Team KOOVIT
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team KOOVIT
- This topic has 578 replies, 55 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
oktoober 23, 2011 at 6:02 p.l. #318699
RainKuusnõmm
Membernonii…see nv oli siis eesti koondisele väga edukas kui ka team Koovitile.nimelt 2 medalit kulturismis ja 3 jõutõstmises
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sõit põhjamaadele oli võetud mul endal plaani nimelt seepärst ,et saada võistluskogemus eesootavaks klassika MM võistluseks kuhu on hetkel veel võimalus pääseda,selgub seegi alles nov alguses.
kogemusi sain ikka meeletult palju ja seda veel välisvõistluseks-minu jaoks esimene niisugune
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen väga rahul ja suured tänud toetajatele kes mind sinna aitasid.suured tänu ka koondislastele kohapeal.kuigi minult medalit vast ootasid vähesed ,tuli see siiski.ega ei olnud vast põhjust loota ka kuna alles alustan alaga ning minu teine võistlus kulturismis.
nüüd juba järg pühap EMV ning seal proovin klassikalises kulturismis kätt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
-saame näha…kuna kontrollkaalu rootsis teha ei saanud siis läksin kaalumisele hetke kaalu teadmata.enesetunde ja reaalse kaalu vahe oli 200gr seekord seega ei pannud palju mõõda.võistluskaal oli juba põhjamaadel suht klassikaks vajalik,seega eeldan ,et selle õige saavutamine ei ole raske.poseerimises tegin samuti vigu-neid üritan ka edaspidi vältida .
minu kategooria võitis ,nagu ka oli arvata ,deme lazlo,rootsi MV absoluudi II mees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> igatahes olen väga rahul esikolmik:

suured tänud kõigile kes lennujaama vastu tulid…
oktoober 23, 2011 at 6:29 p.l. #318708Aimar Kuusnõmm
MemberHiljem lisan siia saabumisest video ka..hetkel laen selle interneti. Osav kaamera operaator ma pole aga põhilise sain vähemalt peale(vist)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2011 at 6:58 p.l. #318712RainKuusnõmm
Member
oktoober 23, 2011 at 8:00 p.l. #318715Aimar Kuusnõmm
Membervideo siis saabumisest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 24, 2011 at 9:29 e.l. #318755Rainer Palm
Member

Ilus kuivus ja ilusti joonistab kõik välja. Vorm on hea. Hea inspiratsioon edaspidiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 24, 2011 at 9:31 e.l. #318756RainKuusnõmm
Membertegelikult ise rahule ei jäänud kuivusega,minna veel on kõvasti.aga eestikateks peaks juba parem pilt olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 25, 2011 at 6:33 p.l. #318900RainKuusnõmm
Membernii,põhimõtteliselt on mul eestikateni jäänud veel 3 trenni:P 2 on seljataga juba seenädal ning ees veel ainult korralik poseerimistund homme ning rind+bic ja õlapäev järgnvatel päevadel.
täna tegin trenni gunnariga,lalihast nimelt.alustasin ripped lõua tõmmetega,siis alt lai haare plokil ning istudes ülevalt kitsas tõmme lisaks,siis kangiga alakõhu vastu kummardudes tõmbed ja trossiga ülevedu lõppu
triitsale istudes ühe hantliga üle pea surumine,plokil trossiga althaardega surumine ja veel 1 harjutus rõõbaspuu moodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>nagu ikka viimasel ajal siis ka saun peale trenni.
kehakaal on hetkel sama ,mis oli ta enne reisi eelmine kolmapäev.seega olen hetkel graafikus laupäevast kaalumist arvestades.
lisanditest hetkel bcaa ,betaalanine,l-glutamine
oktoober 26, 2011 at 1:52 p.l. #318947Ott Kiivikas
MemberTänases Õhtulehes Taavi tegemistest ja plaanidest MM -ks. http://www.ohtuleht.ee/449281
oktoober 31, 2011 at 8:01 p.l. #314546RainKuusnõmm
Memberselle aasta 3as võistlus ka seljataga nüüdseks….teine kulturismis,osalesin märtsis ka jõutõstmises EMV.seega on suht tihe hooaeg olnud ja tulemas on ka 4as võistlus,see siis MM näol kuna arvati ka mind koondisesse kuigi jäin oma katis kaotajaks.senini siis kolmelt võistluselt saavutanud kolm teist kohta.aga selle eest kogemused,mis sellega kaasnevad on meeletud,nii laval kui ka kõik see valmistumine enne seda.seekord tuli siis kaotus vormi näol.ei olnud piisavalt kuiv ning samuti ka vabakava oli kehva-see on vaja kindlasti ümber teha MM silmas pidades.laupäeval lasin kaalu ka liiga alla kuna ei olnud kindel ,et katti sisse mahun ja pabistasin üle.kogemuste puudmine
oktoober 31, 2011 at 8:15 p.l. #314508Aimar Kuusnõmm
MemberNii kui eilse päeva Kangelased kõik puhkasid siis Mina ja Gunnar käisime trennis higistamas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina tegin seljapäeva ja Gunnar jalga. Algselt oligi plaanis peale surumisvõistlusi panna kavasse Jõutõmme. Täna proovisin siis “kitsa haardega” tõmmet.
Esialgselt ainult tunnetuse peale, ei julgenud lõhkuda. Selja sain soojaks ja kang oli kuradi kerge ka. Läksin 20kg sammudega ülesse 220 alistus ilusti ja 240 tuli juba üle põlvede. Tasub märkida veel, et üldse kitsalt tõmbe rekord ongi minul 240kg. Viimati tegin jõutõmmet märtsivõistlustel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis oli 4,5kuud täieliku pausi ka vahepeal jõusaalist.Gunnar üllatas ka väga positiivselt mind enda tõmbega aga sellest ta räägib ise kui soovi. Ja Raigo, võistluste kokkuvõtet ootan ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2011 at 8:24 p.l. #314485RainKuusnõmm
Memberpizza “pool aastat piina” oleks ka huvitav lugeda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kogu selle palgaks medal ka muidugioktoober 31, 2011 at 8:26 p.l. #314456Ott Kiivikas
MemberHea jah et pizza vähemalt medali sai, selle töö peale mis ta ära tegi. Pidas lõpuni vähemalt vastu ,tubli!
oktoober 31, 2011 at 8:26 p.l. #314447Aimar Kuusnõmm
MemberJaa Priidu üle on minul VÄGA hea meel 171päeva oli mees dieedil ja pidas vastu! eks Ta ise räägib lähemalt.
oktoober 31, 2011 at 8:43 p.l. #314425pizza13
Memberei kindlasti kirjutan siia väikese jutukese dieedist ja mõtetest, aga ss kui lõpuks välja magan ja noh suurem paisumine mööda saab :DDD
oktoober 31, 2011 at 10:15 p.l. #314390Alexander Andrusenko
ModeratorPriit ilmselt juba 95kg?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.