Team KOOVIT
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team KOOVIT
- This topic has 578 replies, 55 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
august 7, 2011 at 7:15 p.l. #309775
GunnarKuusnõmm
MemberJärgmine Pühapäev peaks siis terve tiim ühel ajal trennis olema?
läheb sinu vormi üle vaatamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 7, 2011 at 7:56 p.l. #309778RainKuusnõmm
Memberjärgmine pühapäev tahaks jah terve teami kokku saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…teeks pildi ära

täna tulin ise saaremaalt ja kodus söök ning kohe trenni.tegin triitseps-lailihas päeva.eile tegin nn laadimispäeva,kaal 74.5 ,vahepeal kukkus liiga kiiresti:P
nüüd enam vähem 11 nädalat minna siis peaks kuskil 500gr nädalaga alla minema hakkama -eks näis
triitsepsile surusin hantlitega täna,tavapäraselt olen teinud prantsuse surumist kangiga.siis peale selle 1 hantliga surumine kukla tagant ning kõiega ,1 käsi krraga
seljale kummardudes 1 kangi otsaga alakõhu vastu ning laia haardega kukla taha tõmbed
siis istudes laiema haardega plokil
mõni seeria kõhtu veel lõppu,rippes.
homme puhkepäev siis teispäeval jälle bic-rind
taavi poolt väike näide ,millise vormiga juba tasuks lavale minna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 7, 2011 at 9:27 p.l. #309790Anonüümne
Guestto: pizza13
eelnevatest postitustest lugesin, et jätad munakollase söögist välja? miks? on seda mõni toitumisspets soovitanud?
Ise nagu olen ühte blogi lugedes just aru saanud, et kollane on muna vaat et kõige väärtuslikum osa, iseasi kas seda tõesti nii suures koguses tarbida, kui kulturist (muna)valku päevas vajab?
muidu aga edu!
august 7, 2011 at 10:15 p.l. #309792Archangel
Memberto: pizza13eelnevatest postitustest lugesin, et jätad munakollase söögist välja? miks? on seda mõni toitumisspets soovitanud?
Ise nagu olen ühte blogi lugedes just aru saanud, et kollane on muna vaat et kõige väärtuslikum osa, iseasi kas seda tõesti nii suures koguses tarbida, kui kulturist (muna)valku päevas vajab?
muidu aga edu!
Paljud kulturistid jätavad munakollase välja, kuna see on rasvane ja kalorirohke. Minu arust suht napakas teguviis – aga ju igaüks teab paremini. Rasva on niivõinaa iga päev päris palju vaja – no oma 1g kehakilo kohta võiks ära tulla siiski. Ning kui munast seda ei saa, siis vaja mujalt. Kuid ega see mujalt rasv kasulikum ole. Muna on ikka täisväärtuslik iga külje alt.
Need kiviaja arvamused, et tõstab kolestorooli võiks juba ära unustada.
Ise lahendan 5 muna päevas, mis küll suhteliselt väike kogus. Rohkem pole muna jaoks isu, muidu sööks või 10 resti ära. Sest toiteväärtus on tal hea.
august 8, 2011 at 2:21 e.l. #309799pizza13
MemberNapakas teguviis või mitte, lihtsalt reaalsus on selline olnud et olen nii teinud, aga tavaliselt olen korraga ikka ka 5 muna sõõnud ja ühe nendest koos kollasega, ja kui ei ole viitsinud neid keeta siis lihtsalt joonud aga siis pole kollaseid välja võtnud ja teiseks pole ma juba muna ma ei tia mis ajast sõõnud kuna , kui valgeid juba pidi kohviga alla loputama või siis mingit ketsupimajoneesi kastet peale panem siis praegu sellist lukust enam lubada ei saa ja ei olegi isu nende munade järgi nii palju.
Ja muidugi tere hommikust unetutele , kuna õine vahetus keeras une ikka nii nässu et olen juba poole kolmest üleval
Väike varahommikune pilt ka

august 8, 2011 at 7:28 p.l. #309870Aimar Kuusnõmm
Memberläheb sinu vormi üle vaatamiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vorm terav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> viimased paar nädalat kaableid sikutanud nii et kops koos
august 13, 2011 at 6:34 p.l. #310225RainKuusnõmm
Membertäna trenn tehtud,kohal oli enamus teamist jällegi,nagu tavaliselt nv,puudu raiks ja rait tegime ka teami pildi öra mida ammu plaanisime,õhtu poole või homme lisame ka üles,tegin peale lailihase trenni veel paar seljapilti ka,saan ka selle siia lisada.
kui eile läks trenn ikka totaalselt aia taha siis täna tuli ikka supper,tegime aimariga koos ka
august 13, 2011 at 9:53 p.l. #310228pizza13
MemberTervist
Sai siis täna jälle terve pundiga trenni tehtud ja ka üks pildike , kuigi Rait ja Raix puudusid aga pole midagi parata.
Mina, Taavi, Lauri ja Jura tegime kõik jalga , Rain ja Gunn lammutasid muud. Saal oli ikka suht tühja võitu aga ega pole imestada ka ikkagi laupäeva õhtu.
Esimese harjutusena tegime rinnalt kükki smithil , ja kordusi aga korra läksime ka üles , tegin isikliku rekordi ka veel , mis muidugi väga hea sellise kaalu juures.
Teine harjutus kelk ja seal iga seeria 50 kilo otsa, lõpetasin enne teisi kuna eelviimase seeria ajal tundisin sähvatus käis nelipeast läbi ja siis veel kaks pea ja kanni juures lõi vanavigastus ka välja , aga hetkel enam ei tunne nii et pole hullu.
Krt Gunn peab kätt rohkem treenima liiga palju värises:
Kolmandaks tegin jalapressi üks jalg korraga
Reie kakspeale tegin veel hantlitega aga seekord ettevaatlikult kuna noh valu sees ja pärast veel jalamasinal ka
Siselihaseid neli seeriat ja kõht
Nüüd tuleb jälle hommikut oodata kuna siis saab kõige paremat toitu süüa

august 14, 2011 at 5:51 e.l. #310233RainKuusnõmm
Memberlubatud pilt
august 14, 2011 at 1:27 p.l. #310268vend vähk
Moderatorlubatud pilt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>

Väga korralik selg, aga käed tahavad järelaitamist kindlasti! Tubli töö!
august 14, 2011 at 3:08 p.l. #310283RainKuusnõmm
Membereks me põõrame rõhku sellele ka praegu päris tublisti aga visalt tuleb
august 15, 2011 at 3:27 p.l. #310352RainKuusnõmm
Memberminu jaoks üks keerulisemaid poose on topelt bic eest,
ja samuti tagant topelt bic on keeruline
august 16, 2011 at 9:04 e.l. #310408Raigo Kuusnõmm
Membertäna siis veidi lühem tööpäev ja seega aega väike blogi siia riputada.
tänaseks siis 3 nädalat dieedil oldud ja kaalu alla võetud 3 kilo kusagil. Nädalavahetusel oli väike kaalu tõus kuna sai tehtud mõnus reis ida-virumaale.Oli selline meeldiv nädalavahetus koos Andraga. Käisime erinevates khotades ilusat loodust nautimas. Ööbisimemäetagusel mõisahotellis mis osutus väga meeldivaks peatuspaigaks. Õhtul sai seal mullivannis istutud ja aurusauna nauditud.
Käisime ka kaevandus muuseumis ära. Kui mõelda, et sellistes tingimustes tehti kunagi tööd, siis tunnen neile meestele kaasa.
Trennidest jäi kahjuks jalatrenn tegemata ja ka teami pildilt jäin välja. kehakaal on hetkel 80,5 ja liigub alla poole.
eile tegime õlga. Kuigi õlg on mul juuni algusestalates juba valus sai trenni siiski tehtud.
eks see õlg trennis ei valutagi, löaseb harjutusi teha aga see valutab pigem siis kui magama hakkan minema.
lisan öhe pildi ka mis sai nädalavahetusel tehtud
august 17, 2011 at 4:13 p.l. #310549RainKuusnõmm
Memberkiire kokkuvõte eilsest trennis.tegin kükki aimari ja raidiga koos
arvasin ise, et on rinnaltküki päev vms aga taavi arvas ,et 150kg 5×5 vaja teha -aga hakkama sain

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> endalegi üllatuseksss jalapress läksin 8saste seeriatega tõusva raskusega
siis ettesirutused
2pealihasele kangiga ette ja kõhulihas
august 19, 2011 at 8:21 p.l. #310715pizza13
Membersai siis täna jälle selleks nädalaks töö ka läbi ja viimane selle nädala jalatrenn, homme saaremaale Lihatööstuse suvepäevadele , kuigi maru raske on seal olla kui head ja paremat süüa ei saa, aga see selleks . Eile veel tööl üks vend mõtles et viskab 20 kilose veise käntsaka mööda kätt, nii et käsi jäi mul ka veel kahe lihatüki vahel ja tööpäev lõppes suht vara, aga õnneks hullu pole kuna õhtul sai rinnatrenn ilusasti tehtud ja täna veel natuke sinine on aga ega see trenni siis segada saa.
Täna tegime Jura ja Raigoga koos jalatrenni, esimeseks tegime hakkakükki kus kõik purustasid rekordeid ja veel päris suurte sammudega, siis väljaasted, ja kolmandaks reiesirutaja, jala kakspeale 2 harjutust ja minul veel kõht ka lõppu.
Kellega on tegu?????
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.