Team KOOVIT
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team KOOVIT
- This topic has 578 replies, 55 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2011 at 8:48 p.l. #22790
RainKuusnõmm
MemberAastal 2010 sügisel tuli minul ja Aimaril idee osaleda EMV kulturismis,sellest ajast algas ka koostöö Taavi Koovitiga,kelle juhendamisel meie trennid ka tehtud saavad

pilt viimasest poseerimistunnist
juuni 20, 2011 at 9:12 p.l. #306237Janika Aavamägi
MemberTere tulemast
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul hea meel

Jään huviga lugema!
juuni 20, 2011 at 9:12 p.l. #306238Aimar Kuusnõmm
MemberAlustan siis kohe siin blogiga
Ma mõtlesin, et tegu Taavi Kooviti fänniklubiga tema sügisel lavale ja maailmameistriks saamiseks. Mul oli juba oma panus valmis mõeldud: “Noor mees, huvi on-miks mitte!”
…aga Aimari ja Raini tegemised on ka kindlasti huvitavad.
Ma mõtlesin, et tegu Taavi Kooviti fänniklubiga tema sügisel lavale ja maailmameistriks saamiseks. Mul oli juba oma panus valmis mõeldud: “Noor mees, huvi on-miks mitte!”…aga Aimari ja Raini tegemised on ka kindlasti huvitavad.
Kirp, ära unusta ka Raigot, kes sügisel ma usun tuleb väga terava ja hea vormiga lavale ![]()
Igatahes kuna ise ka saarel 16 aastat elanud, siis ikka omadele tuleb pöialt hoida! Edu ja jaksu eesmärkide täitmisel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tervist kõigile
Teen ka nüüd Taavi all trenni ja valmistun sügiseseks võistluseks, dieet juba käib täie hooga aga siit on veel tüki maad minna kuni midagi ka paistma hakkab .
Olen ise pea 8 aastat jõutõstmis trenni teinud Jaan Salu all ja kahel korral MM ise võistlenud ja mitmel korral kaasas käinud. Enamus sellest ajast on trenni tehtud Saaremaal aga kuna nüüd Sisekaitse akadeemias õppides saab trenni teha Spartas ja sisekas siis oma 2 aastat siin tallinnas veedetud. Trenni minnes oli kaal 39 kilo. Nüüd vahetasin jõutõstmise kulturismi vastu välja kuna vaheldust on ka vaja.
Tänane trenni oli küki päev oleks küll pidanud eile olema aga ei jõudnud tööpäevad pikad ja sparta oleks kinni olnud kui sinna oleksin jõudnud
Aga trennist
Alustuseks soojendus
1. Kükk 12-10-8-6-4 ja iga seeriaga panin 5 kilo otsa
2. harjutus oli hakk kükk
3. harjutusen jala plokil 12-10-8-6-4 ja seda kolm korda läbi
4. harjutus oli jala kakspealihas hantlitega 4x 8
5. jala kakspea plokil
6. siselihased plokil
lõppu harjutasime rainiga natuke poseerimist ja vormi pilte millest siia ei avalda
Ka Rootsi rikkur aimar otsustas jaanideks Eestit külastada ja trenni tehe kuigi nägin rohkem juttu ajamas
muidugi miks üldse kaamera kaasa võtsime oli kuna Taavi vana Biitsa mees oli ise ka trenni ja no ikka oma lemmik lihast pumpamas koos Lauriga Torni , neil oli käsil rinna ja biitsa trenn, tegima ka paar vormipilti
MM Tallinn siit ta tuleb :
od-od-ot!? trenni minnes oli kaal 39 kg? kas ma ei saa millestki aru või oli tegu rämeda alakaaluga?
od-od-ot!? trenni minnes oli kaal 39 kg? kas ma ei saa millestki aru või oli tegu rämeda alakaaluga?
kui priit trenni alustas 8 aastat tagasi kaalus 39kg
jalg on võimas seel viimasel pildil.eriti põlve kohta ei erista ![]()
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
vähe vanem pilt kevadest

kõige nõrgem jalapressi tegemas ![]()
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kas keegi tugevadest üldse sügisel jõutõstmisele ka tuleb või teevadki kõik kulturismi
Rait Sagor võistleb sügisel ja tahab korralikku tulemust teha.
Rait Sagor võistleb sügisel ja tahab korralikku tulemust teha.
Väga hea, saab näha ilmselt põnevat võistlust Alexi ja Raidi vahel