Team KOOVIT
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team KOOVIT
- This topic has 578 replies, 55 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 18, 2011 at 8:56 e.l. #303404
Eleri
Membernovember 18, 2011 at 9:41 e.l. #303384Alexander Andrusenko
ModeratorSoeng on erinev.
november 18, 2011 at 9:42 e.l. #303381R.Tamm
MemberMa küll erinevust ei märka…
Ei maksa sellist nalja teha – hetkel niigi raske.
november 18, 2011 at 10:33 e.l. #303314Rait Sagor
Membereelmine aasta pildil poiss kena ümar ikka näost, natuke veel ja saad veel ümaramaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2011 at 8:59 p.l. #300560Aimar Kuusnõmm
MemberTeam Koovitile siis Super nädalavahetus Martin Münz 4. koht atletic fitnessis. Rain Kuusnõmm 7. koht kuni 168cm klassikutes. Raigo Kuusnõmm 5. koht 171cm klassikutes.
Jaa… Taavi Koovit Maailmameister kuni 180cm klassikutes. Väga uhke tunne on selles tiimis olla
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 20, 2011 at 9:53 p.l. #300462renku
MemberPalju õnne kõigile, eriti aga Taavile meeletult võimsa tulemuse eest!
november 21, 2011 at 4:28 p.l. #299475RainKuusnõmm
Membermeeskonnale jälle medaleid juures ning mis peamine- MM tiitel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.ootame järgmise pühapäeva ka ära kui Aimar Tartus jõutõstmises võistleb siis saab hooaja medalisaagist ja tulemustest kokkuvõtte teha.loomulikult tuleb ka meeskonna pilt .seega, kõik ,kes tiimist sel aastal võistlesid,võiks saata mulle meilile oma tulemused ,et saaksin kokku panna selle
.november 21, 2011 at 7:38 p.l. #299126Aimar Kuusnõmm
MemberTrenn läbi ja hea olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna oli selja/käe päev.
Alustuseks tegin lailihasele 3 harjutust siis proovisin jõutõmmet. Võistlused ju juba see nv. Võin õelda, et jõud taastub. Täna tõmbasin 260kg mis on veel 15kg küll isiklikust rekordist maas aga alati ei saagi tippvormis olla:)
lõppu tegin veel triitsepsile ja biitsepsile eraldi 3 harjutust:) käsi peegli järgi juba päris hea aga kui eile MM mehi nägin siis arenguruumi on veel PALJU
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kehakaal peale trenni 80,3kg
november 23, 2011 at 4:37 p.l. #297373RainKuusnõmm
Membernovember 23, 2011 at 6:53 p.l. #297081kaido leesmann
MemberPalju õnne ja suured tänud Team Koovitile ilusa nädalavahetuse eest!
Võimas tunne oli pühapäeval Nokia saalis olla!
november 23, 2011 at 8:01 p.l. #297068Aimar Kuusnõmm
MemberKuna reedel ei saanud kükis enesekindlust kätte siis otsustasin täna jälle proovida. kavajärgi oleks muidugi Reedel pidanud see olema aga pühapäeval juba võistlus. Reedeks jääb veel siis rinna ja õla trenn:) minupuhul need taastuvad ka kiiremini:)
Kükis oli abiks täna Rain..tänks et viitsisid:) täna siis lõpptulemuseks 245kg:) sidemete pealt veel varu on..endiselt raske on veel see kiiremini alla minek. lisaks ei oska leida õiget kõrgust ja partsatan läbi.
november 24, 2011 at 11:01 e.l. #296844Raigo Kuusnõmm
MemberKirjutan väikse kokkuvõtte nii MM-ist ja üldse hooajast.
Kui eelmine aasta kulturismiga tegelema hakkasin seadsime eesmärgiks kohe klassikalise kulturismi MM-i. Kevadel vüõtsin osa Reval Cup’ist, see oli vajalik selleks et enda nimi ka kulturismiga seostada ja proovida, kas minust üldse asja saab.
Tol korral pidasin dieeti 6 nädalat ja võtsin alla 4 kg umbes. Saavutasin seal kulturismi algajate kategoorias esimesekoha ja absoluudis olin Janari järgi teine. Võistlus kaal oli seal 79 kg.
Esimene dieet oli väga raske, kuigi ma ei võtnud palju kaalu maha. Raske oli ta pigem sellepärast, et see ol ielu esimene dieet ja teadmatus.
Peale reval cupi hakkasin massi koguma. Juuni alguseks kaalusingi ma juba 86-87 kg. Siis õnnestus mul hankida õlavigastus mis vaevas mind terve suve. Segas veidi trenni ja siis töö oli ka suvel tapvalt raske. Et juuli lõpuks oli kaal iseenesest langenud juba 84 kg peale, see andiski lootust, et ÄKKI ma mahun klassikalise kulturismi -171 kategooriasse siiski sisse.
Mõeldud tehtud. 25 juuli alustasin ma dieediga. Esimese dkilod läksid märkamatult.
dieet tudnus algul väga lihtne. Septembrilõpus vaatasime, e tkaal kukub isegi liiga kiiresti ja tuli veidi süsivesikute osa isegi tõsta , et kaalu hoida. Sisuliselt paar nädalat dieedist ma hoidsinkaalu, või kaal pigem isegi kasvas. Ja ku iuuesti vähendama hakkasin, ei tahtnud kaal enam ni ikiirelt kukkuda.
Põhjamaade MV-lt võtsin ma osa eelkõige kogemuste pärast. Kui mul ei oleks MM-i plaane olnud, siis tõenäoliselt ma Rootsi sõitnud ei oleks. Kuna reisida tuli enda rahade eest ja toetajaid kahjuks ka ei leidnud.
Aga kogemus mis ma sealt sain oli väga oluline. Nägin ära oma hetke vormi, lisaks poseerimisvead ja ka tiba enesekindlust tuli juurde. Saavutasin seal mäletatavasti kolmanda koha.
Eestikad olid juba vähe pingevabamad. Vormi olin suutnud nädalaga tublisti parandada. Kui vaadata tagantjärele , et sain sellises tugevas konkurentsis absoluudi neljanda koha, siis olen ülimalt rahul.
Eestikatel oli võistlus kaal 74,6 .
MM-ini oli jäänud kolmnädalat ja mul tuli veel kolm kilo maha saada. Paljud küsisid, et kust kohast sa seda veel võtad… tundus uskumatu end sisse pigistada. Vat siis algas alles tõeline dieet. Olin teadlik, et kui ma klassikasse siss epressin, siis ilma lihast kaotamata see võimalik ei ole. Lisaks suutsin viimasel nädalal seljale liiga veel teha. Viimastel nädalatel olid käed ja jalad jääkülmad, ja magades “surid” käed pidevalt ära. Õhtul läksin magama selle mõttega, et hommikul saab putru süüa:)
See oli karm, päevad tundusin nädalatena ja tunnid päevadena. Siinkohal tänan ma Andrat, kes andis endast nii palju kui vähegi võimalik, et ma MM-ini vastu peaks. Loobus ise nii paljudest asjadest, et mitte minu dieeti keerulisemaks teha ja oli alati toeks kui ma tundisn nõrkushetki.
Aga MM viies koht oli seda pingutust väärt.
See kuidas Taavi mind sellel perioodil aitas on samuti hindamatu. Mees oli ise dieedil ja elas samamoodi asju raskelt läbi ja siis veel suutis nii rahulikult juhendada ja abistada. Olen väga väga tänulik Taavile. Ja Õlimalt õnnelik, et ta saavutas selle, mida ta vääris – Maailmameistri tiitli.
Ei saa ära unustada ka Jaan Salu, kes pani minu sportlaskarjäärile üldse põhja. Ilma sellise tugeva jõutõstmis põhjata ei oelks ma nii kiirelt suutnud kulturismis MM-ile jõuda. .
MIs saab tulevikus edasi on veel lahtine. Kindel on see, et trenni ma teen. Mis aga järgmised võistlused seda ei tea õelda. Istume lähipäevil Taaviga maha ja arutame tuleviku plaane. Sooviks veidi massi kasvatada, ja seda mitte ainult rasva arvelt:) Tuleb teha tööd nõrkade külgedega.
Kuigi trenni isu on juba suur, ei lähe ma see nädal kindlasti veel saali rassima.
Hommikune kaal oli täna juba 79,2:)
november 24, 2011 at 11:38 e.l. #296697Ott Kiivikas
MemberLähes +9 kg kaalumise kõige madalama kaaluga – pole paha, tundub et Andra hoolitseb su eest sama edukalt ka peale võistlusi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 24, 2011 at 8:23 p.l. #296169RainKuusnõmm
Membermul raigoga kaal peaaegu sama:D enne dieeti oli kuskil seal 76 piirimail koguaeg-täna nägin juba rekordkaalu ära,numbri mida ma poleks oodanudki:D
trenni praegu ei tee,puhkan-tegin see aasta kõik trennid ära,vahele ei jäänud mitte ühtki seega puhkus kohustuslik!
trenni lähen uuesti siis kui tunnen, et õige aeg uuesti alustada.puhkan ühe nädala ,ehk isegi kaks.
esialgu plaanin uuesti võistelda sügisel-saab ehk mõned lisa cm käele,rinnale ja õlale juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> need on minu ühed suurimad miinused hetkel.järgmine aasta teen dieedi ka natuke lühemalt ja targemalt,kuna kogemusi sellelt alalt on väga vähe siis paljuski oli seekord katsetamist ning ei saavutanud sellist tulemust nagu oleks oodanud,väheke sain paremaks vormi MM ajaks kui seda oli EMV.
pühapäeval juba tiimiga tartusse,jõutõstmist vaatama,Aimar võistleb ka ning omadele vaja abiks olla.
toidulisanidest ikka bcaa ja hera80
november 25, 2011 at 7:21 p.l. #295296Aimar Kuusnõmm
MemberTeen ka viimasest trennist enne võistlusi väikese kokkuvõtte. Läksin tegema rinna ja õla trenni. Täna aga olin oma tuvusringkonnast üksinda saalis ja trenn möödus kiirelt. Kuigi ei suutnud 100% keskenduda ja lihas tunnetus oli kuidagi teine. Pigem valutasid kui täis läksid
Ei tea kas see on hea või halva võistlusvormi tunne. Saame näha juba pühapäeval. Nagu õeldud sai siis teen võistluse ilmavarustuseta. Loodetavasti päris viimaseks ma ei jää sellepärast. Põhjused miks ma ilma teen on järgmised: 1. Trenni mõttes 2. Pingevabam 3. võistluseelne valmistus lihtsam 4. Liigavähe aega oli valmistuda jne. Kui tulemust ei tule siis vähemalt terve Team Koovit on mul pühapäeval abiks
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.