Team KOOVIT
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team KOOVIT
- This topic has 578 replies, 55 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 25, 2011 at 7:26 p.l. #295262
Ott Kiivikas
Membermul raigoga kaal peaaegu sama:D enne dieeti oli kuskil seal 76 piirimail koguaeg-täna nägin juba rekordkaalu ära,numbri mida ma poleks oodanudki:D
trenni praegu ei tee,puhkan-tegin see aasta kõik trennid ära,vahele ei jäänud mitte ühtki seega puhkus kohustuslik!
trenni lähen uuesti siis kui tunnen, et õige aeg uuesti alustada.puhkan ühe nädala ,ehk isegi kaks.
esialgu plaanin uuesti võistelda sügisel-saab ehk mõned lisa cm käele,rinnale ja õlale juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> need on minu ühed suurimad miinused hetkel.järgmine aasta teen dieedi ka natuke lühemalt ja targemalt,kuna kogemusi sellelt alalt on väga vähe siis paljuski oli seekord katsetamist ning ei saavutanud sellist tulemust nagu oleks oodanud,väheke sain paremaks vormi MM ajaks kui seda oli EMV.
pühapäeval juba tiimiga tartusse,jõutõstmist vaatama,Aimar võistleb ka ning omadele vaja abiks olla.
toidulisanidest ikka bcaa ja hera80
Mulle tundub ,et te olete Raigoga sahvrisse või kööki lukutaha pandud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või andis peatreener käsu jõuluks põrssaks süüa…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tundub et +10 kilo nädalaga ei ole probleem… Ise olen täpselt 2 kilo raskem kui kaalumiselnovember 25, 2011 at 7:27 p.l. #295226Aimar Kuusnõmm
MemberRain kaalub nüüd juba veel rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui nii jätkab löön talle õuna suhu ja ahju jõuludeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 25, 2011 at 9:08 p.l. #295121RainKuusnõmm
Membermul oli kindel eesmärk saavutada see kaal,siit edasi rohkem ei lase tõusta kaalul.plaanis ka 2012 klassikas võistelda.vaja liha luudele juurde saada-ehk saab järg kord juba finaaligi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heameelega teeks kevadelgi kaasa aga sel juhul areng oleks 0,teeks pmst sama vormi ,mis tegin nüüd ja seepole mu eesmärk
november 25, 2011 at 9:13 p.l. #295114Ott Kiivikas
MemberEks esimese pauguga ei saagi aru ,et midagi pekki on palju peale tulnud, vaatame kuu aja pärast, siis saate poisid šoki….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2011 at 8:07 e.l. #295029Raigo Kuusnõmm
MemberEks esimese pauguga ei saagi aru ,et midagi pekki on palju peale tulnud, vaatame kuu aja pärast, siis saate poisid šoki….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei karda pekki, ja eks igasugused isud hakkavad ka üle minema. Kuna järgmine aasta dieedile ei lähe siis selle ajaga jõuab seda pekki tulla ja minna küll:)
Järgmise aasta eesmärk on Lamadessurumises hea tulemus teha või vähemalt osaleda Eesti Meistrivõistlustel.
november 26, 2011 at 8:12 e.l. #295018Ott Kiivikas
MemberÜht ära karda, tööd ära karda!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2011 at 9:30 e.l. #294954Alexander Andrusenko
ModeratorRaigo, kas plaanid -93 kg võistelda? Järgmine aasta on siis korralik konkurents seal ilmselt.
november 26, 2011 at 9:36 e.l. #294950Aimar Kuusnõmm
MemberKui raigo oma 240-50ne surumise taastab siis 93s ma küll ühtegi ei tea kes sellele lähedal oleks
väiksematest kaaludest rääkimatta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hetkel ju suruvad kuni 105kg mehed niipaljunovember 26, 2011 at 9:42 e.l. #294942GunnarKuusnõmm
MemberNii pole ka ammu kirjutanud siia.. nimelt vahepeal ikka tublisti trenni tehtud ja käidud tiimi kaaslastele väistlustel kaasa elamas. Palju õnne neile tublide tulemuste eest. Eraldi mainiks veel ära et mm 5 ndad kohad ei ole ka üldse halb tulemus.
Minu trennid käivad hetkel selle nimel, et saavutada massi ja jöudu, selles suunas ka asi liigub jõud tuleb ja ka kaal on töusma hakanud, kui enne surumis vöistlusi oli kaal 65,6 midagi siis praeguseks juba 70-72. esmaspäevast hakkame aiamriga ilmselt 3×3 kavaga pihta ja ühe lisa trenni päeva vötame juurde nimelt pumpamiseks:D Vöistlus plaane hetkel veel ei ole, aga kindlasti tuleb 2012 aasta huvitav.
toidu lisanditeks whey ja fast creatiin. hetke kaal 71.
november 26, 2011 at 9:43 e.l. #294924Alexander Andrusenko
Moderator240-250 peale Raigo kindlasti keegi ei suru. Ma mõtlen, et teistel on 93-s raskem medalit saada siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2011 at 10:07 e.l. #294919Raigo Kuusnõmm
Memberma pigem arvan ka, et võistlen siis juba -93 kaaluga meeste seas. Kui kaal ei ole just 84 vms, siis see kilo alla võtta ei oelks probleem…..aga sinna on nii palju aega , et võib kõike juhtuda. Ja eks paistab mis mul sellest seljast saab kuna viimastel peävadel on ta jälle kõvasti valu tegema hakanud.
Et esialgu keskendun pigem seljaravile ja siis vaatab edasi. Sest haige seljaga ei ole võimalik mul saavutada selliseid tulemusi nagu sooviksin.
november 27, 2011 at 10:22 p.l. #293848RainKuusnõmm
Membertänane päev mõõdus tartus,noorte ja juunioride emv ning võistles aimar
eks võistluste kokkuvõtte kirjutab ta ise aga lisan väheke pilte võistlustelt.etteruttavalt niipalju,et võistles aimar ilma varustuseta ning tuli eesti meistriks ja absoluudis 5 koht.
aimar soojenust tegemas

raigo lubas ka järgmine aasta surumise kaasa teha

kang tundus kerge igatahes

kükis läksid kasutusse ainult kükisidemed

taavi aimari selga väänamas peale kükki

november 29, 2011 at 10:34 e.l. #292359november 29, 2011 at 10:58 e.l. #292353IVARK
MemberHea, et takkajärgi võimalik vaadata. Tavaliselt pasundatakse ikka ette ja taha, et nüüd on saade tulemas.
november 29, 2011 at 11:08 e.l. #292298Sarge
MemberKummikommidieet!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.