Team KOOVIT
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team KOOVIT
- This topic has 578 replies, 55 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
juuli 17, 2011 at 12:00 p.l. #307996
Aimar Kuusnõmm
MemberMinul vabaõhutreeningud jätkuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimelt mul nüüd siis reguleeritavad hantlid..max 18-19kg tk
Eile oli üle pika aja rahulik laup. ja kasutasin kohevõimalust et end liigutada. Põhiline millele rõhku panen on kätekõverdused.
Erinevate asenditega. Lisaks veel siis rippes.
Edasi tegin hantlitega maas surumist( pink puudub)
kui rind tehtud siis edasi õla 3 osa läbi:)
Lõpus triitsepsile, kitsalt kätekõverdused, maas hantlitega üle pea tõsted, jaladpinglid käed seljataga(rööbaspuu moodi asi) ei tea kuidas seda kutsutakse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõpus veel veidi biitsepsile ja kõhule..
väga suur miinus on et nüüd lõpuks on söögiisu kadunud ja kaal kukkunud..proovin nüüd kreatiiniga söögiisu tagasi saada.
juuli 17, 2011 at 2:04 p.l. #308001vend vähk
ModeratorMinul vabaõhutreeningud jätkuvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nimelt mul nüüd siis reguleeritavad hantlid..max 18-19kg tk
Eile oli üle pika aja rahulik laup. ja kasutasin kohevõimalust et end liigutada. Põhiline millele rõhku panen on kätekõverdused.
Erinevate asenditega. Lisaks veel siis rippes.
Edasi tegin hantlitega maas surumist( pink puudub)
kui rind tehtud siis edasi õla 3 osa läbi:)
Lõpus triitsepsile, kitsalt kätekõverdused, maas hantlitega üle pea tõsted, jaladpinglid käed seljataga(rööbaspuu moodi asi) ei tea kuidas seda kutsutakse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lõpus veel veidi biitsepsile ja kõhule..
väga suur miinus on et nüüd lõpuks on söögiisu kadunud ja kaal kukkunud..proovin nüüd kreatiiniga söögiisu tagasi saada.
Tubli töö! Söö ka ikka korralikult- mees peab sööma! Tuld!
juuli 18, 2011 at 6:18 p.l. #308104RainKuusnõmm
Membereile tegin jalatrenni.alustasin kükiga.kükk tundus suht raske eile ja ei olnud sellist minekut nagu reedel oli ,kui rinnale peale bicepsi tegemist veel 48kg hantlitega kaldpingil surumist jaksasin teha.üle pika aja üks parimaid rinna trenne tuli siis igatahes kuna tunne oli ikka päris hea.
kükis aga 175kg 2x siis 155kg x8
siis jalapressile ,rõhutasin just neg osa ja raskust ei ajanud taga
lõpetuseks istudes sirutused,läksin 10kg sammuga üles ja tegin 95kgx8
sis 2pealihasele ettekummardused kangiga ning trenazööril.
kaal enne trenni oli 74.9kg
pilt ka juba vaikselt annab muutumismärke,selle kohta ka pilt (peale kükitrenni)…
juuli 18, 2011 at 6:29 p.l. #308106Aimar Kuusnõmm
Membereile tegin jalatrenni.alustasin kükiga.kükk tundus suht raske eile ja ei olnud sellist minekut nagu reedel oli ,kui rinnale peale bicepsi tegemist veel 48kg hantlitega kaldpingil surumist jaksasin teha.üle pika aja üks parimaid rinna trenne tuli siis igatahes kuna tunne oli ikka päris hea.kükis aga 175kg 2x siis 155kg x8
siis jalapressile ,rõhutasin just neg osa ja raskust ei ajanud taga
lõpetuseks istudes sirutused,läksin 10kg sammuga üles ja tegin 95kgx8
sis 2pealihasele ettekummardused kangiga ning trenazööril.
kaal enne trenni oli 74.9kg
pilt ka juba vaikselt annab muutumismärke,selle kohta ka pilt (peale kükitrenni)…

siit võib midagi head tullla
juuli 18, 2011 at 6:42 p.l. #308108Sarge
Membersiit võib midagi head tullla
Taavil on küll teine pilk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.juuli 18, 2011 at 6:47 p.l. #308110RainKuusnõmm
Member
juuli 18, 2011 at 6:57 p.l. #308111Aimar Kuusnõmm
MemberTaavil on küll teine pilk
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.taavi vaatas ennast siis

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 22, 2011 at 8:02 p.l. #308487GunnarKuusnõmm
Membertere!
Hakkan ka siis siia vaikselt enda blogisi lisama. praegu siis pidasime Taaviga plaani, ja ma hakkan valmistuma sügiseseks surumis vöistlusteks ning lava vormi katsun saavutada alles kevadeks. Praegu lihtsalt minu töö ei vöimalda seda varem ja trenn on hetkel 3x nädalas.
Täna siis oli kohe surumises üles minek, kuna pole väga ammu surunud suuri raskusi siis enda üllatuseks surusin 150 kg( ilma surummissärgita) see tõstis motivatsiooni üles, sest olin lootnud, et 130 ikka ära tuleb.
edasi siis 120kg 2×4 110 kg2x3
järgnes hantlitega surumine kaldpingilt kus 42 stega sai 2×4 tehtud. ennem muidugi kergemate hantlitega ka kordusi alla:D
see järel venitav harjutus rinnale rinnalihase trenazööril.
ja siis biitsepsile ka kolm harjutust ning väike poseerimine, mis Taavi juhendamisel aina paraneb
juuli 22, 2011 at 8:14 p.l. #308488RainKuusnõmm
Memberväga viis
juuli 22, 2011 at 8:47 p.l. #308489Aimar Kuusnõmm
Memberväga viis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tõstame panuseid…mina pakun kuus:D
juuli 23, 2011 at 5:42 e.l. #308495Sarge
Member66kg ja 150kg rinnalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei kujuta ette, mida teie ema pidi tundma sünnituste ajal.
juuli 23, 2011 at 7:16 e.l. #308499RainKuusnõmm
Member150 ei ole veel isiklik rek vaid hetke vorm,parimal ajal surunud isegi 165 ilma särgita.ja seda ka kaaludes ise alla 70kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 23, 2011 at 5:52 p.l. #308518Raigo Kuusnõmm
MemberTere
Vendade tungival soovil poetan ka siia paar reakest oma tegemistest.
Põhjus miks ma ei ole väga aktiivne siin foorumis olnud on see, et enne jaanipäeva tegin oma õlale liiga mis annab tänaseni tunda. Juulis pole trennidel mingit süsteemi olnud. Ei saa ju korralikult teha kui üks nädal tartus, järgmine nädal kohtla-järvel ja siis paides jne. Teetöölise elu on keeruline. Kehakaal on ka tiba langenud, lootsin seda ju kasvatada päris tublisti. See, et kaal ei kasvanud annab lootust, et äkki ma saangi kaalu sügisel 71 kg-ni. Selge on et tuleb ka lihaste kadu. Aga keda see huvitab kui on võimalik kodus astuda MM-il lavalaudadele.
Ja selleni aitab mul jõuda Team Koovit, ees otsas vanameister isiklikult.
Tulevikus hakkab ilmslet minu tipp vormid kevadeti olema, aja jooksul on nii lihtsalt välja kujunenud, et kevadel olen ma kõige paremas hoos.
Ei hakkagi hetkel pikemalt seletama, kirjutan mõni päev oma trennidest ja raskustest.
Täna vist valmisid ka Team Kooviti särgid(Y)
Kui viitismist ja aega siis riputan hilejm ka mõned vormi pildid üles. Ärge siis üllatuge kui seal väike kriipsujuku peal on.
Olge mõnusad
juuli 24, 2011 at 10:08 e.l. #308566RainKuusnõmm
Membersärgid said valmis jh eile.pool päeva kulus selle alla,et leida särk,logod ja trükkida lasta.
peale seda läksime eile trenni ning plaanis on jalg,tegime koos gunnariga.alustasin rinnalt kükiga.läksin ülesse aga mitte 1steni vaid 4-5 oli plaanis.
120kg esimesel korral tegin 3x.3ndaga vajusin ette seepärst rohkem ei teinud,siis pärst veel 1 seeria ning 120kgx5.
siis jalapress 1 jalaga.ning siis plokil läksin 10kg ülesse,sirutused ette.täisplokiga 8x
siis ben-johnson ning istudes kakspealihase trenazööril.
kaal ikka langeb tasapidi,enam vähem 74,kg alguses hetkel.koogikesi ,burgereid ja pizzasid pole juba paar nädalat söönud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ka gunnar harjutab tasapisi poseerimist ja kindlasti tulevikus lavale

kui vormipilte tehti siis harjutasid kõik läbi poseerimise ning samuti ka Lauri..
juuli 24, 2011 at 2:33 p.l. #308577vend vähk
ModeratorVäga põnev lugeda vägilasvendade tegemistest. Poseerimine ja ettevalmistumine sügishooajaks käib juba täie hooga. Kindlasti soovitan ka teistel sügisel võistlevatel sportlastel ettevalmistustega alustada, et hiljaks ei jääks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.