Team KOOVIT
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team KOOVIT
- This topic has 578 replies, 55 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
veebruar 13, 2012 at 8:48 p.l. #213115
RainKuusnõmm
Memberjuuniorite tase tuleb hea see aasta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2012 at 9:57 e.l. #212687Raigo Kuusnõmm
MemberOLen proovinud siin vahepeal suuri raskusi ja teinud trenni nii õelda jõutõstmise ja kulturismi segu , siis sellest nädalast alustasin ma uuesti westside kavadega mida koostab Jaan Salu mulle. Esimesed trennid on olnud väga karmid ja rasked aga nagu eelnevad aastad on näidanud, siis on nad alati tulemusi näidanud. Kuni eestikateni treenin siis nende kavade järgi , mis saab edasi ei ole veel otsustanud.
Selg annab aegajalt ikka tunda aga võistlemis isu ja tahtejõud on nii suur et ei saa eemale jääda seekord. Jõunäitajad on ka väga kõrgel.
Eile tegin soojendusel ilmavarustuseta kykki kuna 2ndal ju võistlused. Võtsime selle ka videosse. Eks sealt tundub mudiugi et katse oli kõrge aga ega kohtunikud ju video põhjal ei hinda. eks paistab mis võistlustel saab.
Kang oliigatahes kerge ja usun et ka vastu maad kykk sellega ei oel probleem. pigem pelgan minna väga sügavale kykki alaselja präast.
Surumises on ilmavarustuseta jõunäitajad ka vaikselt taastunud. Viimane kord sai surutud 175 korraliku pausiga rinnal ja tagumik maas. ja lisaks 190 siis nii õelda saali surumist väikse varuga isegi. Jõud kasvab aga keha laguneb , viimane kord tegin ilmselt ka rinnalihasele kergelt liiga ja pean nyyd sellele vähe rohkem taastumis aega andma.
Särgiga surumine on hetkel pikem teema et selles kirjutan teine kord.
Ilmavarustuseta jõutõmet ei ole pikkaaega proovinud eks see tuleb siin redel ära proovida, et teaksin võistlustel algraskuse valida.
Toitumist hoian veidi kontrolli all kuna kaalu ei taha vähga kõrgele ka tõsta. kuulõpus pean veel kuni 83 sisse mahtuma. Hetkel kaal 84 kõigub aegajalt siia sinna. Märtsis olen tõenäoliselt kaalus -93 . Aga see ei tähenda minu jaoks, et võin otralty sööma hakata kuna liiga suureks süües oleks vaja tõstmis varustus ringi vahetada. Eelkõige surumissärk mis on niigi väikseks kippund jääma:)
Toidulisandiutest FASTi poolt HT-r ja BCAA. Kreatiini võtmise lõpetasin hetkel ära. Ilmslet märtsi alguse poole uuesti kreatiin ka sisse. Ja siis ilmselt lisandub sinna veel beta-alanine minju kogemuel need viimased kaks koos toimivad väga hästi.
veebruar 14, 2012 at 10:56 e.l. #212482rait83
Memberpalju peale ladusid, 220 või 225?
Väga kerge tundus küll igatahes kükk
veebruar 14, 2012 at 11:07 e.l. #212469Akrapovic
MemberTänaseks siis jälle 1 trenn läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> enesetunne üllatavalt hea isegi. Arvestades, et endiselt teeb ranne haiget ja puus probleemne.Ega haige randmega trenni teha ei tohiks vist,süveneb edasi .Kuidas muidu närvivalu randmes ravid ? Endal sama mure suht tihti.
veebruar 14, 2012 at 12:46 p.l. #212137GunnarKuusnõmm
Memberpalju peale ladusid, 220 või 225?
Väga kerge tundus küll igatahes kükk
225 kg oli kangil, Raigo ei tahtnud rohkem panna, kuna see tema alg raskus 25 ndal.
veebruar 14, 2012 at 3:10 p.l. #211648Ott Kiivikas
MemberEga tagant videost ei saa kõrgust hinnata, olen ka ise sellise nurga alt filminud ja kui kaamera liigub küljele, siis selgub, et tegelikult oli sügavus piisav. Kuid näitajad on sul jah head ei ole midagi öelda, kuid jõutõstjal peavadki nad suuremad olma kui kulturistidel, muidu ma küsiks, et mis jõutõstjad te olete….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hoian sulle pöialt ja loodan ,et sa ennast ära ei rebesta nagu mina olen siin suutnud vahepeal teha…Selg vaikselt mul taastub, kuid raskust see nädal kindlasti ei kannata panna, kuigi powerit oli ka viimaste trennide põhjal enda kohta küll sees, kükis eriti.veebruar 14, 2012 at 4:37 p.l. #211457Aimar Kuusnõmm
MemberEga haige randmega trenni teha ei tohiks vist,süveneb edasi .Kuidas muidu närvivalu randmes ravid ? Endal sama mure suht tihti.
külmakotiga ravin.
veebruar 14, 2012 at 4:58 p.l. #217174Aimar Kuusnõmm
MemberSuht piiripealne kükk ja aga see oli ka trenni oma. Medaleid ju video järgi ei jagata.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 14, 2012 at 5:12 p.l. #211430Rait Sagor
MemberJah jagatakse Aimar
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veebruar 14, 2012 at 6:20 p.l. #211284Aimar Kuusnõmm
Memberirw tünn
veebruar 14, 2012 at 8:44 p.l. #211146GunnarKuusnõmm
MemberPaar trenni jälle tehtud ning enesetunne hetkel väga hea . Eile oli siis rinna trenn ning täna selg. Elne märkimisväärne tulemus on see , et näppisin üle pika aja kangi ja see oli üllatavalt kerge nii saigi Ragoga koos natuke raskust proovitud. Max tulemuseks jähi 165 kg võimalik, et oleks rohkem surunud aga õla vöö ales taastub koormusest ning ei tahtnud rohkem proovida . Nüüd annan jälle veidi puhkust õlgadele. Täna oli selga ka hea teha , väga kiiresti läheb täis. Alustasin lõuatõmmetest , edasi kitsalt alakõhu vastu tõmbed, hantliga kõrvale tõmbed ja sirgete kätega alla sirutused( meenutab suusatamist ) edasi selja sirutaja ning kõht.
Lõpus uudistasime ka uusi trenasööre, mida toodi Spartasse 3 tk . Nendega on hea stabiliseerivaid harjutusi teha ning üldse pump harjutusi.
Lisan ka ühe pildi
veebruar 14, 2012 at 8:47 p.l. #211118Aimar Kuusnõmm
Memberusun et need trenažöörid muutuvad päris populaarseks
veebruar 14, 2012 at 8:54 p.l. #211085RainKuusnõmm
MemberTänane käepäev ka õhtus.Eile puhkasin ning homme on jalg.Proovin ikkagi veel kükki,kükiasend on veel vale ja üritan seda paremaks muuta.Suure raskussega kipun ette vajuma.Sama nõrk koht on sees ka jõutõmbes,eks pööran nendele ka rõhku.25.ndal juba võistlused ning hiigelvormi arvatavasti omakohta ei tee aga oma isiklikud tahaks ikka teha.Samuti on märtsis varustusega võistlus,mille harjutamiseks tuleb aega leida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> praegu on kiire ja kuid trennid õnneks vahele ei jää.Sel nädalavahetusel ka Saaremaale minek,ühe trenni peab tegema ka Salu juures ära.tänane trenn oli aga järgmine:
lamades prantsuse surumine
siis tegin lamades kitsalt surumist,nukid omst mööda külgi
süleveo masinal triiitsepsile
plokk
bicepsile seistes kangiga,hantliga ning trossidega ka
lõppu tegin veel poseerimist mõned minutid.
peale trenni hera80
veebruar 15, 2012 at 7:45 e.l. #210684rennosport
MemberMa panen paari päeva pärast video, millised minu treeningvõimalused on

Ütleme siis nii, et Janar elab lausa paradiisis selle kõrval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 15, 2012 at 7:56 e.l. #210657vend vähk
ModeratorMa panen paari päeva pärast video, millised minu treeningvõimalused on

Ütleme siis nii, et Janar elab lausa paradiisis selle kõrval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõlab kurjakuulutavalt. Ilmselt mingi väike ruum 2×2 meetrit, milles tehti viimane remont pärast NSVL juhi Tšernenko surma. Nurgas on üks suur roostes 32 kilone hantel ning vana logisev tugitool
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.