Team KOOVIT
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team KOOVIT
- This topic has 578 replies, 55 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
november 2, 2011 at 8:19 p.l. #313065
Aimar Kuusnõmm
MemberEile sai väga pikk tööpäev tehtud, nimelt 21h jutti. Tänu sellele magasin täna enamus päevast maha, aga organismis lõi ikka see kõik segamini ja raske oli olla. Trenni läksin arvamusega et on jalapäev. Aga selgus et hoopis rind ja biitseps peab täna olema. alustasin nagu ikka traditsiooniks saanud lamades surumisega. Algul tegin seeriaid kang muutus aina kergemaks lõpus 130kg 2×4 oli varuga seega otsustasin proovida ka 150kg kangi. See sai samuti kerge vaevaga alistatud ning sealt tekkis isu veel proovida…160 kangile ja samuti üsna lihtsalt tuli. arvestades seda päeva ja toitumist siis peaks jõudu veel enamakski olema. Vaatan kuidas tuju on VB võistlen 27dal juunioride jõutõstmises aga seda ilma trikoode ja särgita.
november 2, 2011 at 8:25 p.l. #313070pizza13
Membernoh ega see kaal nii kiirelt ka ei tõuse ja isegi võin süüa niikaua kui tahan , vähemalt siiani pole piiri tulnud siis hommikune kaal ikka alla 80 kilo
november 3, 2011 at 10:56 e.l. #312629Raigo Kuusnõmm
MemberNii kolmest võistlusest kaks seljataga ja on jäänud 1 ja see kõige tähtsam – MM koduseinte vahel. Põhjamaade MV-l sai käidud just kogemusi korjamas ja et näha, kuidas laval hakkama saan. Seal oli palju vigu, aga eestikateks suutsin neid veidi parandada, just poseerimise osas. Ja vorm oli EMV-l tunduvalt teravam kui nädal varem Rootsis. Rootsis kaalusin 75,6 kg ja eestikatel oli kaalunumber 74,7 kg.
Kuivuse üle ei saa nuriseda, kuid sellest hoolimata on mul vaja veel endast välja pigistada pea 4 kg… Mille arvelt? – Ei tea!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peale eestikaid laadimist ei teinud, kuid kaal oli siiski paar päeva 75 kg. Täna hommikul oli see 74,4 kg.
Kuna sai huvi pärast ka enne eestikaid pikkust mõõdetud, mis oli 168,8 cm, siis selle järgi minu kaal MM-il peaks olema 70,8 kg.
eestikatega olen väga rahul. tulin ju eestimeistriks. Nüüd oeln kahel erineval alal eestimeistriks tulnud. V’õrreldes põhjamaade mv-ga oli eestikatel ärevus veidi väiksem. suutsin võtta palj urahulikumalt. Loodan, et ka MM-il suudan olla rahulikult ja teha laval kõik nii nagu peab. Poseerimisel ei tohi unustada yhtegi pisikest detaili ära.
Enne MM-i on veel palju vaja teha ja kui mõelda, siis aga praktiliselt ei oelgi enam. kaks nädalat kõigest.
Täna ilmslet vaatame minu topitumispoole ka üle ja teeme vajalikudm uutused, et saavutada oma eesmärk. Ei taha jätta seda viimaseminuti peale. Samas olen arvestanud sellega, et lõpp tuleb väga karm…. Katsun ikka jooksvalt kursis hoida….kuigi kirjutamine on kaj uba küllaltki keeruline kuna mõte kiilub aegajalt kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sain ka kutse Saaremaa spordisõpradde sõule mi toimuvad 30. detsember Kuressaares. Eelmine aasta sai seal osaletud ja oli tõesti suurepärane üritus. Usun, et ka see aasta tuleb sportlastelt väga põnev mööduvõtt.
november 4, 2011 at 12:32 p.l. #311993Raigo Kuusnõmm
MemberKäisin siis eile kehakoostist möötmas mustamäehaiglas. Ja see aparaat näitas mulle rasvaprotsendiks 5,9. ja et kehas on rasva kokku 4,3 kg.
Lisaks tegime Margus Silbaumiga minu toitumise osas väikse analüüsi ja selgus, et ma tarbin liigapalju rasva…ligipoole rohkem kui mul vaja oleks. Tegime vastavad korrektuurid ja loodan, et see toob väikse edusammu soovitud tulemuse suunas. Süsivesikuid tarbin päevas umbes 100g.
Kehakaal on hetkel alla 75 kg…eile oli see 74,4 ja täna 74,7 – eks ta kõigub veearvelt…. nädala kokkuvõttes saan keskmise arvutada.
Peale eestikaid on dieet märgatavalt raskemaks muutunud…tunnen, et energiat on paöju vähem….. õhtuks on kumm üpris tühi.
Hetkel istun Treenerite II taseme koolitusel ja õhtul plaanis minna trenni, täna on kavas õla trenn, hommikul tegin 35 minutit aeroobset juba.
viskame pilgu peale ka hetke vormile ja vaatame poseerimise üle. MM-il peab see oelma võimalikult loomulik ja ülimalt hea:)
november 4, 2011 at 12:44 p.l. #311959Laura Reisalu
Membernoh ega see kaal nii kiirelt ka ei tõuse ja isegi võin süüa niikaua kui tahan , vähemalt siiani pole piiri tulnud siis hommikune kaal ikka alla 80 kilo
Vaata, et sa siis üle ei söö
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 4, 2011 at 12:57 p.l. #311941Peep70
MemberHei Raigo!
Rasva nüüd küll Sinu kehas hetkel palju ei ole! Alla 4% on juba kriitiline piir. Arvan, et enamus tippkulturistidel ongi just 5-8%.
Edu siis “viimase” rasva “põletamisel”!
november 4, 2011 at 1:29 p.l. #311810Raigo Kuusnõmm
MemberHei Raigo!
Rasva nüüd küll Sinu kehas hetkel palju ei ole! Alla 4% on juba kriitiline piir. Arvan, et enamus tippkulturistidel ongi just 5-8%.
Edu siis “viimase” rasva “põletamisel”!
Hetkel tõstab liige rasva tarbimine minu kaloraasi kõrgele. See on koht, mille arvelt ma saan koomale tõmmata..
Lõpp läheb ilmslet raskeks mul…poel seda rasva tõesti palju mille arvelt võtta ja tuelb tõenäoliselt saunad ja muud ekstreemsused mängu.
Eks sõltub kuidas minu pikkus möödetakse…. näiteks eile õhtul sain ma mööduks 169,3 mis annaks kehakaaluks 71,3 kg.
Tuleb võistlustel enne kaalumist/möötmist ilmslet veidi venitada mind:)
november 4, 2011 at 1:43 p.l. #311859shreku
MemberHetkel tõstab liige rasva tarbimine minu kaloraasi kõrgele. See on koht, mille arvelt ma saan koomale tõmmata..
Lõpp läheb ilmslet raskeks mul…poel seda rasva tõesti palju mille arvelt võtta ja tuelb tõenäoliselt saunad ja muud ekstreemsused mängu.
Eks sõltub kuidas minu pikkus möödetakse…. näiteks eile õhtul sain ma mööduks 169,3 mis annaks kehakaaluks 71,3 kg.
Tuleb võistlustel enne kaalumist/möötmist ilmslet veidi venitada mind:)
Tõmbekollid aitavad. Silbaum tõmbab jalgadest, Sagor kätest:D
november 4, 2011 at 7:15 p.l. #311724RainKuusnõmm
Member14 päeva veel…siis selleks aastaks ühel pool
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .tänane trenn ka juba tehtud -õlapäev oli.tegin kiire trenni.alustasin superseeriaga ette tõsted+küljelend,peale teist seeriat ettetõsted vahetasin kangi vastu.siis smithil surumine ja tagaosale trenazõõril.kõhulihasele tegin ak korralikult ning väntasin jalgratast 30minti.kavatsen sedasi nüüd igapäev teha,vaatan mis ja kuidas mõjub.peale trenni proteiinina american pro isolate. fasti omega3 ja BCAA samuti igapäevane.
homme arvatavasti õhtupoole trenni,kuna pool päeva tööl.plaanis siis lailihasele ja triitsale korralik trenn teha.poseerima ka vaja õppida kõigile muule lisaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vabakava tuleb ka arvatavasti uus,vaatan ,mis 2 nädalaga teha suudan.ega sellist vaba aega eriti ei olegi, et harjutada.kuus kesmiselt töötunde 200 kandis ,selle kõrvalt veel 5 päeva nädalas trennis rassida-kokkuvõttes vabaaega peaaegu ei olegi:Düks huvitav pilt ka eestikatelt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kohe näha ,kes poseerimist õpetab
november 4, 2011 at 7:37 p.l. #311713RainKuusnõmm
Member
november 5, 2011 at 2:54 p.l. #311436Aimar Kuusnõmm
MemberKuna hetkel ajan enda kehal Massi taga siis ka trennis “suuremad” raskused. Ja hetke plaanide järgi on ka kavas 27dal tartus 3me võistlus kaasa teha AGA ilma küki/tõmbe trikoota ja surumissärgita. Kuna raskused ja tehnika väga võõraks jäänud siis see lihtne pole:) eile trennis proovisin kükki..kasutasin ainult vööd selja hoidmiseks ja tulemuseks 200:) sidemed ehk annavad natuke juurde, eks järgmine trenn proovin ära. peale kükki tegin “sumo” stiilis jõutõmmet 120kg oli nii imelikult raske et tunne oli et tõmban veel mingi lihase ära. aga tegin 5seid korduseid ja siis panin raskust juurde 175kg x5 ja 205kg x3 ning lõppu valisin sellise ilusa numbri naq 255kg. kuna kükk oli juba ees ja palju korduseid tõmbes siis jätsin 230-40 kg vahele. Aga ära ma ta tõmbasin..oli küll selline viimane pingutus aga tuli. igatahes jäin selleks korraks rahule:)
november 5, 2011 at 8:33 p.l. #311165pizza13
MemberTäna toimus Narvas NAC liiga võistlus , kus osales ka meie tiimi liige Jüri Leinvald , kes saavutas oma kategoorias ESIMESE KOHA ja ka absoluut arvestuse pani kinni. Supper tulemus ja muidugi vorm oli ka proportsioonide ja kuivuse poolest supper. Muidugi mina, Roska, Ahti ja Kenny saime ka oma hääle täitsa ära karjuda, aga see oli seda väärt, elamused missugused. Mõni pilt ka meie Kangelasest:
november 5, 2011 at 8:36 p.l. #311163pizza13
Membernovember 6, 2011 at 6:38 e.l. #311105Rainer Palm
MemberVäga super tulemus. Õnnitlen.
november 6, 2011 at 7:07 e.l. #311093Laura Reisalu
Member -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.