Team KOOVIT
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team KOOVIT
- This topic has 578 replies, 55 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 11, 2012 at 8:36 p.l. #254433
RainKuusnõmm
Membervarustusega-sel ajal ilma varustuseta rekord oli 170kg kui sain 250
jaanuar 11, 2012 at 8:39 p.l. #254423joonast
Memberloodan Marguse loengu jätku näha siis varsti
Vol. 2 ka täitsa olemas:
jaanuar 12, 2012 at 4:35 p.l. #253652Raigo Kuusnõmm
Memberpeale dieedi lõppu olen olnud küllaltki laisk ja ei viitsinud blogisi kirjutada. Ei saa õelda, et ei ole millestki kirjutada. Alati leiab midagi . eelmise aasta lõpus osalesin saaremaal spõrdisõprade üritusel mille ma isegi ära võitsin.
See aasta aga otsustasin uuesti jõunäitajad yles ajada. Olen proovinud isegi särgiga surumist. VIimati oli särk seljas 27.11.2010 kui sai surutud 240 kg.
Ega see särgiga surumiuen meelest läinud ei ole. Arvestades seda , et kui vähe ma vahepeal kaalusin siis jõunäitajad kõige hullemad ei olegi. Särgiga tegin 13cm pakule surumist ja viimaseks katseks jätsin siis 255kg , arvasin, et esimesekorra kohta rohkem ei tasu minna. Lisaks proovisin 24cm pakult 225 mis ka yles läks. Veidi teravust on puudu aga usum, et 225 alistuks ka võistluskatsena.
Küki ja jõutõmbe puhul olen ülimalt ettevaatlik, et seljale liiga ei teeks.
Kaal on hetkel kusagil 82-83kg.
Tna teen trennis ilmselt kiirusliku surumise ja siis annan kätele agu:)
Tna kell pool kaheksa Team Koovit Spartas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2012 at 4:39 p.l. #253639RainKuusnõmm
Member4cm siiski mitte 24 cm raskus 225kg
jaanuar 12, 2012 at 5:09 p.l. #253611Ott Kiivikas
Memberuskumatu vahe on ikka kükk 170 ja varustusega 250…ma peaks siis 300 kükkima või mis – ei kujuta eriti ette…sest 200 peaks ka ilma varustuseta ära kükkima…
Aga Raigo – jõunäitajad on ikka ka kõvad, kui jälle pakule 225kg teed. Mis see spordisõprade võistlus endast kujutas ja mis alad kavas olid ja kes kohal olid?
jaanuar 12, 2012 at 7:45 p.l. #253396Aimar Kuusnõmm
MemberKui õiget trenni teeks siis on see jah võimalik. Minul näiteks olid märtsis sellised näitajad….täiesti ilma 225 sidemetega 250 ja täis varustuses 305kg
jaanuar 12, 2012 at 10:58 p.l. #310416elar
Memberuskumatu vahe on ikka kükk 170 ja varustusega 250…ma peaks siis 300 kükkima või mis – ei kujuta eriti ette…sest 200 peaks ka ilma varustuseta ära kükkima…
Alati saab ise järele proovida!

Enamasti on vahe varustusega ja varustuseta küki vahel väga individuaalne.
25. veebruar on võimalik ka varustuseta esimestele klassikalise jõutõstmise KV-le võistlema tulla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2012 at 7:50 e.l. #298812Peep70
MemberJah, nüüd on tõesti hea võimalus tulla oma jõudu näitama, teistega võrdlema/võistlema, kõikidel kulturistidel, klassikalistel tõstjatel ja rammumeestel ning lihtsalt jõusaali harrastajatel (“jutumeestel”), I Eesti klassikalise jõutõstmise KV-l.
Vabandust Team Koovit, et II foorumi teema Teie lk….,
aga tegelikult on ju just õige koht! Teil pole vahet, kas varustusega või ilma või siis ainult supluspükstes…
Parim näide ongi ju vennad Kuusnõmmed! Lükkavad ümber lihtinimeste teooria, et kulturistidel pole jõudu ning et ega ainult varustus ei tõsta.
Veel näide, et vanemad vennad- Gunnar ja Rain saavad spets.varustusest vähem abi või oskavad seda vähem ära kasutada kui nooremad vennad- Raigo ja Aimar, kes tegusid teinud ju rohkem ikkagi Rahv.Jõutõstmise tiitlivõistlustel!
Võib tunduda, et Aimaril ja Raigol on suur vahe raskuste tõstmisel varustuseta ja varustusega…. Siin võib julgelt tänusõnad öelda Hr Jaan Salule, kes on väga oskuslikult treeningutel kasutanud West-side treeningvahendeid (jõuharjutused kettide ja kummidega, s.t. õpetanud poisse pingutama ka harjutuste lõpufaasides, kus teatavasti spets.varustusel abi minimaalne, olematu…).
Keda Kuusnõmmedest ja teisi Team Koovit liikmetest saame siis võistlemas näha Eesti jõutõstmise KV (varustuseta) ja MV (varustusega)?
Ootame põnevusega!
jaanuar 13, 2012 at 3:02 p.l. #252930Raigo Kuusnõmm
MemberVeebruatis võistlustel osalemine on kahtlane minu puhul. Kardan, et selg ei ole piisavalt terve mis laseks max pingutust teha. MInu võistlemine võib olla reaalne pigem varustusega kui saavutan oma jõunäitajad endisele tasemele ja seda seljale liiga tegemata:)
jaanuar 13, 2012 at 3:19 p.l. #252904Raigo Kuusnõmm
Aga Raigo – jõunäitajad on ikka ka kõvad, kui jälle pakule 225kg teed. Mis see spordisõprade võistlus endast kujutas ja mis alad kavas olid ja kes kohal olid?
Lisan siia reklaam plakati kus on enamus infot peal.
Kohal oli ka Ott Tänak kes valiti 2011 aasta parimaks sportlaseks saaremaal.
jaanuar 13, 2012 at 4:23 p.l. #252809GunnarKuusnõmm
MemberJätaks ka enda eilsest trennist pisikese jälje siia . Nimelt eile käidi meist mingit filmi tegemas, eks seda tulevikus näha ole mis välja tuli. Trennis tegin eile rinda ning eraldi ära märkimist vajab 145 kg ja korduseid sellega 6. Varasemalt olen sellega max 2-3 kordust suutnud. Edasi veel mitu harjutust rinnale ja õlale ning lõppu poseerimine.
jaanuar 13, 2012 at 5:23 p.l. #252608RainKuusnõmm
MemberMina proovin lähiajal ära aimari trikoo,vaatan kas tuleb välja ka midagi ja milliseks kujuneb raskus.Siis tean edasi tegutseda ja kas osaleda EMV.Eilses trennis proovisin ka surumises raskuseid mis on kõrgemad kui 100kilo:D .Viimast surumist ülesminekuna pmst ei mäletagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga surusin eile 145kg,alustuseks on okei….proovin nagu kükiski,tasapisi üles töötada.Et kunagi ka särk korraks selga proovida.Tõmme on ka hetkel minukohta tugev seega üritan ikkagi võistelda.Eesmärgiks ta otseselt ei ole kuna minu sihid on sügiseks seatud ja seda kulturismis.Esialgul EMV ja põhjamaad,kui õnnestub siis ehk midagi veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Aasta 2011 tulemused tahaks üle teha ikkagiEile peale ülesminekut surusin veel horisontaalpingli hantlietaga rinda.Tegin 48kg hantlitega viimase seeria.Siis sellel uuel HOIST trenasööril ja ristivedu lõppu.
Õlale alustasin istudes surumisega,siis küljele osale 2 harjutust.lõppu kõht.
Kaal on ka hetkel stabiilselt paigal.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2012 at 10:06 p.l. #249696GunnarKuusnõmm
MemberTere! Täna siis jälle üks tõsine trenn mõõdas. Tegime Rainiga koos jalga. Läksime kükis suure raskuseni , kus kordasin oma rekordit 185 kg. Peale seda raskus 155 peale ja korduseid 6. Edasi jalapress, plokiga nelipea lihas, tagareis ning kõht. Homsest algab siis minul ka dieet
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vaja ju suveks vormi….. 
Täna oli suur osa tiimi liikmeid trennis, puudu olid ainult Laura ja Martin. Väga tore oli koos trenni teha.
Lisan ka mõned pildid tänasest trennist…
Jõu tõstjatel nüüd oma nurk 
Raigo hullas ka raskustega…
Ka Priit pole kodusaali unustanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tiimi pealik ise 
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 17, 2012 at 6:34 e.l. #249617Ott Kiivikas
MemberTöö käib, tubli!
jaanuar 17, 2012 at 1:58 p.l. #248972Ott Kiivikas
MemberSelle nädala ERR Spordiportaalis 10 küsimust Taavi Koovitile:
ERR-i spordiportaali rubriik “10 küsimust” jätkub kehakultuuri ja kaunite kunstide lainel, kui järgmiseks külaliseks on fitnessi maailmameister Taavi Koovit.
42-aastane Koovit tuli eelmisel aastal Tallinnas klassikalise kulturismi maailmameistriks, aastatel 2009 ja 2010 võitis ta Euroopa meistritiitli.
Taavi Koovitile saab küsimusi esitada kuni kolmapäeva kell 14.00-ni artikli kommentaarides või saates e-maili online.sport@err.ee.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.