Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)!
- This topic has 1,100 replies, 99 voices, and was last updated 9 years, 8 months tagasi by
KaisakeM.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2012 at 12:00 p.l. #226368
Mansel
MemberMansel – sa oled minuarust ka üks paremaid ennustajaid meie ennustusvõistlustel kui mu mälu mind ei peta?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänud sissejuhatuse ja võrdluspiltide eest, nii vaadates on ikka korralik areng toimunud. Ütleme nii ,et kes tasa sõuab see kaugele jõuab, tubli!Nii see õnneks on olnud jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänu sellele olen saanud nii mõndagi kasulikku soetatud.veebruar 5, 2012 at 12:24 p.l. #226351Kristjan-Johannes Konsap
MemberNii see õnneks on olnud jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänu sellele olen saanud nii mõndagi kasulikku soetatud.… ja nii see lihas kasvanud on!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2012 at 3:11 p.l. #226203vend vähk
ModeratorNii see õnneks on olnud jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänu sellele olen saanud nii mõndagi kasulikku soetatud.Selles suhtes, et need võistluste ennustused on sinu jaoks ehk liiga tagasihoidlik väljakutse. Ma ostan äkki lotopileteid sinu juhendamisel ja kui väga hästi peaks minema, siis toetan sinu treeninguid vastavalt võimalustele
veebruar 5, 2012 at 7:12 p.l. #225870Ott Kiivikas
Memberveebruar 5, 2012 at 7:22 p.l. #225847Kristjan-Johannes Konsap
MemberRohkem materjali pole?
Muidu on kõik ilus, aga Koit Toomel on surumisel nägu suht viril.
veebruar 5, 2012 at 7:28 p.l. #225844lkv
Operaator Ott tootis videosid nagu Vändrast saelaudu, nii et kannatust..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2012 at 7:48 p.l. #225838Siim Kelner
Ei hooli.
veebruar 5, 2012 at 7:55 p.l. #225831Ott Kiivikas
MemberMul on see jama, et ma ei sa mingil põhjusel kodus WIFI võrku sisse, tuleb teade keelatud…kuigi sisetan koodid, millega arvutis sees olen. Ehk keegi teab milles jama, proovisin ka nii, et läksin arvutist välja, kuid ei miskit ikka sama jama.
Kas Miku jalg….?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pühapäeva õhtu Revalis – rahvast nagu esmaspäev õhtul
veebruar 5, 2012 at 8:12 p.l. #225780HyPn0se
MemberTrenn oli meeldiv, loodetavasti edaspidi veelgi meeldivamad.
Üks siin varasemal lehel ütles, et Kelneri pildid olid oluliselt kehvemad, kui mees elu suuruses. Nõustun täiesti selle väitega! kui esimest korda Ott mind ülevaatusel üle vaatas, siis Kelner kadus sinna ruumi nurka ära aga täna trennis oli ikka pilt väga üllatav.
veebruar 6, 2012 at 9:50 e.l. #225410Ott Kiivikas
MemberNii tasapisi hakakb siis videoklippe ka tulema: Liisu lai selg soojenduseks….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2012 at 1:24 p.l. #225180Siim Kelner
MemberTrenn oli meeldiv, loodetavasti edaspidi veelgi meeldivamad.
Üks siin varasemal lehel ütles, et Kelneri pildid olid oluliselt kehvemad, kui mees elu suuruses. Nõustun täiesti selle väitega! kui esimest korda Ott mind ülevaatusel üle vaatas, siis Kelner kadus sinna ruumi nurka ära aga täna trennis oli ikka pilt väga üllatav.
Selliseid asju on alati meeldiv lugeda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2012 at 6:51 p.l. #224715Mansel
MemberSelles suhtes, et need võistluste ennustused on sinu jaoks ehk liiga tagasihoidlik väljakutse. Ma ostan äkki lotopileteid sinu juhendamisel ja kui väga hästi peaks minema, siis toetan sinu treeninguid vastavalt võimalustele
veebruar 6, 2012 at 8:13 p.l. #224613lkv
MemberSelles suhtes, et need võistluste ennustused on sinu jaoks ehk liiga tagasihoidlik väljakutse. Ma ostan äkki lotopileteid sinu juhendamisel ja kui väga hästi peaks minema, siis toetan sinu treeninguid vastavalt võimalustele

Imre, Teil Tartu poistel on ju oma selgeltnägija Aleksei olemas, mis sa siin meie oma piidled
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii tasapisi hakakb siis videoklippe ka tulema: Liisu lai selg soojenduseks….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu näha siis meelitustega Ott kitsi ei ole. Kujutan juba ette, kuidas sajad neiud jõusaali tormavad, et metssea trapetsit saada!!!
veebruar 6, 2012 at 8:35 p.l. #224592Sarge
MemberLoodan, et poiste orientatsiooniga on kõik korras, sest minu pilt oleks küll kuhugi mujale suunatud.
veebruar 6, 2012 at 9:10 p.l. #224459Ott Kiivikas
MemberMul on poisid nii välja õpetatud, et nad nägid seda mida sina kõva häälega vihjad ka harjutust tehes…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õigel jõusaalijõmmil on silmad 360 kraadi….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.