Team KOOVIT
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team KOOVIT
- This topic has 578 replies, 55 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
september 29, 2011 at 8:18 e.l. #315061
Ott Kiivikas
MemberRaigo , sa oled ka naljamees, lähed spordimehe muredega perearsti juurde…
september 29, 2011 at 8:19 e.l. #315062Erik Orgu
MemberKuna olen pikemat aega Tallinnas elanud juba, otsustasin ka perearsti siis tlna vahetada. Saaremaalt mul perearst andis soovituse…. eile oli siis esimene visiit tema juurde. EI olnud meeldiv.Läksin sinna oma seljamurega. ütlesin, et selg teeb haiget ja on valulik. Tema vastus oli selline ”Ära tule minule selja valudest rääkima, et olin ise 16 aastaselt juba voodis siruli ja tean seljast rohkem kui teada tahaks.” Ja see mis toonil ta seda ütles ehmata s ära..peale seda hakkas siis vaikselt uurima, et mis täpsemlt viga ja kui kuulis et ma veel teen trenni ka….saatis põhimõtteliselt seenele mind. Käskis spordist loobuda jne. Tuli pikk moraali lugemine peale.
Peale sellist kokkupuudet ega ei olegi enam huvi tema juurd etagasi minna, tuleb vist otsida uus koht ja vaadata äkki saab nimistusse.
Selg iseenesest on paremaks läinud, pikalt yhes asendis olles läheb siiski kangeks ja valulikuks. Ykski trenn ei oel vahele jäänud küll aga ei oel julgend trennis alaselga koormata.
Sellest nädalast olen jälle dieedil.. et eesmärk uuesti kaalu langetada, mitte hoida enam. Kaal siin tõusis vahepeal isegi 78 peale ja pilt läks veidi udusemaks. Täna hommikul oli kaal 77.5 ja usun, e tgkui ma järgmisest nädaast jälel tööl olen hakkab see tunduvalt kiiremini langema…. see tähendab jälle seda, e ttuleb süsivesikute kogused ringi mängida, et liiga kiirelt ei kukuks.
Täna on trennis plaanis biits ja rind- trenni isu on suur:)
Ma vaataks su selja yle, mis arvad?
september 29, 2011 at 8:25 e.l. #315066Raigo Kuusnõmm
MemberRaigo , sa oled ka naljamees, lähed spordimehe muredega perearsti juurde…
september 29, 2011 at 8:26 e.l. #315067Raigo Kuusnõmm
MemberMa vaataks su selja yle, mis arvad?Igasugune abi on teretulnud:)
september 29, 2011 at 8:46 e.l. #315073Erik Orgu
MemberIgasugune abi on teretulnud:)sellest teemast saad mu kontakti, võta yhendust ja lepime aja kokku.
september 30, 2011 at 7:08 p.l. #315314RainKuusnõmm
Membertrenn jälle seljataga-alustasin täna triitsepsiga ja lõpetasin lailihasega
triitsale prants,surumine pikad seeriad.siis plokil trossiga sirge pulk ning kõiega
lailihasele lõuatõmbed,alt laia haardega tõmbed plokil ja kitsalt istudes tõmbed rinnani
ülevedu peale trossil
tegin ka väheke poseerimist
homme lähen aimarile ja gunnarile spartasse appi,hakkavad taas särke proovima:P ning samuti homme dressidele järgi:P
oktoober 2, 2011 at 5:44 p.l. #315586GunnarKuusnõmm
MemberTere! Järje kordse trenniga maha saadud, ning kirjutaks väikese blogi ka siia.Nimelt sai täna särki proovitud, kuigi algselt plaanisime Aimariga seda teha eile siis eile jäi asi katki kuna spartas läks sel hetkel elekter ära ja eile polnud päris see tunne ka, et tahaks suuri raskuseid suruda. Täna siis oli hea teha, kuna Rain ja Raigo olid abiks ning vaim selleks valmis. Trenn ise selline, et soojendus ära ja siis raskustega üles alates 165 kg läks särk selga jakuni 205 kg ni. edasi rinnale esimene raskus mida rinnale proovisin oli 165 kg tuli väga raskelt alla ja suht tuimalt läks üles. edasi 175 juba parem , kuna raskus suurem, sain aru mida raskus suuremaks seda paremini särk töötab. 180 katse oli päris ideaalne. proovisime siis veel suuremat raskust ja see õnnestus. ühesõnaga surusin kaks korda oma isikliku rekorid täna üle, küll väikse veaga aga üles läks. Edasi läks trenn hantlitega surumine, siis pea alaspidi surumine, trenazööril surumine ja risitivedu lisaks veel bicepsile kolm harjutust ningg venitused.
Veel peaks mainima , et Aimar on väga hästi kosunud ennast, nii kaalu kui jõu suhtes, pole paha.
Täna saime kätte ka EVERLAST´i dressid
üks pilt ka nendest siia

hetkel toidu lisandiks Whey+ ja kaal kõigub 66-68 ni
oktoober 2, 2011 at 5:53 p.l. #315589Ott Kiivikas
MemberPäris kõva kui 67 kilosena 180 kilo lamades jõuad suruda…
oktoober 2, 2011 at 5:56 p.l. #315590RainKuusnõmm
Member190kg oli ka kangil ju?
oktoober 2, 2011 at 6:02 p.l. #315591GunnarKuusnõmm
Member190 jähi jah viimasels raskuseks mille ära surusin, küll väikste vigadega aga omamoodi rekord siiski
oktoober 2, 2011 at 6:18 p.l. #315593Aimar Kuusnõmm
MemberKusjuures gunnaril minu vana särk. Mina mahtusin sinna veel 78kgsena seega venitasin seda päriskorralikult välja. usun et sama number ja uus särk oleks veel effektiivsem.
Gunnari surumist vaadates siis 165 ja sellised raskused ei olnudki nii palju lubavad aga peale 180ne surumist tuli mingi uus hoog peale. eks särk hakkas raskustega alles tööle.
oktoober 2, 2011 at 7:02 p.l. #315601Ott Kiivikas
Member201 kg oleks 3 oma keharaskust, meil vist sellist meest hetkel ei olegi…
oktoober 3, 2011 at 4:33 e.l. #315614seenjor
Member201 kg oleks 3 oma keharaskust, meil vist sellist meest hetkel ei olegi…
Ega meil neidki palju pole, kes suudavad 2 oma keharaskust üles suruda.
Eelmise aasta eesti meistrivõistlustel vaid 14 meest. Au neile.
oktoober 3, 2011 at 5:17 e.l. #315615htilga
MemberTäna saime kätte ka EVERLAST´i dressidKust te Everlasti kraami tellisite/ostsite?
oktoober 3, 2011 at 6:30 p.l. #315695Aimar Kuusnõmm
MemberKust te Everlasti kraami tellisite/ostsite?
Saime everlasti firma esindajalt hea pakkumise Team Koovitile ja otsustasime seda kasutada:) kindlasti peaks ka poekettides müügis olema neid.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.