja treeningprogrammi teha. Kas ma olen õigesti aru saanud, et see maksab 600.-. Ja kes seda teha võiks? Tea kas , keegi siin saadaolevatest treeneritest viitsib mingi naiste kaalulangetamisprobleemidega tegeleda? Ja tegelikult on nii, et ma ei ole mingi “rannahooaegtulekul” üritaja vaid ikka aastaid olen üritanud tervislikult elada, aga see kaalulandetamine on nii vaevaline, et see kord mõtlesin abi paluda.
Jah, siit lehelt saab endale nii treening- kui ka toitumiskava tellida. Täida kõik vajalikud küsimused ja kanna ülekandega raha. Treener koostab sulle kavad ja saadab mailile. Mida põhjalikumalt täidad, seda parem on sulle kava koostada. Kirjuta ka kindlasti, et eesmärk kaalu langetada. Vali ka treener. Kavasid koostavad Ott Kiivikas, Marek Morozov ja Argo Ader.
Jõudu!
jaanuar 11, 2007 at 3:29 p.l. #101512ROtter
MemberTere,minul selline probleem,et vaatamata sellel, et söön tervislikult ja vähe nagu linnukene, väntan kodus velotrenažööril iga päev 40 min aga enamasti siiski istun ja liigun vähe. Rattaga sõidan mitte väga kiire pulsiga, aga pulsimõõtu täpselt ka ei tea, kuna ei ole mõõturit. Sõidan nii, et hea olla oleks, siis pidi parasa olema. Tean, et söön nii palju kui tohib selle tõttu, et loen neid kaalujälgjate punkte ja mõõdan, kaalun ja keedan
jaanuar 11, 2007 at 4:43 p.l. #101522theONE1
MemberÕige pulsiga sõidad siis kui saad kaaslasega rääkida, kuid mitte laulda
jaanuar 11, 2007 at 10:44 p.l. #101566jrx
MemberÕige pulsiga sõidad siis kui saad kaaslasega rääkida, kuid mitte laulda
AutorPostitusedViewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)- You must be logged in to reply to this topic.